Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 02, 2009 19:02 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Speedy ty nie daj się zamykać w tej piwnicy.
Cokolwiek to jest.
U nas koteczki nie są nigdzie zamykane.
Chociaż Duża mogła by Jafcię zamknąć.
Jakoś nie możemy się z nią dogadać.
Duża wróciła z delegacji to daje trochę popisać.
Ta druga Duża nic nie pisze na forum.
Wiesz my mamy dwie Duże i Dużego.
Haker z duża ilością Duży :mrgreen:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob paź 03, 2009 9:33 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Speedusiu, czy już śpisz w łóżku Dużego? Jeśli jeszcze Cię wyzucają do piwnicy, to przyjedziemy z Duzą i ja ich wsystkich udrapam, a Duza im w doopy nakopie
Inka

Juz spie w lozecku z duzym ;) Bardzo milo sie spi raziem ;) W ogole nie drape Pana ale nic... :) :D

Duran84

Od: Śro wrz 16, 2009 9:49

Post » Sob paź 03, 2009 13:19 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:
Speedusiu, czy już śpisz w łóżku Dużego? Jeśli jeszcze Cię wyzucają do piwnicy, to przyjedziemy z Duzą i ja ich wsystkich udrapam, a Duza im w doopy nakopie
Inka

Juz spie w lozecku z duzym ;) Bardzo milo sie spi raziem ;) W ogole nie drape Pana ale nic... :) :D

I tak ma być, bo jak nie, to wsyscy się zbiegniemy i zrobimy porządek!
Inka wojownicza

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 06, 2009 15:04 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Dzem Dobry.
Co slychac u Cioc:?: Pan ostatnio ma malo czasu na siedzenie ze speedym przed kompem... :oops: Ale mysle, ze od przyszlego tygodnia powinnismy wrocic na dluzej. Juz nie spie po piwnicach. Tylko z moim Panem. Codziennie rano Go budze ;) Taka pogoda, ze dobrze, ze nie wychodze ;) Pozdrawiam serdecznie

Duran84

Post » Wto paź 06, 2009 18:22 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Speedy nam podają jakieś kropelki, bo podobno się nie dogadujemy między sobą.
Wielkie halo o parę sioo poza kuwetę.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro paź 07, 2009 10:21 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:Dzem Dobry.
Co slychac u Cioc:?: Pan ostatnio ma malo czasu na siedzenie ze speedym przed kompem... :oops: Ale mysle, ze od przyszlego tygodnia powinnismy wrocic na dluzej. Juz nie spie po piwnicach. Tylko z moim Panem. Codziennie rano Go budze ;) Taka pogoda, ze dobrze, ze nie wychodze ;) Pozdrawiam serdecznie

Jupiiiii!
Inka

MaryLux

Post » Śro paź 07, 2009 17:41 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Hannah12 pisze:Speedy nam podają jakieś kropelki, bo podobno się nie dogadujemy między sobą.
Haker

Jakie kropelki :?: Kropelki na robienie sioo poza kuweta :?: Duzym sie chyba cos pomylilo... ;) Takich kropelek nie ma... Jeszcze chyba nie wynalezli takich kropelek... Ale Pan sie nie zna na tych sprawach... :) :)
Poza tym dzisiaj bylismy z Panem na dworze. Bawiliśmy się w grabienie liści i zbieranie orzechow ;) Super zabawa :) Świetnie sie bawi z liscmi i orzeszkami ;) Poza tym bez zmian u Nas ;) Zyje sie niezle... Bardzo fajnie sie spi z Panem ;) Pan mowi, ze jak sie przytuli do mnie to juz mu nie jest smutno, ze nie ma swojej pani ;) Tylko po przebudzeniu sie jest mu troszke smutno, ze to tylko Ja ;) Ale dajemy rade ;)

Duran84

Post » Czw paź 08, 2009 12:46 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:
Hannah12 pisze:Speedy nam podają jakieś kropelki, bo podobno się nie dogadujemy między sobą.
Haker

Jakie kropelki :?: Kropelki na robienie sioo poza kuweta :?: Duzym sie chyba cos pomylilo... ;) Takich kropelek nie ma... Jeszcze chyba nie wynalezli takich kropelek... Ale Pan sie nie zna na tych sprawach... :) :)
Poza tym dzisiaj bylismy z Panem na dworze. Bawiliśmy się w grabienie liści i zbieranie orzechow ;) Super zabawa :) Świetnie sie bawi z liscmi i orzeszkami ;) Poza tym bez zmian u Nas ;) Zyje sie niezle... Bardzo fajnie sie spi z Panem ;) Pan mowi, ze jak sie przytuli do mnie to juz mu nie jest smutno, ze nie ma swojej pani ;) Tylko po przebudzeniu sie jest mu troszke smutno, ze to tylko Ja ;) Ale dajemy rade ;)

Speedy, a ja nie śpię z Duzą, ciągle się o to kłócę z Psotem i KUku
Inka

MaryLux

Post » Czw paź 08, 2009 17:21 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

MaryLux pisze:Speedy, a ja nie śpię z Duzą, ciągle się o to kłócę z Psotem i KUku
Inka

A kto spi z duzymi najczesciej u Was :?:

Duran84

Post » Czw paź 08, 2009 19:07 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Witanko
odwiedzamy i pozdrawiamy serdecznie :)

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt paź 09, 2009 8:23 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

U nas Choco.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt paź 09, 2009 10:37 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Cześć Speedy.
Moja Duża zgubiła Twój wątek :oops: Ale już znalazła. Ostatnio często coś gubi. Kilka dni temu 2 kg proszku do prania :roll:
Łatek.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt paź 09, 2009 10:38 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:
MaryLux pisze:Speedy, a ja nie śpię z Duzą, ciągle się o to kłócę z Psotem i KUku
Inka

A kto spi z duzymi najczesciej u Was :?:

U nas to Kuku śpi z Dużą, a ja z Psotem
Inka

MaryLux

Post » Śro paź 14, 2009 16:07 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Speedy przeprasza. Ale Pan ma ostatnio urwanie głowy (jak On to nazywa) i nie ma czasu nawet pierdnąć... Czuje sie nieźle. Nadal śpie w łóżku z Panem... Dzisiaj sie zaczęło coś co Państwo nazywają Zimą (ale Ja nie wiem co to jest) :oops: Świat za oknem wygląda bardzo ciekawie... Jeszcze czegoś takiego nie widziałem :oops: I chciałbym spróbować czy to co jest na ziemi to sie nadaje do jedzenia. Bo slyszalem kiedyś jak jeden z duzych mówił coś o mannie z Nieba. A Ja manne nawet lubie :P Wiec moze to to :?: Ale na dwór ciągle jeszcze nie wypuszczają... Nawet na chwilkę... :( Ale poza tym wszystko w porządku. Pan mówi, że w okolicach Piątku już powinniśmy wrócić na dłużej. Do tego czasu pozdrawiam wszystkie Ciocie Moje Kochane
Speedy ciekawy smaku manny z nieba...

Duran84

[poprzednia][następna]