jak się te dwie kicie uda umieścić w DT ( musi się udać, musi) to jeszcze pilnie jest do wyciągnięcia kicia z łapką.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Informuje o tym ,ze Saser(burasio chłopczyk)od wczoraj rana przebywa w lecznicy.Zaczał dziwnie sie zachowywac,oczko nagle zaropiało, spadł z łózka,bo przestał trzymac równowage.Stan sprzed chwili tragiczny-oczoplas, porazenie nerwów,nie kontaktuje...szans na przezycie prawie nie ma...jest pod kroplówkami,ale nie reaguje na bodxce zewnetrzne...Peja kocur z wyłamana łapka wczoraj był u okulisty w Warszaie-dziura w oku,ale widzi, dziubnał sie najprawdopodobniej swoim pazurem w chorej nodze...leczony intensywnie....I na domiar złego...wczoraj stwierdzono zmiany na oku mojego dziecka-podejrzenie nowotworu. oka..Nie wiem co za jakies fatum....
BOZENAZWISNIEWA pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Informuje o tym ,ze Saser(burasio chłopczyk)od wczoraj rana przebywa w lecznicy.Zaczał dziwnie sie zachowywac,oczko nagle zaropiało, spadł z łózka,bo przestał trzymac równowage.Stan sprzed chwili tragiczny-oczoplas, porazenie nerwów,nie kontaktuje...szans na przezycie prawie nie ma...jest pod kroplówkami,ale nie reaguje na bodxce zewnetrzne...Peja kocur z wyłamana łapka wczoraj był u okulisty w Warszaie-dziura w oku,ale widzi, dziubnał sie najprawdopodobniej swoim pazurem w chorej nodze...leczony intensywnie....I na domiar złego...wczoraj stwierdzono zmiany na oku mojego dziecka-podejrzenie nowotworu. oka..Nie wiem co za jakies fatum....
Saserek burasek odszedł do Kociego Raju...14.10w nocy...
Gibutkowa pisze:Ratuuunkuuu!!! Nie mamy transportu do Wa-wy
Monisek pisze:Gibutkowa pisze:Ratuuunkuuu!!! Nie mamy transportu do Wa-wy
A piotr568 się nie wybiera?
Monisek pisze:Gibutkowa pisze:Ratuuunkuuu!!! Nie mamy transportu do Wa-wy
A piotr568 się nie wybiera?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 176 gości