Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 20:29 Re: Tyskie mruczki. Część IV...maluszki czekają fotki str12

Kociara82 pisze:(...)
Co do wystawy w Silesii, organizowana jest przez jakas fundacje, ale nazwy nie pamietam... :oops:
To fakt, ze w REALU jest malo miejsca, ale jakos sobie poradzimy :) Pytanie tylko, ile kotow sie spodziewac?
W 3 weekend miesiąca S.O.S dla Zwierząt robi akcje w Silesii :P
Quera pisze:Te saszetki to nawet tanio wyszły. Za saszetkę 79 groszy Ale dam też i puszki i trochę suchego, to raczej nie ma znaczenia
Az głupio będzie przyjść bez niczego :P :P
Postaram się być rano kolo 10, zobaczymy czy wstanę :twisted:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw paź 15, 2009 20:42 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Kocie wystawy to naprawdę super pomysł, ale najważniejsze że koty znajdują tam swoich Dużych, albo odwrotnie :wink: .

Mocno trzymam kciuki za Tarunię :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw paź 15, 2009 20:56 Re: Tyskie mruczki. Część IV...maluszki czekają fotki str12

Petka-P1 pisze:Kolejna wystawa a mnie nie będzie.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
polaczysz sie z mrusiami telepatycznie ;)
Caragh pisze:W 3 weekend miesiąca S.O.S dla Zwierząt robi akcje w Silesii :P
Faktycznie, dzieki za przypomnienie. Gdzies mi umknela ta nazwa :)

Quera pisze:Te saszetki to nawet tanio wyszły. Za saszetkę 79 groszy Ale dam też i puszki i trochę suchego, to raczej nie ma znaczenia (..) Az głupio będzie przyjść bez niczego :P :P
Postaram się być rano kolo 10, zobaczymy czy wstanę :twisted:

ja gdzies w zoologicznych widzialam w kartonowym opakowaniu 400 gramowa karme z PURINY za ok.4-5 zl. Wydaje mi sie, ze to dosc korzystna oferta :) Kiedyw w tyskim TESCO (w tym na terenach) widzialam duza paczke PURINA ONE, tylko nie pamietam ile kg.(chyba 1,5 czy 2,5 i chyba cos kolo 20 zl kosztowala).
Jutro tam bede i sprawdze jak faktycznie to wyglada :)

honda11 pisze:Kocie wystawy to naprawdę super pomysł, ale najważniejsze że koty znajdują tam swoich Dużych, albo odwrotnie :wink: .

Mocno trzymam kciuki za Tarunię :ok: :ok: :ok:
tak, z tymi wystawami to rzeczywiscie swietna akcja! Niezwykle pomocna przy szukaniu domkow dla kotkow czy odpowiednich kotkow dla chetnych domkow. :) Gdyby tylko dalo sie je czesciej organizowac, bo kotkow w potrzebie jest caaaaaaaaaaaale mnostwo i nadal podaz znacznie przewyzsza popyt :x
Co do Taruni, mysle, ze ona wie, czuje, ze przyjaciele ja wspieraja i trzymaja kciuki z calej sily :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 15, 2009 22:35 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

wystawa jest w sobote od 10 do 18 tej :lol:

Dzis do adopcji pojechał Oskarek :lol: a w sobote pojedzie Semi do Rybnika i zawiezie ją Milka :lol:

A też dzis do mnie trafiło 5 kociąt porzuconych jak smieć do kontenera :!: :!: :!:
Sa 3 czarne , jeden tygrysek i jedno czarno - biały ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt paź 16, 2009 0:10 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

A nie napisałam że Śniezka obsikała pana który adoptował Oskarka , nie wiem czy ona wogóle znajdzie dom :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 16, 2009 6:38 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

W realu są kitekaty 9+3 saszetek i małe opakowanie whiskasa dentasticks czy jak to się tam nazywa za 9.59zł.
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Pt paź 16, 2009 7:56 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Justa&Zwierzaki pisze:wystawa jest w sobote od 10 do 18 tej :lol:

Dzis do adopcji pojechał Oskarek :lol: a w sobote pojedzie Semi do Rybnika i zawiezie ją Milka :lol:

A też dzis do mnie trafiło 5 kociąt porzuconych jak smieć do kontenera :!: :!: :!:
Sa 3 czarne , jeden tygrysek i jedno czarno - biały ...

Widzę ze szczęśliwie dojechały. :D Przez 1,5 doby jak były u mnie strasznie rozrabiały w pokoju. Tylko oczko jednego mnie martwi. Powodzenia :1luvu:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt paź 16, 2009 10:29 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

No to za nowe domki :piwa:

Ja tez sie obawiam, co ze Śnieżką bedzie... U ciebie 2 lejace koty... 8O wole nie myslec, co sie bedzie dzialo!

No to, mruczusie kochane, do soboty! :) Oby to byl szczesliwy dzien przynajmniej dla polowy z was :D

Kociara82

Post » Pt paź 16, 2009 11:19 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Justynko jak miałaś Feliway to Tygrysek tez posikiwał?

honda11

Post » Pt paź 16, 2009 13:58 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Hopsa mrusie!

Zmiana planów, spodziewajcie się mnie ok. 10 :wink:
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Pt paź 16, 2009 21:50 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

ja bede kolo 10-11 :)

No, kocie sloneczka! Jutro wazny dla Was dzien! :) Poprzednie 2 wystawy udowodnily, ze te akcje sa potrzebne i naprawde ulatwiaja dotarcie do ludzi, adopcje. Spora czesc kotow z obu wystaw wlasnie dzieki nim znalazlo swoje domki. Wiec i Wy pokazcie jutro, jakie z Was cudenka, pokazcie sie z najlepszej strony, znajdzcie swoje miejsce na ziemi, swoich duzych i domki! :ok: za jutrzejsza wystawe :ok: za Was, Mruczki :)

Kociara82

Post » Pt paź 16, 2009 22:07 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Dziewczyny podrzućcie kod do nowego banerka :wink:

honda11

Post » Pt paź 16, 2009 22:22 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

honda11 pisze:Dziewczyny podrzućcie kod do nowego banerka :wink:

do tego?
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hqdz3][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/18055e05e7.gif[/img][/url]

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pt paź 16, 2009 22:38 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

honda11 pisze:Justynko jak miałaś Feliway to Tygrysek tez posikiwał?

Jak jest Feliway to posikuje o wiele mniej ale nie eliminuje , a teraz jeszcze gorszego lejka Śniezke i juz nie wiem co robić :x

Jutro do adopcji pójdą Feri i Fanta , razem do jednego domku :lol: oraz Semi :lol:

Dzis na przeglądzie były :
Samanta , Zuzia , ( porzucone w smieciach ) czarna Niunia , czarny Cezary , czarny z krawacikiem Cekin , czarno - biały Amal , bury Cetek oraz pers który ma około 5 latr i ma chore oczy i uszy i jest bardzo zaniedbany :(
A Ozzi niestety znów dostał kolejny steryd bo znów nie jadł :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 17, 2009 5:12 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

ach, koty...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

[poprzednia][następna]