tak jak mówiłam czekam do jutra rana na ostateczną odpowiedź... ale optymizm powoli mi siada

Dobrze że koteczki mają jakąś alternatywę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Gibutkowa pisze:Dulencja razem z Czarka pojedzie do Ciebie karma dla nerkowców - 3kg. Jak nie zużyjesz dla Czarki to dla swoich nerkowców![]()
Gibutkowa, a co to za karma?? Tak sobie myślę, że dla Czarki to jeszcze nie wiadomo, Pimp ma mocznicę więc je tylko RC Renal lub Hill"sa K/D (zresztą on jest zabezpieczony)... Nie zrozum mnie źle, ale skoro jeszcze nie wiadomo co Czarusia będzie jadła, to może macie w schronie jakiegoś nerkowca i dla niego się przyda![]()
Czarce przede wszystkim potrzebna jest pełna diagnostyka. Z doświadczenia wiem, że brzydki mocz u schroniskowego kota nie musi oznaczać nerek (choć jest to wysoce prawdopodobne). Ja mam tylko jednego nerkowca, pozostałe są zdrowe.
Co do transporterka... Gdybym wiedziała dzisiaj przed wyjściem do pracy, zabrałabym ze sobą i wysłała kurierem. Przesyłki z dostarczeniem w sobotę są zaje...ście drogie i obawiam się, że w firmie nie przejdzie. W każdym razie, gdyby znalazł się chętny do pożyczenia transporterka, następnego dni odeślę (oczywiście bez żadnych kosztów dla pożyczającego).
JaEwka pisze:Jakby się przydała to mam karmę nerkową Royala pewnie tak z 3 kg zostało bo Wilczka stwierdziła, że już jej nie smakuje i przestała ją jeść.
Gibutkowa pisze:Wrocław-Warszawa ew. Wrocław-Opole. Ale dziś ma się na 100% wyjaśnić czy będziemy mieć bezp. Wrocław- Wa-wa
Gibutkowa pisze:Jest transport
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 156 gości