Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 15:59 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

AnielkaG pisze:Ewa, trzeba zabrać stamtąd wszystkie w miarę oswojone maluchy. Szkoda czasu na dyskusje z karmicielką. Jeden tymczas już mamy, jak nikt się więcej nie zgłosi można je upchnąć wiesz gdzie (nie jest to doskonałe miejsce ale lepsze niż działka), ja się nimi zajmę; zresztą rude piorunem znajdzie dom.

Zrobię, co w mojej mocy... :(
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro paź 14, 2009 21:09 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Koty będą ewakuowane najszybciej jak się da. Szukamy DT, w sumie jest ich 8-10 sztuk!!!
AnielkaG

Post » Czw paź 15, 2009 10:09 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Rozmawiałam wczoraj z karmicielką :evil: Pani siedząc w ciepłym mieszkanku żali mi się jakie to te kotki biedne, wysłała męża z jedzeniem ale nie wpadli na pomysł, żeby któreś kocię zabrać ze sobą. Błagałam żeby dziś po nie pojechali ale, tu cytuję: no nie proszę pani my w taką pogodę to nie pojedziemy, bo boimy się jeździć samochodem :twisted: :evil: :twisted: Dziś jest lepiej więc może się odważą. W najgorszym razie ja będę tam w niedzielę, więc zabiorę co się da złapać. DT, szykujcie się!
kalla, podaj mi swój tel. na pw, bo jak pani przywiezie jednak dziś te kociaki to może podrzucę Ci tego maluszka?
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Czw paź 15, 2009 13:29 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Wysłałam PW, ale nie mam pewności czy doszło. Jestem początkująca. Możesz potwierdzić, czy dostałaś. Czekam w każdym razie na malucha. :D

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Pt paź 16, 2009 9:43 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

No i d...a! Kociaki muszą zaczekać do niedzieli, bo pani karmicielce nie chce się po nie pojechać. Wczoraj znowu mąż zawiózł jedzenie. Cytat: "pani, one się nie pochorują, tak się ładnie bawiły, zjadły wątróbkę, wypiły ciepłe mleczko ( :?: :!: :?: ), nic im nie będzie. Pojadę jak będzie cieplej." Jak ja kocham takich ludzi, myślą że jak dadzą jeść to świat i ludzie!
Jadę tam w niedzielę, szykuje się więc grupsza akcja. Chciałabym wyłapać parę dorosłych do sterylek no i ile się da maluchów. Przydałoby się jakieś wsparcie :D
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pt paź 16, 2009 9:54 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Wiedziałam że tak będzie, pani zachowuje się typowo dla naszego katolickiego społeczeństwa. Dobrze że chcociaż jedzenie im wożą.
O której jedziesz? Ja mam co prawda zaplanowaną łapankę na działkach, ale może dałoby się zgrać. Tyle że dopiero o 10 wrócę z pracy.
AnielkaG

Post » Pt paź 16, 2009 10:19 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Anielka, dziękuję, spróbuję wciągnąć w akcję kogoś innego, bo muszę tam być na 10-tą
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pt paź 16, 2009 10:29 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

ok, jakby co dzwoń.
AnielkaG

Post » Pt paź 16, 2009 11:43 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Ewuś, jak bym ci pomogła, ale akurat na cały weekend wyjeżdżam...

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pt paź 16, 2009 14:30 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Pilnie potrzebuję dt od niedzieli!!! Nie wiem ile kociaków uda mi się wyłapać, spodziewam się ok. 10-ciu. Dla jednego mam dt, piątkę najbardziej dzikich ale za to małych mam nadzieję umieścić w lecznicy, potrzebowałabym jeszcze dla czwórki. Znajdą się chętni? Proszę...
:cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pt paź 16, 2009 14:37 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Kurcze... podnoszę. U mnie ciągle te same tymczasy. Dziś objawił się domek, ale na parterze i "nie wyobraża sobie ograniczania kotu wolności". No i przepadł.

Szukamy DT!

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pt paź 16, 2009 15:46 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Do poniedziałku znikam z forum (brak dostępu do netu). Gdyby pojawił się jakiś chętny aniołek na dt podaję nr tel. 606 703 799
Trzymajcie kciuki za akcję!
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pt paź 16, 2009 16:25 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

W razie czego ja zbieram chętnych. Jeśli nikt się nie zgłosi niestety! koty będą musiały trafić do mnie- a u mnie kwarantanna po pp!!!
AnielkaG

Post » Pt paź 16, 2009 19:35 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

podnoszę! :kotek:

kalka

Od: Śro cze 24, 2009 22:17

Post » Sob paź 17, 2009 11:50 Re: Kociaki z działek w Kajetanach - nie przeżyją zimy!!!

Poszukiwane DT!
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

[poprzednia][następna]