charm pisze:Da się zrobić![]()
W scc będę przez praktycznie całą sobotę, i nawet puszkę przez 95% czasu będę mieć w ręce (jak zwykle...)
Ok, ja pewnie będę jak zawsze gdzieś ok. 11.

Moderator: Moderatorzy
charm pisze:Da się zrobić![]()
W scc będę przez praktycznie całą sobotę, i nawet puszkę przez 95% czasu będę mieć w ręce (jak zwykle...)
siriwan pisze:charm pisze:Da się zrobić![]()
Ok, ja pewnie będę jak zawsze gdzieś ok. 11.
zalbi pisze:piłeczki właśnie przyszły..
są śliczne! zwłaszcza ta czerwono żółta..
ta niebieska się troszkę wgniotła ale to nic nie szkodzi, zaraz lecę pokazać kotom, bo druga jest dla ogonków =P
kotka doroty pisze:Sięgnę ją .no sięgnę,daj mi ten sznureczek ale to już zaraz go przegryzę ,czemu to tak wysoko wisi,ściągnę to ,no ściągnę,hihi .Mam kotę z głowy.Tylko co ja zrobię jak mi żyrandol z sufitu zerwie.
E tam,tymbędę się martwic póżniej![]()
Dzięki Charm![]()
MadzikZoonatura pisze:to ja poproszę 2kolory obojętnie jakie - byleby kolorowy i dobrze widoczne (moj kot wszystko gubi )
zalbi pisze:a moje koty mnie olały totalnie. ogony zresztą też.
to jedną piłeczke dostała mysza a drugą mam przy torbie, przez co zyskałam tytuł szamana uczelni =P bo jak ktoś tylko podskakuje to zaczynam "trzeszczeć" piłeczką i zaraz jest cisza =P
zalbi pisze:za to ja mam ucieche =P
charm pisze:niedługo będzie jeszcze wersja dla ludzi![]()
bardziej mechata, z uszami, wąsami, oczami... np jako breloczek, przywieszka do torebki, itp![]()
i jeśli ktoś będzie chciał, to może być też "z wypełnieniem" żeby dźwięki wydawało
charm pisze:niedługo będzie jeszcze wersja dla ludzi![]()
bardziej mechata, z uszami, wąsami, oczami... np jako breloczek, przywieszka do torebki, itp![]()
i jeśli ktoś będzie chciał, to może być też "z wypełnieniem" żeby dźwięki wydawało
miss_kumcia pisze:charm pisze:niedługo będzie jeszcze wersja dla ludzi![]()
a żabki umiesz robić?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości