PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!STRZ.OPOLS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 21:10 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Banerek dla ślicznego kotka :P

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hq22q][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/38a7bb44ef.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt paź 16, 2009 21:51 przez amyszka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt paź 16, 2009 21:13 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

:!:

Berute

Od: Czw wrz 24, 2009 21:04

Post » Pt paź 16, 2009 21:18 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

amyszka pisze:Banerek dla ślicznego kotka :P

Obrazek

[url=http://tiny.pl/hq22q][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/38a7bb44ef.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok:

Amyszko, śliczny banerek, ale kotek jest w Strzelach Op. a nie w Gliwicach. Mogłabyś poprawić? :oops:

Edit: Banerek już poprawiony. :) Proszę wrzucać w podpisy, jak ktoś ma miejsce... :oops:
Ostatnio edytowano Pt paź 16, 2009 21:56 przez Lucky13, łącznie edytowano 1 raz

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Pt paź 16, 2009 21:27 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Pomóc bezpośrednio nie mogę - Aggi mogę tylko wątek podnosić i banerek wkleiłam do podpisu.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt paź 16, 2009 21:48 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Poprawiony banerek :

Obrazek

Lucky13 proszę usunąć tamten z cytowanego postu :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt paź 16, 2009 22:45 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Dziękujemy za bannerek :)
Wkleję go do pierwszego postu jak dam radę :D

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pt paź 16, 2009 22:54 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Kociak śliczny my z PKDT jesteśmy na maxa pozapychane tymczasami u mnie niestety jest grzybica koty sa w trakcie leczenia.....mogę trzymać kciuki :ok: nie poddawaj się kociak jest piękny na pewno szybko znajdzie stały dom tylko zabierz go do siebie z tego zimna porób bazarki na jego leczenie albo zbiórkę zrób.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt paź 16, 2009 22:57 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

:!:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt paź 16, 2009 23:06 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Ja to bym najchętniej już dziś go wzięła :cry: Ale te robale...Wiem jak wyglądała jego chyba siostrzyczka...Okropnie zarobaczona...A przy małym dziecku :roll: Byłam przed chwilą z psem na spacerze...Brr jak tam okropnie zimno jest :cry:
On tam zamarznie...Potrzebny nam tylko kącik w łazience żeby odrobaczyć kotka :(
PROSIMY...Kto pomoże rudaskowi...Kto go uratuje :( ?

Aggi

Post » Pt paź 16, 2009 23:14 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Dziewczyny bez nerwów prosze.
Dobra może mnie zjedziecie ale głos rozsądku sie przyda.
Zimy jeszcze nie mamy, nikt nie zamarznie, więc damy rade.
Po 1. Aggi masz kontakt z kotkiem? Dasz rade podać mu środek na pchły? (między łopatki) potem za 2 dni pol tabletki na robale (kociak maly jest) a za 2 tyg drugie pół ?(tyle to trwa i nie ma się co oszukiwać a ty musisz byś pewna że nie ma robali). Jak dasz rade, to ja Ci wysyłam dawke środka na pchły i tabletke na robale. Tabletka mała, bez problemu można podać w kawałku mieska.
Wiem że najlepszy był by tymczasowy tymczas ale same wiecie ze to nie takie proste. Jak nie ma to trzeba inaczej.
Po 2 co z tego że łazienka nie ogrzewana? i tak cieplej niż na dworze a kot to nie niemowlę szczególnie kot z działek. Rozumiem że najbardziej chodzi o robale ale zachowując wszelkie środki ostrożności to nie jest aż taki problem przecież.
Mam nadzieję jednak że tymczasowy tymczas się znajdzie jak nie proszę o adres do wysyłki jw choć nie zaszkodzi zaczac juz od odpchlenia. Pozdrawiam.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 16, 2009 23:20 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Phantasmagori-Ja nie mam kontaktu z kociakiem...Lucky13 wmiarę możliwości ma...
Co do odrobaczenia na działkach,myślałyśmy o tym,ale nie wiem czy to ma sens-czy nie załapie odrazu od reszty kotów...One pewnie tam wszystkie są mocno zarobaczone...Nie wiem czy to nie marna robota...
Co do wysyłki tabletki- nie ma potrzeby,jeśli zgodziłaby się osoba która przelała mi pieniążki na Sarę to bez problemu z tych pieniążków mogę te tabletke kupić :) ale dzięki za dobre chęci :1luvu:
Może i zimy jeszcze nie ma-tu masz rację...Ale temperatura nocą dochodzi do -1...To prawie jak zima,nie wiadomo kiedy te koty ostatnio jadły -przynajmniej ja nie wiem...
Wolałabym żeby naprawde kociak chociaż odrobaczony przyjechał...Jak będzie chory (wątpie żeby nie...) to dam radę-z waszą pomocą ;) ale odrobaczenie to przy dziecku podstawa...
Ps.Co do pcheł-nie wiem jak tamta reszta kociaków,ale dwie dziewczyny już zabrane stamtąd ani jednej pchełki nie miały :lol:

Aggi

Post » Pt paź 16, 2009 23:41 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Boże, on jest jak mój Rudzik... Gdyby to nie było tak daleko... :cry: :cry: :cry:
Prosimy o pomoc... :cry: :cry: :cry:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Sob paź 17, 2009 0:04 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Aggi pisze:Phantasmagori-Ja nie mam kontaktu z kociakiem...Lucky13 wmiarę możliwości ma...
Co do odrobaczenia na działkach,myślałyśmy o tym,ale nie wiem czy to ma sens-czy nie załapie odrazu od reszty kotów...One pewnie tam wszystkie są mocno zarobaczone...Nie wiem czy to nie marna robota...
Co do wysyłki tabletki- nie ma potrzeby,jeśli zgodziłaby się osoba która przelała mi pieniążki na Sarę to bez problemu z tych pieniążków mogę te tabletke kupić :) ale dzięki za dobre chęci :1luvu:
Może i zimy jeszcze nie ma-tu masz rację...Ale temperatura nocą dochodzi do -1...To prawie jak zima,nie wiadomo kiedy te koty ostatnio jadły -przynajmniej ja nie wiem...
Wolałabym żeby naprawde kociak chociaż odrobaczony przyjechał...Jak będzie chory (wątpie żeby nie...) to dam radę-z waszą pomocą ;) ale odrobaczenie to przy dziecku podstawa...
Ps.Co do pcheł-nie wiem jak tamta reszta kociaków,ale dwie dziewczyny już zabrane stamtąd ani jednej pchełki nie miały :lol:

środek na pchły chroni przez jakiś miesiąc, natomiast tabletka na robale tez jakiś czas, szczegolnie jak podana 2krotnie
nie gniewaj się za to co napisałam ale czasem inaczej sie nie da... niestety po prostu życie :wink: Co do pchełek to i tak trzeba podać bo pcheł raczej nie widać. Widać czasem ich odchody między sierscią a to też trudno zauważyc. Jak będzie potrzeba to wyśle (mam 3 koty dostałam ampułkę na 5 wiec chętnie się podzielę)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob paź 17, 2009 6:10 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Aggi-może napisz w tytule gdzie jest kotek???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 17, 2009 10:07 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT dla 2-3miesięcznego rudaska!BŁAGAM!!

Dzięki za rady,zaraz dopiszę że w Strzelcach...Tylko jakoś to muszę zmieścić :wink:

Aggi

[poprzednia][następna]