Bogushiass swietnie wymysliliscie z ta Ginger

Falka jakos mi sie nie widzialo (z czym wogole skojarzyc?

) Mizianko dla obu kociakow

A jak sie dogaduja?
Ja padam z nog po wystawie! Zainteresowanie bylo wieksze niz sie spodziewalam. Prawie sami konkretni ludzie, swiadomi, ze biora ZYWE stworzenie, ktore trzeba karmic i dbac, leczyc, jak zachoruje (co nie daj Boze!), a w sumie domki znalazlo...
UWAGA!!!! 14 KOTOW!!!!Z Centusiem ja mialam przyjemnosc jechac. Ludzie sympatyczni, tylko jeszcze do konca do pewnych zabezpieczen przekonac i bedzie super, a mysle, ze z tym wiekszych problemow nie bedzie

Kocio na poczatku byl wystraszony i najmlodszemu panciowi sie miedzy nogami schowal. Ale potem zaczal odwaznie zwiedzac domek i bawil sie swietnie pileczka tenisowa.

Jest raczej pewne, ze kicius zmieni imie

Od dzis mruczy w Mikolowie.
Moja ulubienice Samante tez mialam przyjemnosc oddac w dobre rece. Choc latwo mi nie bylo, bo malenka zdazyla sie wkrasc w moje serce. Ciezko nam bylo sie rozstac, nawet wrocila do transporterka, jakby chciala powiedziec: ja chce wrocic z toba! Z poczatku stresowala sie bardzo, potem jednak swietnie sie bawila i rozmruczala sie na calego

A jak sie miziala do mnie...

Jak ona sie do mnie tulila...

Gdybym mogla... Z reszta wy wiecie...

Malenka miala smutny wzrok, kiedy wychodzilam, ale powiedzialam jej, ze ja bardzo kocham i nie zapomne o niej nigdy, ze sie spotkamy jeszcze nie raz, bede ja odwiedzac, ze trzeba dac sobie i domkowi szanse! Wiem, ze mnie rozumiala, ale sie bala troche. Mysle, ze sie przyzwyczai, tylko trzeba jej dac nieco wiecej czasu niz innym kotkom. Ale zauwazylam, ze kotenka reaguje na swoje imie, choc nie zawsze, ale... Prawdopodobnie zostanie Samancia.

Justa-wizyty poadopcyjne u Samci zarezerwuj dla mnie, obiecalam skarbenkowi, ze bedziemy sie widywac
Oba domki obiecaly solennie, ze zaloguja sie na miau i beda pisaly, co slychac u nowych czlonkow rodziny, o kazdych postepach, kazdych wzlotach i upadkach.
Luinloth ale bylas z mrusiami telepatycznie! One to czuly!

zdrowiej