* Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH [przerwa do I] *

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2009 14:47 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

charm pisze:Da się zrobić ;-)
W scc będę przez praktycznie całą sobotę, i nawet puszkę przez 95% czasu będę mieć w ręce (jak zwykle...) ;-)

Ok, ja pewnie będę jak zawsze gdzieś ok. 11. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Wto paź 13, 2009 17:09 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

siriwan pisze:
charm pisze:Da się zrobić ;-)
W scc będę przez praktycznie całą sobotę, i nawet puszkę przez 95% czasu będę mieć w ręce (jak zwykle...) ;-)

Ok, ja pewnie będę jak zawsze gdzieś ok. 11. ;-)

:)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro paź 14, 2009 7:00 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

A ja oczywiście nadal zapraszam do zakupów :ok:

(wczoraj zwiększyłam zapasy, żeby przypadkiem nie zabrakło ;-))

charm

Post » Śro paź 14, 2009 13:43 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

piłeczki właśnie przyszły..
są śliczne! zwłaszcza ta czerwono żółta..

ta niebieska się troszkę wgniotła ale to nic nie szkodzi, zaraz lecę pokazać kotom, bo druga jest dla ogonków =P
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Śro paź 14, 2009 13:46 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

zalbi pisze:piłeczki właśnie przyszły..
są śliczne! zwłaszcza ta czerwono żółta..

ta niebieska się troszkę wgniotła ale to nic nie szkodzi, zaraz lecę pokazać kotom, bo druga jest dla ogonków =P

cieszę się, że się podobają :D
przykro mi, że się wgniotła :(
ale da się ją "odgnieść" ;-) - pognieć ją na granicy wgniecenia, itp, to powinna wrócić do normy ;)

charm

Post » Czw paź 15, 2009 9:10 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

:D :D Właśnie przed chwilą odebrałam od listonosza przesyłeczkę z piłeczkami :lol: :lol:
Jedna już wisi!W domu rozpętał się szaleństwo!Sięgnę ją .no sięgnę,daj mi ten sznureczek ale to już zaraz go przegryzę ,czemu to tak wysoko wisi,ściągnę to ,no ściągnę,hihi .Mam kotę z głowy.Tylko co ja zrobię jak mi żyrandol z sufitu zerwie 8O .
E tam,tymbędę się martwic póżniej :mrgreen:
Dzięki Charm :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw paź 15, 2009 9:43 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

to ja poproszę 2 ;) kolory obojętnie jakie - byleby kolorowy i dobrze widoczne (moj kot wszystko gubi ) ;)
Obrazek

MadzikZoonatura

Od: Nie mar 23, 2008 22:46

Post » Czw paź 15, 2009 9:53 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

kotka doroty pisze:Sięgnę ją .no sięgnę,daj mi ten sznureczek ale to już zaraz go przegryzę ,czemu to tak wysoko wisi,ściągnę to ,no ściągnę,hihi .Mam kotę z głowy.Tylko co ja zrobię jak mi żyrandol z sufitu zerwie 8O .
E tam,tymbędę się martwic póżniej :mrgreen:
Dzięki Charm :1luvu: :1luvu:

Cieszę się, że się podobają :mrgreen:
(dlatego ja przymocowałam do drążka w drzwiach, nie martwię się o lampę ;P)

MadzikZoonatura pisze:to ja poproszę 2 ;) kolory obojętnie jakie - byleby kolorowy i dobrze widoczne (moj kot wszystko gubi ) ;)

:D :D :D
jedna będzie łaciata melanżowa, a druga chyba czerwona ;-)
a co do gubienia - dlatego ja mam przywiązane - jedna wisi w drzwiach, druga leży na podłodze, ale trzyma się w odległości 1,5m od nogi stołowej :twisted:

charm

Post » Czw paź 15, 2009 17:38 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

a moje koty mnie olały totalnie. ogony zresztą też.

to jedną piłeczke dostała mysza a drugą mam przy torbie, przez co zyskałam tytuł szamana uczelni =P bo jak ktoś tylko podskakuje to zaczynam "trzeszczeć" piłeczką i zaraz jest cisza =P
bazarkowo:

zalbi

Post » Czw paź 15, 2009 21:27 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

zalbi pisze:a moje koty mnie olały totalnie. ogony zresztą też.

to jedną piłeczke dostała mysza a drugą mam przy torbie, przez co zyskałam tytuł szamana uczelni =P bo jak ktoś tylko podskakuje to zaczynam "trzeszczeć" piłeczką i zaraz jest cisza =P

przykro mi, że koty się nie bawią... niestety nie ma zabawki, która spodobałaby się wszystkim kotom... :oops:

ale i tak zapraszam do zakupów :ok:

charm

Post » Czw paź 15, 2009 22:25 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

ale moje wredoty są wredne i wybredne.. ale to normalne, przyzwyczailam sie juz. za to ja mam ucieche =P
bazarkowo:

zalbi

Post » Pt paź 16, 2009 9:22 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

zalbi pisze:za to ja mam ucieche =P

niedługo będzie jeszcze wersja dla ludzi :lol:
bardziej mechata, z uszami, wąsami, oczami... np jako breloczek, przywieszka do torebki, itp ;-)
i jeśli ktoś będzie chciał, to może być też "z wypełnieniem" żeby dźwięki wydawało :twisted:

charm

Post » Pt paź 16, 2009 15:38 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

charm pisze:niedługo będzie jeszcze wersja dla ludzi :lol:
bardziej mechata, z uszami, wąsami, oczami... np jako breloczek, przywieszka do torebki, itp ;-)
i jeśli ktoś będzie chciał, to może być też "z wypełnieniem" żeby dźwięki wydawało :twisted:

jak zrobisz myszkę albo szczurka to bardzo chetnie =P

ale, kurcze, miałam sobie książke na geologie kupci! =D
bazarkowo:

zalbi

Post » Pt paź 16, 2009 21:22 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

a żabki umiesz robić? 8) :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Sob paź 17, 2009 6:00 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

miss_kumcia pisze:

a żabki umiesz robić? 8) :D

nie próbowałam jeszcze, ale myślę, że na pewno da się coś żabkopodobnego :twisted:
tzn powiem tak - zrobić da się wszystko, ewentualnie nie będzie na bazie piłeczki... bo żaba na bazie piłeczki byłaby chyba za okrągła.... ;-)

charm

[poprzednia][następna]