Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 10:01 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kropkaXL pisze:Siemanko z rana! :lol:
Brunieczek własnie walnął kupala,popił mleczka i szaleje jak pijany zając w kapuście!!!

Szczęśliwy w ciepłym kochającym no w sumie na razie chwilowym DT .Aż żyć się kociakowi chce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wcale mu się nie dziwię
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw paź 15, 2009 11:18 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Cześć laseczki :1luvu:

Proszę tam wycałować Brunonka od cioci :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 15, 2009 17:20 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Gohag pisze:Kurcze a dla mnie wszystkie kotki w tym typie to Marcelinki. Mieliśmy takiego u nas. Baaardzo mu się poszczęściło z DS w Krakowie.
Obrazek
No dobra, nasz miał więcej białego - ale wyraz pysia....

Gosiu-i ta buzia beżowa też podobna-w pierwszym momencie myślałam,że to Bru! 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 15, 2009 17:21 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Gibutkowa pisze:Cześć laseczki :1luvu:

Proszę tam wycałować Brunonka od cioci :D

Ciociuniu Edytko-zrobione!!!-wycałowany !
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 17:24 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

jerzykowka pisze:Kasiu Kochana, jakiego cudownego malca odchowałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jest taki słodki, zwłaszcza w objęciach Ptysia :wink: :1luvu: I duzi już...

Gibutkowa, oczko Kosmitki wymaga natychmiastowej interwencji weta. Ktoś pisał w wątku Czarki, że wygląda tak jakby miało pęknąć - niestety to się może zdarzyć :( Może znowu wydarzy się cud forumowy i jakaś Dobra Dusza się nią zaopiekuje- za to zaciskam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki Asieńko!!

Kosmitka ma zapewne nadciśnienie w oczku,oby nie było za późno na ratunek-trzeba podawac krople do oka na obniżenie ciśnienia,ale jak to zrobić w schronie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 18:18 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Dzień doberek.
Strasznie dzisiaj zmarzłam. W firmie awaria jakiejś płyty. Magicy od wczoraj przychodzą i ..... nadal zimno.
Całe szczęście, że w domu ciepło.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw paź 15, 2009 18:29 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Witaj Kasiulek,u mnie w pracy na szczeście ciepło!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 18:31 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Ja się chyba na weekend rozłożę. Dopiero wróciłam z pracy :roll: Zjem obiad 8O i chyba się zezłomuję w wyrku z gorącą herbatka i malinami z rumem :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 15, 2009 18:34 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Edi trzymaj się -nie choruj!!!-co my tu bez Ciebie zrobimy?????
Tego rumu to wlej więcej-jak się rozgrzejesz ,to może choróbsko zdechnie?
Taka herbata z prądem podobno dobra,tylko ja nie lubię herbaty ,ani "prądu" :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 19:03 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Ale to nie herbatka tylko malinki z rumem :) Dżemik malinowy z rumem :) Prototyp - znaczy się pierwszy raz robiłam ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 15, 2009 19:35 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Znaczy malinki pod wysokim napieciem???? :lol: -to już lepiej brzmi!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 19:53 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

"O w dziuplę kopany - wysokie napięcie!" 8O :ryk:
Zdrówka :ok:

I całusy dla kocurków.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw paź 15, 2009 20:22 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 21:53 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kropko! Aleś mi zrobiła frajdę! Tam śpiewa Biezrukow. Jeeezusicku jaki z niego amant (byłam do nieprzytomności nim zauroczona jak zobaczyłam go w filmie "Jesienin"). Mówię Ci - obłęd! Dzięki (jak ja teraz zasnę :wink: )
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw paź 15, 2009 21:55 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Uwielbiam LUBE!!!!-mam kilka takich pieknych ballad na odtwarzaczu mp3-jak zbierałam bursztyny,to sobie słuchałam!
Ciesze sie ,że sprawiłam Ci przyjemność!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]