LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 13, 2009 10:27 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

tak strasznie się cieszę, że muszę dać całuska Lileczce :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto paź 13, 2009 17:42 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

agathinka pisze:Hello!
Właśnie trafiłam na forum. Powiem krótko-bardzo spodobała mi się kicia Lili, z przyjemnością bym ją wzięła do siebie-czy ona jest do adopcji?
Niebawem przeprowadzam się do nowego domku (mam nadzieję że w ciągu tygodnia sie uda ;) więc już zawczasu rozglądam się za kociakiem. Myślę że dom z ogrodem, pod lasem, w spokojnej okolicy i z kominkiem (przed którym koty lubia sie wygrzewać) byłby dobrym miejscem dla Lili. Jest jednak problem-mieszkam w Bydgoszczy a z tego co tu wyczytałam kotka znajduje się w Rzeszowie czyli pojawia sie kłopot z odległością... :( W każdym razie temat jest otwarty-jeżeli Lili byłaby zainteresowana moim domem proszę w miarę możliwości o kontakt. Podaję też swojego maila: agaciarra@interia.pl
Pozdrawiam :-)

Witaj agathinko na forum :1luvu:
Cieszę się bardzo, że Lilunia ujęła Cię za serduszko, bo to jest naprawdę kochana koteńka, nie sposób się w niej nie zakochać Obrazek
Tak, szukam dla Liluni domku, odległość nie jest problemem, bo to dałoby się zorganizować, ale ja szukam dla Lili domu bezwzględnie nie wychodzącego. Jak już pewnie przeczytałaś, Lili jest koteczką kaleką, nie ma jednej łapki i nie widzi na jedno oczko. Jest kotką po przejściach, została bardzo skrzywdzona i muszę jej zapewnić domek maksymalnie bezpieczny, a dla niepełnosprawnego kota dom wychodzący nie jest dobrym rozwiązaniem. Taki kot nie ucieknie, nie potrafi się obronić, jeżeli coś/ktoś go zaskoczy czy zaatakuje. Przykro mi bardzo, ale przyrzekłam to Lili, że już zawsze będzie bezpieczna i nic nigdy już jej się nie stanie.
Agathinko, myślę że mnie rozumiesz i zostań proszę z nami na forum, a mam nadzieję, że znajdziesz tutaj kotka, do którego równie mocno zabije Twoje serce, tak jak do Liluni Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto paź 13, 2009 18:28 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

zuziu, rozumiem... caluski mocne dla Lileczki :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 13, 2009 18:59 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Cóż.. szkoda-już miałam nadzieję że uda mi się stworzyć Lili ciepły i kochający domek. Miałam doczynienia z kotami kalekami które świetnie radziły sobie na trzech łapkach lub bez oczka. Były nawet bardziej czujne i bystre niż zdrowe koty. Dlatego pomyślałam sobie że i u mnie taki kociak miałby się dobrze. Ale jak najbardziej Cię rozumiem-Ty znasz Lili lepiej i chcesz być o nią spokojna. Dzięki za odpowiedź. Będę szukać dalej...
A może podsuniesz mi jakiś pomysł na kociaka? Masz przecież świetne rozeznanie w temacie. Może inny "bezłapek" by się nadał...?
Pozdrawiam!

agathinka

Od: Pon paź 12, 2009 20:59

Post » Wto paź 13, 2009 19:26 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

agathinka pisze:Cóż.. szkoda-już miałam nadzieję że uda mi się stworzyć Lili ciepły i kochający domek. Miałam doczynienia z kotami kalekami które świetnie radziły sobie na trzech łapkach lub bez oczka. Były nawet bardziej czujne i bystre niż zdrowe koty. Dlatego pomyślałam sobie że i u mnie taki kociak miałby się dobrze. Ale jak najbardziej Cię rozumiem-Ty znasz Lili lepiej i chcesz być o nią spokojna. Dzięki za odpowiedź. Będę szukać dalej...
A może podsuniesz mi jakiś pomysł na kociaka? Masz przecież świetne rozeznanie w temacie. Może inny "bezłapek" by się nadał...?
Pozdrawiam!

Agathinko wejdź na Kociarnię, a zobaczysz ile kotów szuka domu. Przeglądaj wątki, a na pewno znajdziesz kotka dla siebie. Możesz też sama założyć wątek, że szukasz kotka. Napisz coś o sobie, podaj warunki, jakie możesz zapewnić kotu, a zobaczysz ile otrzymasz ofert :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto paź 13, 2009 19:47 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Agathinko, polecam ci wątek o poszukujących domu bezłapkach z Rzeszowa: viewtopic.php?f=13&t=88420

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto paź 13, 2009 21:16 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

dobranoc Lileczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro paź 14, 2009 16:47 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Lileczko, jak się masz??? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro paź 14, 2009 20:44 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

dobranoc Lileczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro paź 14, 2009 20:58 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Hanulka pisze:dobranoc Lileczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciociu, nie idź jeszcze spać, bo jeszcze musisz mnie zobaczyć :P

baaaardzo lubię jeść, spieszę się i zawsze jestem pierwsza :P

Obrazek
:lol:
a potem wygląda się tak.... :lol: czy ktoś poznaje tego pulpeta???
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro paź 14, 2009 21:01 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Pulpet???! Toż to najzgrabniejsza panienka na świecie!!!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro paź 14, 2009 21:02 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Lilusia niedługo dogoni biało-czarnych rezydentów :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro paź 14, 2009 21:23 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

oj, pulchna jestem....jak dobrze mieć trochę ciałka i jeszcze co nieco w zapasie....
piekna, spokojna i bezpieczna Lileczka u zuzi96....
całuję w cudowne Pysio :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro paź 14, 2009 21:26 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

co ona w sobie ma
że się ją tak kocha :1luvu: :1luvu:

ożesz, już nawet poematy piszę :spin2: :love:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 14, 2009 21:27 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

zuzia96 pisze:Obrazek

Ale piękny zestaw kolorystyczny :D.
A z Maksia to kawał chłopaka jest, myślałam, że jest drobniejszy :kotek:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]