K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 10:43 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:Natomiast w ten weekend (jutro) chciałabym zrobić porządek na Kocimskiej. Ktoś chętny do pomocy?

O której godzinie?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt paź 16, 2009 10:44 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Leone, super. Czyli jeśli dostaniesz do dyspozycji kotowóz, to można Cię czasem wykorzystać, oui?
Niedziela popołudnie obstawiona.
No, kochani, bo nam dni nie starczy. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt paź 16, 2009 10:46 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Hmm, no właśnie, rano chciałabym pojechać do Krzeszowic, żeby dać budki na kociaki, żeby choć ciepło miały. WAŻNE
znacie kogoś w krzeszowicach, któ mógłby karmić co drugi dzień koty, pani nie może i koty nie dość, że mają zimno, to jeszcze są głodne
Więc myślę, że ok. 12-13, proponowałabym wspólny obiad w postaci pizzy i ewentualnie piwa, dla nieprowadzących + długie o kotach rozmowy oraz swoje i kocie towarzystwo :).
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 10:48 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Pewnie. Tylko przydałby się gps, albo mapa ;)
Nie znam jeszcze dobrze Krakowa, jednak myślę, że jeśli będziemy mieć wcześniej informację skąd dokąd, to nie będzie problemu.
Ostatecznie mam google maps w telefonie i to się dobrze sprawdza ;)

Jeśli chodzi o sprzątanie, napisz w jakich godzinach, jeśli nie zostanę zawalony pracą (a raczej nie), to też przyjdziemy.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt paź 16, 2009 10:58 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

- w poniedziałek lub wtorek z Jolą (mam nadzieję :twisted: ) będziemy mieć wycieczkę do arwetu, jakby ktoś chciał przewieźć coś w tym okresie do arwetu, to mogę po coś po drodze wpaść, np. jakiegoś kota, coby pustych przebiegów nie robić:) później jedziemy na kocimską..
- spotkanie: bardzo chętnie przyszły weekend :)
- w sprzątaniu nie pomogę.. przepraszam :( gupia szkoła
- dziś ostatecznie ustalę temat zakupu pudełek styropianowych, napiszę co i jak, i zbierać będę zamówienia.. tylko nie wiem, czy duże te pudełka, czy te mniejsze.. w poniedziałek zamówiłabym..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt paź 16, 2009 11:04 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Zależy jaka różnica w cenie, bo w małym się lepiej ogrzeje jeden kot, a w dużym mogą być dwa i im raźniej i cieplej.
Kontaktowałaś się z tymi firmami pod krk?
Może założymy osobny wątek, może będzie więcej chetnych w krk, to lepszą cenę wytargujesz, co?
Mogę Cię tym obarczyć?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 11:08 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Aha i jeszcze w związku z budkami, potrzebne będą polarowe ścinki. Może, jak będziecie, jeśli bywacie [ja bywam], w sklepach z odzieżą na wagę, to jeśli możecie, kupujcie jakieś polarowe szmatki, to grosze kosztuje, a dzięki temu uda się wypełnić budki.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 11:24 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Dziewczyny,

na Kocimsjkiej w lodowce sa dwie puszki chyba jeszcze, tylko trzeba przyniesc otwieracz do puszek.

Piszecie, ze kociaki sa glodne.
Ale tam przeciez jest jeszcze duzo suchego. Wydaje mi sie, ze nie mozna kotow przyzwyczajac do duzej ilosci i czestego serwowania mokrego, bo potem taki pojdzie na sluzbe, gdzie preferuje sie suche (tak jak u mnie) a mokre jest "nagroda" no i bedzie taki jeden czy drugi biedny...

Mam tez nadzieje, te dzikusy z klatki na koncu dostaja tez jesc.
Tylko tego wieczoru, gdy przywiozl je WislackiKot, nie dalam jest tylko pic, poniewaz byly prosto po operacji.

PS. Lutra pisala, ze to dwie panny, mnie Robert powiedzial, ze panienka i najpewniej jej synek.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt paź 16, 2009 11:26 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

zaklepuje sobie wtorkowe poranki na wizyty w "Przedszkolu", co do spotkania bardzo chętnie w przyszły weekend, niestety w ten weekend nie ma mnie w krk więc w porządkach nie pomogę :(
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Pt paź 16, 2009 11:29 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Ok. mamy więc obsadzone następujące:
Poniedziałek:
rano
wieczór
Wtorek:
rano - Jafusia
wieczór
Środa
rano
wieczór
Czwartek
rano
wieczór
Piątek
rano
wieczór
Sobota
rano
wieczór
Niedziela
rano
wieczór - Leone
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 11:33 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Na kocimska doatrło wczoraj 16 puszek, a jeszcze 12 mam w kotowozie, nie dałam rady ich wypakować wczoraj.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 11:47 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

O proszę - ogłoszenie na ale gratce :
oddam za darmo ścinki polar
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2129899 ... r_100.html
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pt paź 16, 2009 11:48 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

jak odbierałem koty od Dr Szpeiera to mi mówił że to kotka i kocurek a pod ogonki nie zaglądałem

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Pt paź 16, 2009 11:50 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

I jeszcze od nas z forum - w poście Iwety, która ma wory 15 kg ścinek polarowych
viewtopic.php?f=27&t=98926
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pt paź 16, 2009 11:54 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Słuchajcie,mam pytanie w związku z puszkami.Chciałabym się od Was dowiedzieć co kupujecie naszym ogonkom(kocimska).Lub co polecacie.Drugie pytanie ile takie puszki kosztują ,i gdzie są kupowane.Chodzi o to że chciała bym od czasu do czasu mojej pannie kupić mokrą karmę,ale nie chciałabym kupować jej ani kitekata ani wiskasa.
Dzięki za podpowiedz.
Pozdrawiam.

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

[poprzednia][następna]