Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 18:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Karolka, ja się zgadzam na każde dzialanie! logo, ulotkę, plakaty! Byle szybciutko coś było, zanim temat ostygnie :(

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt paź 16, 2009 19:16 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

yammayca pisze:Karolka, ja po prostu chcę działać, a teraz mam związane ręce, bo ze wszystkim muszę lecieć do pana z gazety :(

Dlaczego nie możemy współdziałać, ale tak, abym nie musiała każdego listu czy ruchu zglaszać do Gazety, tylko po prostu go pisać? Chcę działać, a nie się spotykać i gadać!! :(
Jest mi wszystko jedno z kim i jak, ale nie chcę, aby ktoś mi kazał raportować moje działania, bo koty prędzej z głodu padną niż się pomocy doczekają :( Mam tyle pomysłów i możliwości! Nie chcę prosić o pozwolenie przy każdym z nich!

Poza tym, jak petycja pokazała, problem jest ogólnopolski, więc nie wiem dlaczego mamy zwinąć się z forum, które ma 27132 użytkowników i przejść na forum lokalne :( Dostajemy pomoc z całej Polski!! Dzisiaj napisał do mnie Pan z gazety w Zgorzelcu i niemieckiego miasta zaraz obok, radio w W-wie chce nagrać 3 minutówkę z nami - cała Polska chce działać :D

TOZ dał konto, OTOZ dał 10 sterylek, p. Janusz opowie coś w mediach, Kinga ma 10 kg karmy, każdy niech robi co może! Łączy nas wspólny cel, a nie podpisy na liście czy przynależność do organizacji! Działajmy razem, ale pls nie ograniczajmy się nawzajem! Im więcej głosów krzyczy, tym większa szansa, że nas usłyszą!

Teraz jest sztab, a nikt nie wie, kto ma podejmować decyzje. Nikt nie wie kto jest szefem, do kogo kierować media... Róbmy co możemy, aby uratować koty, a nie myślmy nad pdzialem obowiązków :(

nie miałam pojęcia, że tak to będzie wylądać :(

Betbet, sorki :wink:

a co do mojej znajomej, to może zrobić projekt wstępny do oceny (i przesłać swoje portfolio), tylko już nie wiem co robić, czy ustalamy to z gazetą czy bez niej....

też na razie przedstawiłam sprawę małej lecznicy, czy nie zechciałaby się włączyć w akcję;
Betbet, mówiłam o tym po spotkaniu, nie wiem czy pamiętasz...
i swoją drogą wydaje mi się, że ta lecznica jest związana z waszym patrolem: jest na Karwinach - Marcin C*hwojnow*ski ją prowadzi...
w każdym razie mają się zastanowić...
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pt paź 16, 2009 19:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

teraz mnie szlag trafił, na drugim forum (gazety świętojańskiej) jakaś bezczelna cwaniara ciągle podważa zasadność skorzystania z pomocy zawodowca w robieniu plakatu :evil: :evil: :evil: - stawiam głowę, że to ktoś od dziennikarza - ciągle dopytuje i sugeruje, że gazeta ma swój projekt bla bla bla; jak tak dalej pójdzie to ja też wipisuję się ze współpracy z tymi ludźmi :evil: :evil: :evil:

dlaczego was tam nie ma, czuję się samotnie na tym forum, kinga chociaż zalogowana też nie wchodzi :(

Obrazek

KarolinaS

Post » Pt paź 16, 2009 19:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

ta cwaniara to ja. i nie wiem którą z Was poznałam na spotkaniu KarolinaS czy MagdaS???
bo zgłupiałam, myslalam ze jest tlyko jedna...

więc cwaniara Ci tylko mówi, że nie podważa, czytaj uważnie to co piszę na forum. Niech zrobi logo, jasne, ale jesli go potem nie wybierzemy to...co? Ja tylko tego punktu się uczepiłam, żeby nie wyszła niezręczna sytuacja!!! Bożeeee
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt paź 16, 2009 19:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

jakie forum???????????????? gdzie się zalogować do tego sztabu????????????

obawiam się że gazeta chce laury zagarnąć dlatego tak wszystkim chcą sami kierować. maja ma rację, działajmy wspólnie ale również i osobno!!!!!!!!! co komu szkodzi, że ktoś od nas cos napisze, zakupi, znajdzie dziennikarzy, sponsorów itp. itd.
beata tylko zgoda nas połączy, więc dziewczyny nie przekomarzajcie się w kwestii współpracy z gazetą. róbmy swoje i już. najważniejsze jest bowiem dobro tych kotów.

iza5- ale piękny tymczasek, całuśny!!!!

aga marczak trzymam kciuki za nowe domki dla twoich kotków, na coś sie przydał mój mail do tej pani :wink:

WAŻNE DZWONIŁA DO MNIE POKER71- PROSI ABY KTÓRAŚ Z WAS PRZEJĘŁA TEGO KOTKA 3 MIES KTÓRY MIAŁ IŚĆ DO LALLI CHŁOPAKA I LALLI KOLEGI. TO SA STUDENCI I NIE POTRAFIĄ ZAJĄĆ SIĘ KOTKIEM "PROBLEMOWYM", TZN. KOCIO JEST W TRAKCIE LECZENIA, A ONI NIE MAJĄ CZASU BIEGAĆ Z NIM DO WETA. POKER NIE MOŻE TRZYMAĆ TEGO KOTA DŁUŻEJ!!!!!!!!!PROSI,ŻEBY KTÓRAŚ Z WAS PRZEJĘŁA GO A W ZAMIAN DAŁA DO LALLI I MICHAŁA SWOJEGO ZDROWEGO TYMCZASKA. TEL. DO POKER PODAM NA PRIV. ONA NIE MA DOSTĘPU TERAZ DO NETU.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt paź 16, 2009 19:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

kochane dziewczyny- dajcie sobie po buziaku i przestańcie do siebie pokrzykiwać :o :D

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pt paź 16, 2009 20:00 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Betbet pisze:ta cwaniara to ja. i nie wiem którą z Was poznałam na spotkaniu KarolinaS czy MagdaS???
bo zgłupiałam, myslalam ze jest tlyko jedna...

więc cwaniara Ci tylko mówi, że nie podważa, czytaj uważnie to co piszę na forum. Niech zrobi logo, jasne, ale jesli go potem nie wybierzemy to...co? Ja tylko tego punktu się uczepiłam, żeby nie wyszła niezręczna sytuacja!!! Bożeeee

:lol: :lol: :lol: no masz ci :lol: :lol: :lol: , normalnie bym się z tobą pewnie nie kłóciła - już myślałam, że to lobby pana z gazety :lol: :lol: :lol:

dobra to już nie będę narzucać swoich pomysłów "cwaniaro" :wink: :wink: :wink:

poznałyśmy się wczoraj i było mi bardzo miło, a internet potrafi być zwodniczy jednak, wybacz mi proszę....

Obrazek

KarolinaS

Post » Pt paź 16, 2009 20:20 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

ja wybaczam, może paplam nieskładnie ale mam dziś dzień osobistych porażek...chcę dobrze, angazuję się w te koty bo to jeszcze mnie jakoś dziś trzymało, no ale...
przepraszam
niech robi to profesjonalista jaki może, nie ma co czekać
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt paź 16, 2009 20:28 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

teraz się boję, że jak "profesjonalista" wtopi to oberwie mi się porządnie :wink:

Obrazek

KarolinaS

Post » Pt paź 16, 2009 21:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

mpacz78 dzieki oromne za pomoc!!!!!!!!

( szczegoly w moim podpisie w fioletowym linku :oops: )

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pt paź 16, 2009 22:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

karolina jestem za zaangażowaniem twojej koleżanki w ten projekt.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pt paź 16, 2009 23:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Wiecie co ja też myślałam ze to będzie inaczej wyglądać.Mi zależy na tym aby te koty uzyskały ekspresową pomoc a tu okazuje się ze akcja ma tempo ślimacze.Ulotki już powinny być drukowane.Ja to uważam ze powinna być prosta ulotka z wzruszajacym zdjeciem kota stoczniowego (te co jest na naszej stronie jest świetne zdjecie). w dwóch zdaniach napisać o tragedii kotów ze jest potrzebna ekspresowa pomoc .Podać nr konta miejsce zbiórek karmy telefony i że każda pomoc jest potrzebna i tyle.Zrobić to na tzw kredowym papierze i szybko drukować.Działać ,działać i działać.Pomoc wszystkich gazet i mediów jest niezbędna.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt paź 16, 2009 23:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Iza śliczny tymczas :)
Nie wiem czemu ale mi osobiście podoba się styl ulotek jakie Maja robi.
Ja nie mogę wziaść żadnego tymczasa bo u mnie grzybica panuje dziś drugi tymczas musiał dostać szczepionkę.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Sob paź 17, 2009 16:53 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Dziewczyny!
Pani ze Słupska szuka starszego kotka, ma 2 przyjazne psy, niedługo założy wątek. Mówi, że u niej największe szanse ma starszy kot z małą szansą na adopcję.
Do boju zachwalać koteczki!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Sob paź 17, 2009 18:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Ja mam miziastą wyrzuconą kotkę domową. Mieszka na dworzu ale jest bardzo kochana. Widać od razu ze to domowy kot. Bardzo potrzebuje domku, bo zima się zbliża. Została wyrzucona latem i jakoś szło ale teraz w takie zimno nie wiem jak sobie poradzi. Urodziła dwoje slicznych dzieci, którym znalazłam domek. Teraz na dniach ją wysterylizuje. Muszę tylko troszkę czasu znależć. Jest śliczna, czarno biała.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

[poprzednia][następna]