Koty - Szczecin - Prosimy o Wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 7:03 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o Wsparcie - POWÓDŻ!!!!!!!

BARDZO POTRZEBNA JEST SUCHA KARMA, PUSZKI, MAKARON.ŚRODKI NA ZAKUP ŻWIRKU. KAŻDEGO KTO MOZE NAM POMÓC BARDZO PROSZĘ O WSPARCIE.PROSIMY.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt paź 16, 2009 7:04 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o Wsparcie - POWÓDŻ!!!!!!!

Dorota zorientuję sie w Hurtowni czy moga nam naszykować troche kocy dla kociakow. Wszystko jest zalane. Zniszczone mokre. Czy mogłabyś to odebrać ze mną jeśli załatwię????

iza71koty

Post » Pt paź 16, 2009 7:07 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o Wsparcie - POWÓDŻ!!!!!!!

PROSIMY POMÓŻ NAM IM POMÓC :catmilk: :catmilk: :catmilk:

iza71koty

Post » Pt paź 16, 2009 7:29 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Napisz mi, o której miałabym podjechać, gdzie i na ile czasu. Pogadam z szefem, może mnie wypuści na chwilę z pracy :/
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pt paź 16, 2009 7:48 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

DorotaEm pisze:Napisz mi, o której miałabym podjechać, gdzie i na ile czasu. Pogadam z szefem, może mnie wypuści na chwilę z pracy :/

Dobrze dam znać. Postaram sie uprosić na jutro. One muszą dostać ciepłe suche budki, koce. Jak tylko będzie gdzie postawić. Będa musiały to wszystko odchorować.Potrzebne jest jedzenie.Zwłaszcza ciepłe gotowane. Dzwoniła Agiis-s. Załatwiła pudła w Hurtowni. Mają dzis do mnie przyjechać.Potrzebujemy folie. Taśmę izolacyjna. Zwykła sie nie nadaje.

iza71koty

Post » Pt paź 16, 2009 8:22 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o Wsparcie - POWÓDŻ!!!!!!!

iza71koty pisze:PROSIMY POMÓŻ NAM IM POMÓC :catmilk: :catmilk: :catmilk:

iza71koty

Post » Pt paź 16, 2009 8:48 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o Wsparcie - POWÓDŻ!!!!!!!

iza71koty pisze:Proszę Wszystkich o POMOC. Każdego kto moze zrobić styropianowe budki i zabezpieczyć je dobrze folią. Po tej tragedii Koty muszą dostać nowe schronienia. Cieple, suche schronienia gdzie dojda do siebie.Budki muszą być ofoliowane bardzo grubą mocna folią. To teren bagnisty. Proszę.

Dam jedną styropianową budkę.
Mam zrobioną.

Czy ktoś może ją odebrać z Głębokiego?
Sama nie mogę dowieźć.

NOT

Od: Wto wrz 02, 2008 23:26

Post » Pt paź 16, 2009 8:49 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Dziś wieczorem się podliczę i przeleję trochę pieniędzy.
Tylko tyle mogę zrobić.

Ściskam.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pt paź 16, 2009 8:59 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o Wsparcie - POWÓDŻ!!!!!!!

NOT pisze:Dam jedną styropianową budkę.
Mam zrobioną.

Czy ktoś może ją odebrać z Głębokiego?
Sama nie mogę dowieźć.

Może podjadę po nią i po Ciebie przed dzisiejszym spotkaniem? Jutro bym zostawiła już u Izy...
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Pt paź 16, 2009 10:05 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Dzwoniłam do TOZ-u, ale pani mi powiedziała, żeby uderzyć do straży pozarnej. :/ Oni nie mają ani środków ani możliwości, a straż ich nie słucha, jak proszą.
Chwilowo straż mnie też nie słucha, bo bardzo przeprosili, ale sprzęt cały jest rzucony do ratowania ludzi. Przepytani na okoliczność posiadania sprzętu pływającego znajomi niestety nie chwalili się niczym, poza kółkami i kaczuszkami ;/
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Pt paź 16, 2009 10:12 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Chętnie nauczę się jak te budki budować, więc pytanie skąd Wy bierzecie materiały? Macie już może jakieś kontakty, adresy, gdzie najtaniej i co kupować?

Co do pontonu, to u mnie niestety nie, ale na Przestrzennej są jakieś jachty, łódki, czy coś takiego, chyba jakiś klub, pytaliście się już tam?

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Pt paź 16, 2009 11:57 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Łódka nie podpłynie, bo tam miejscami jest za mało wody. Ponton byłby najlepszy, bo przepłynie i nad głęboką i nad płytką wodą. Na Południowej na przystani ponoć sporo łodzi zostało uszkodzonych... A pontonów tam nie ma. Nic... Poszczułam kolegę na Polski Związek Wędkarski, może jakaś przystań mała tam gdzieś jest, wędkarze mają bączki małe... Bączkiem by się dało podpłynąć... Zobaczymy
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Pt paź 16, 2009 13:10 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

:cry:

ja pstaram sie wystawic jak najwecej bazarkow na weekend
narazie tez tylko tyle moge
ale 27 pazdziernika bede w domu,takze napewno cos wykombinuje :wink:
wiem ze mama ma slac czy juz poslala jakas paczke do pani
jest troche suchej karmy dla malych i duzych i trochu makaronu
a ja jak bede to napewno ciuchy poswysylam bo mam troche i wiem ze sie przydadza
problem w tym ze jeszcze tydzien trzeba poczekac :(

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt paź 16, 2009 13:16 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

a zapomnialam zapytac

jak pogoda
poprawia sie cos czy nadal beznadzieja :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt paź 16, 2009 13:23 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Nastąpiła zmiana planów. Ze względu na pilną potrzebę pomocy kotom, wszyscy, którzy dysponują wolnym popołudniem proszeni są do stawienia się u p. Izy w celu produkcji budek. Trzy osoby mogę zabrać, startowałabym z Niebuszewa koło godziny 17. Potrzebne będą latarki, ewentualnie koce do ocieplenia budek, nożyczki, taśma izolacyjna i folia budowlana, jeśli kto ma, jeśli nie, kupimy po drodze. Wszystkich chętnych do udziału w akcji proszę o kontakt na pw, poedam numer do siebie na przykład w celach transportowych.
Obrazek Obrazek

DorotaEm

[poprzednia][następna]