Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 20:55 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Nowe fotki s.34

Na smutny, deszczowy dzień...

Obrazek

Niki, niestety... cofa się w oswajaniu. Kiedy chciałam ją wczoraj pogłaskać, to dostałam z pięści, zaraz potem zwiała i zaczeła ryczeć :( kiedy chce ją wyciągnąć z transporterka (wiadomo w jakim celu) to rzuca się jak rękawicę jak dzikie zwierzę :shock: no i standardowo płacze przy podawaniu leków, wyrywa się, gryzie... kiedy chciałam jej dzisiaj obciąć pazury, to wpadła w furię, a pazurki muszą być obcięte bo wiadomo... drapie jak cholera, ech... do bani to wszystko, pogoda też... a Niki teraz grzeje się pod cieplutką kołderką... zadowolona że nikt jej nie "gnębi" :? (ale i tak ma smutną minę) :( a jakby tego było mało, to mój własny Kay ją atakuje :shock: wtedy przybiega do mnie, bo wie że biały tutaj nie podejdzie ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw paź 15, 2009 23:00 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Nowe fotki s.34

Cameo pisze:Na smutny, deszczowy dzień...

Obrazek

OOOO KURDE MOLL 8O 8O 8O 8O :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 16, 2009 23:24 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

No to się witamy :)

Kamila masz dużo pisać !! :twisted:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pt paź 16, 2009 23:32 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Dzisiaj przyjechała koteczka z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=101545&start=0

Jaka ona piękna... :1luvu: ożywiła się na widok Kaya (Piotr miał przyjemność go pogłaskać) :) kiedy ja chcę do niej podejść, to kuli uszy, buuuu :twisted:

Iskra, nie wiesz czemu ma nacięte uszko...? :)

Lecę spać, bo jutro trza wstać :roll:

Cameo

Post » Pt paź 16, 2009 23:37 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Piotr głaskał Kaya ? 8O

Buuuuuuuu... ja też chcę pogłaskać Kaya......... :cry:

A uszko panienka ma nacięte , bo nasza pani weterynarz nie potrafiła jej pobrać krwi z łapki i sobie wymyśliła, że pobierze z ucha... i tym to sposobem Argi ma rozorane ucho 8O :cry:

iskra666

Post » Pt paź 16, 2009 23:38 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

tak dla przypomnienia... to ta panienka... Obrazek

iskra666

Post » Pt paź 16, 2009 23:44 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

iskra666 pisze:Piotr głaskał Kaya ? 8O

Buuuuuuuu... ja też chcę pogłaskać Kaya......... :cry:

I to jeszcze na moich rękach :twisted:

Może się skusisz i do nas przyjedziesz...? ;)

A uszko panienka ma nacięte , bo nasza pani weterynarz nie potrafiła jej pobrać krwi z łapki i sobie wymyśliła, że pobierze z ucha... i tym to sposobem Argi ma rozorane ucho 8O :cry:

:shock:

Ale i tak jest najpiękniejszym sreberkiem na świecie :1luvu:

Cameo

Post » Pt paź 16, 2009 23:47 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Jak tylko będę mogła to nie omieszkam się wprosić :twisted:

no tak tak.. z tym uszkiem to cała prawda niestety... brak słów..
ale racja... Argi jest wyjątkowo pięknym kotem... :1luvu:

iskra666

Post » Sob paź 17, 2009 0:06 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

To czekamy :D Argi dalej pod biurkiem, więc wziełam patyczek z piórkami i próbowałam ją trochę "pogłaskać" tym badylem, bo ręką to się nie odważę :strach: jeszcze chce ją mieć :mrgreen:

Najpierw nasyczała, a potem nafuczała na kijek. Ale po chwili przestała, tak więc jest nadzieja... Argi polubi głaskanie...

Cameo

Post » Sob paź 17, 2009 0:10 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Na pewno polubi :)
Mówię Ci.. między Kayem a nią była przepaść.. ona przed tą całą chorobą była bardzo ciekawska.. i jak tylko mieliśmy smakołyki to się pojawiała przy nas gdzieś obok.. i zaczepiała łapką.. fakt.. nie dawała się zbytnio dotknąć.. ale jestem przekonana, że zrobisz z niej miziaka :)
Z resztą ja się będę powtarzać do us...nej śmierci..
Jak z Kaya zrobiłaś miziaka, to każdy inny nasz kot.. [no może oprócz killera] to pikuś :)

iskra666

Post » Sob paź 17, 2009 12:21 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Podróż do Rybnika zniosła całkiem dobrze - w samochodzie nie było żadnego kota :) po przyjeździe nie zwiedzała kątów (jak Kay :( ) tylko weszła do innego transporterka i tak siedziała. Ale wczoraj wieczorem udało mi się ją dotknąć (po główce, palcem ;) ) nie dała się przekupić mięsem, suchego też nie chce. Mam nadzieję że zacznie jeść bo... :( poznała już wszystkie moje koty, Niki na nią nafuczała a reszta podeszła spokojnie, widać że Argi lubi koty :) kiedy próbowałam jej podać pastę Calo-Pet, to zrobiła cios łapą w stylu Niki ;) chyba jej nie smakuje ;)

Cameo

Post » Sob paź 17, 2009 13:15 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Uzupełniłam pierwszą stronę :ok: :D

Cameo

Post » Sob paź 17, 2009 13:48 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Cześć Kochani!
Kamilko, ale Ty masz u siebie cudeńka, no nie mogę :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 17, 2009 14:40 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Słuchajcie, to jest kot widmo :shock: kiedy poszłam kroić mięso to siedziała grzecznie w transporterku, a kiedy wróciłam to już jej nie było... i nigdzie jej nie ma :shock: ale się dobrze ukryła :)

Cameo

Post » Sob paź 17, 2009 15:43 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Wątroba?

Znalazła się... buszowała w "dżungli" ;) czyli moim salonie... ;) kiedy chciałam do niej podejść to dała dyla do swojego transportera, zostawiłam jej tam miskę z mokrym Intestinalem (+ podgrzane w mikrofali serca), kiedy usiadłam do komputera to zaczeła wcinać! :) ale narazie nie pcham do niej łap :ryk:

W poniedziałek kupię trochę wołowinki...

Cameo

[poprzednia][następna]