WAW Szymuś ,mój kochany, FIV UJEMNY!!! Szymuś -Budowniczy :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 21:02 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Ah, no i zajrzyj tu: viewtopic.php?f=8&t=68025&start=300 jest kilka osób szukających kociaków.

I proszę jeszcze raz, bo to pilne, mogłabyć dac namiary na tą starszą panią?
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Śro paź 14, 2009 21:20 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

O tej starszej pani wiem od pani, z ktorą razem dokarmiam blokowe kotki - ona też szuka domu dla Szymusia. Jak tylko ją spotkam (najdalej w piatek, bo jutro skoro świt jadę daleko poza Warszawę i nie wiem o ktorej wrócę) to na pewno ją zapytam - zobaczę, czy starsza pani chce kotka, czy też może chciała kotka-syjamka.. wiesz, też tak może być. OCZYWIŚCIE że będę pamiętać też o innych, dorosłych kotuchach czekających na domek. Dam znać, obiecuję - nawet ustawie przypomnienie w telefonie :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro paź 14, 2009 22:38 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Dziękuję :roll:

Draugia

Post » Czw paź 15, 2009 4:58 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

hopsamy!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw paź 15, 2009 7:18 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

do góry! pozdrawiam wszystkich odwiedzających wątek Szymusia :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw paź 15, 2009 17:14 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Hopsamy maluchu, na pierwszą...po domek szybciutko :!:

Ja i moje kociska pozdrawiamy również :kotek:

Draugia

Post » Pt paź 16, 2009 0:06 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

A może domek nocą się znajdzie ???? :kotek:

Marzenia11

Post » Pt paź 16, 2009 0:16 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Może Szymuś będzie miał tyle szczęścia co moje kociczki? Albo i więcej?
:ok: :kotek: :ok:

Draugia

Post » Pt paź 16, 2009 8:03 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

up :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt paź 16, 2009 19:11 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Do góry Szymciu :!: Wypatruj domu :wink: Albo raczej domek ciebie :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt paź 16, 2009 23:52 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Domek chodź po Szymcia... :!: on czeka... :|

Marzenia, czy może spotkałaś tą starsza pani? Pytałaś ją czy nie zechciałaby np. Gabrysia albo Maciusia?
One tak potrzebują domków :(

Draugia

Post » Sob paź 17, 2009 11:39 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Specjalnie dzisiaj wyszłam, aby z nią porozmawiać. Mam do niej zadzwonić wieczorem, koło 20, ona pójdzie do tej kpbiety i ją zapyta. Jeśli się przynajmniej wstępnie to zgodzi to dam Ci do niej numer telefonu i dalej będziecie działac już bezpośrednio. Powiedziałam jej, że kocurek jest wykastrowany?? Szczerze mówiąc, nie przeczytałam całego wątku, ale myślę, że tak jest.
Przy okazji zobaczyłam nowy miot czarnej rodzinki - 6 maluchów, około 3 miesiące, z kk. Załamałam się, jak się robi jakieś budki czy coś w tym stylu? Przecież trzeba im pomóc, a nikt dokładnie nie wie, gdzie ta kotka mieszka. Tu przyszła z nimi na jedzenie. Latem mieszkała na stercie drewna pod daszkiem, ale gdzie się teraz podziewa - nie wiadomo. Znacie może jakieś wątki na temat: jak zrobić budkę (z kartonu), jak zwabić kotkę do piwnicy? Ona może wejść do jednego z bloków, ale nie wiadomo, czy o tym wie. Piszę mało składnie, ale jestem bardzo poruszona maluchami w obliczu zimy.

Marzenia11

Post » Sob paź 17, 2009 12:03 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Oba kocurki - Gabryś i MAciuś są kastrowane, oba bardzo ciężko znoszą pobyt w domkach tymczasowych ze względu na obecność innych kotów...Dlatego byłoby super im pomóc :)
Co do budek, tu są linki:
forumowy wątek:
viewtopic.php?f=1&t=67461&hilit=+budki
szybka instrukcja ze zdjęciami:
http://moim-zabim-okiem.blog.pl/archiwu ... d=14539161

Powodzenia :ok:

Draugia

Post » Sob paź 17, 2009 12:38 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Dzięki za linki. Na pewno będę dzwonić i trzymajmy kciuki za zainteresowanie kocurkami :ok: rozumiem, że to mają być domki bez innych kotów..

Marzenia11

Post » Sob paź 17, 2009 13:48 Re: WAWA Szymuś, syjamek (FIV+) "okaz zdrowia" szuka domu

Nie ma za co :D

Co do kocurków:
Maciuś - mieszaniec norwegowato-perski może mieć domek z niedużą ilością spokokotów, ale lepiej jakby był jedyny i miał człowieka na własność...jest zdrowy, strasznie kochany i mizialski...bardzo żle się czuje w domku tymczasowym :(

Gabryś - dość duży dachowiec, potzrebuje domku bez innych kotów, też miziasty, ale bardzo zagubiony w domku tymczasowym, w którym jest dużo innych kotów :(

Dlatego obydwa kocurki potrzebują szybko znaleźć dom...jak pani się zdecyduje to i 2 naraz może wziąć :wink: we dwójkę tylko pewnie ze sobą by wytrzymały :roll:

Draugia

[poprzednia][następna]