KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy mają domy :))

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 0:53 KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy mają domy :))

Szczeniaki są dziećmi suczki, którą pani przygarnęła jakiś czas temu w ciężkim stanie. Mają ok. miesiąca, są 3 pieski i sunia. Przebywają w Konstancinie, ale myślę, że z dowozem do Warszawy nie będzie problemu.

Pani jest przychylna kastracji, ale z powodu ciężkiej sytuacji finansowej nie stać jej nawet na tańszy zabieg, więc będę wdzięczna za informację, czy dałoby się w Warszawie i okolicach zorganizować darmowy zabieg. Może przez jakąś fundację? :)

kontakt w sprawie adopcji: anna-gorska5@o2.pl

a oto śliczności:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie paź 18, 2009 17:28 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro paź 14, 2009 22:46 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy do oddania, pilne!

Pani Ania mówiła, że sunia znalazła już dom u jej siostry- zostają 3 pieski: czarny grubasek ;) , czarny z białą strzałeczką oraz czarno- biały :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro paź 14, 2009 22:52 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy do oddania, pilne!

jakie piekne psie maluszki...no słodkie po prostu :)

Nic nie napisalas jakiej wielkosci jest mamusia tych dzieci i jak one wygladaja czy zapowiadaja sie na male, srednie czy duze psiulki :?:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Śro paź 14, 2009 23:05 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy do oddania, pilne!

Mamunia jest niewielka, psiaczki też nie będą duże :) dziękuję za przypomnienie :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 15, 2009 15:06 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy do oddania, pilne!

Pisałam wczoraj do Pani, ale nie mam żadnej wiadomości. Jestem zainteresowana adopcją jednego z piesków. Bardzo bym prosiła o numer telefonu, jeśli oczywiście to możliwe. Marzena
PS. Jeśli to Pani woli do mnie zadzwonić chętnie podam swój numer telefonu.

M.M

Od: Śro cze 24, 2009 11:11

Post » Czw paź 15, 2009 18:33 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy do oddania, pilne!

M.M pisze:Pisałam wczoraj do Pani, ale nie mam żadnej wiadomości. Jestem zainteresowana adopcją jednego z piesków. Bardzo bym prosiła o numer telefonu, jeśli oczywiście to możliwe. Marzena
PS. Jeśli to Pani woli do mnie zadzwonić chętnie podam swój numer telefonu.

ja tylko zamieszczam ogłoszenie, niestety nie mogę sama podjąć decyzji o adopcji. Tel. do pani Ani mam na domowym komputerze, jeśli nie uda się Pani do tej pory (ok. 22-23 dziś wieczorem) z nią skontaktować, wyślę PW z numerem.

trzymam kciuki za udaną adopcję :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob paź 17, 2009 23:46 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy do oddania, pilne!

podobno wszystkie maluchy już zamówione, ale ogłoszenia zdejmę dopiero wtedy, jak wszystkie szkraby będą już w nowych domach :) proszę tymczasem o kciuki :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie paź 18, 2009 21:11 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy mają domy :))

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
wedle zyczenia :wink:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Śro paź 21, 2009 1:10 Re: KONSTANCIN/ WARSZAWA - malutkie maluchy mają domy :))

dziękuję :) jak w temacie- wszystkie maluchy już w nowym domu, a sunia będzie niedługo kastrowana u mojego zaprzyjaźnionego weta, więc kolejnych dzieciaków na pewno nie będzie :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85