Kot-B. pięknie dziękuje wszystkim cioteczkom za komplementy

Ja pięknie dziękuję Alus za udostępnienie łam[ów?]

Wyłuszczyłaś moja droga bardzo przejrzyście cały proces produkcyjny - a jaki kuchcik przecudny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Witanko![]()
Kot-B. pięknie dziękuje wszystkim cioteczkom za komplementy![]()
Ja pięknie dziękuję Alus za udostępnienie łam[ów?]![]()
Wyłuszczyłaś moja droga bardzo przejrzyście cały proces produkcyjny - a jaki kuchcik przecudny
alus1 pisze:kussad pisze:Wg tak dokładnego przepisu łatwo będzie wypróbować Twoją potrawę
smacznego![]()
mam nadzieję, że przepis będzie też czytelny dla tych co zwykle nie gotują
JoasiaS pisze:alus1 pisze:kussad pisze:Wg tak dokładnego przepisu łatwo będzie wypróbować Twoją potrawę
smacznego![]()
mam nadzieję, że przepis będzie też czytelny dla tych co zwykle nie gotują
Ten przepis będzie jak najbardziej czytelny![]()
Dziękuję, Alusia![]()
![]()
![]()
![]()
Jutro to ugotuję
Agata&Alex pisze:Tak sobie myślę, że dzięki naszej kochanej Ali kobitki zaczynają gotować, te która ie umieją, bądź nie lubią. więc tylko czekać jak Ala będzie odbierała kosze kwiatów od TŻ w podzięce za metamorfozy ich kobiet
![]()
![]()
![]()
JoasiaS pisze:Agata&Alex pisze:Tak sobie myślę, że dzięki naszej kochanej Ali kobitki zaczynają gotować, te która ie umieją, bądź nie lubią. więc tylko czekać jak Ala będzie odbierała kosze kwiatów od TŻ w podzięce za metamorfozy ich kobiet
![]()
![]()
![]()
Zgadzam się![]()
![]()
Agata&Alex pisze:Aluś a masz jakiś wypróbowany przepis na ciasto z kaszką mannąAlex uwielbia, więc chciałam upiec
Agata&Alex pisze:Aluś a masz jakiś wypróbowany przepis na ciasto z kaszką mannąAlex uwielbia, więc chciałam upiec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 14 gości