JaEwka pisze:Jakby się przydała to mam karmę nerkową Royala pewnie tak z 3 kg zostało bo Wilczka stwierdziła, że już jej nie smakuje i przestała ją jeść.
Zapisze sobie

Jak Czarka będzie po badaniach to się odezwę do Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Jakby się przydała to mam karmę nerkową Royala pewnie tak z 3 kg zostało bo Wilczka stwierdziła, że już jej nie smakuje i przestała ją jeść.
Mruczeńka1981 pisze:To jeszcze połamaniec i sytuacja w schronie będzie opanowana, do niedzieli :roll:
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Jakby się przydała to mam karmę nerkową Royala pewnie tak z 3 kg zostało bo Wilczka stwierdziła, że już jej nie smakuje i przestała ją jeść.
Zapisze sobie
munabrava pisze:Bożenko, trzymamy kciuki wszystkimi domowymi łapkami. Nie trać głowy, bądź silna![]()
![]()
![]()
A z ostatniej chwili:
Oto ulubione miejsce do spania...![]()
Gibutkowa pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Jakby się przydała to mam karmę nerkową Royala pewnie tak z 3 kg zostało bo Wilczka stwierdziła, że już jej nie smakuje i przestała ją jeść.
Zapisze sobie
Ewo - czy możemy tak czy inaczej wysłać karmę do Dulencji razem z Czarką? Jeśli się okaże że Czarka nie będzie musiała jeść karmy dla nerkowców tyko na kamienie to tam u Dulencji są nerkowcy więc karma się przyda a to czego Dulencja na karmę dla nerkowców nie wyda pójdzie na utrzymanie i leczenie Czarki. Nie zamotałam za bardzo?
JaEwka pisze:
Jasne(Ewelina się zgadza
) Tylko dajcie znać gdzie ją podrzucić w razie czego i kiedy
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:
Jasne(Ewelina się zgadza
) Tylko dajcie znać gdzie ją podrzucić w razie czego i kiedy
OKDamy znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 246 gości