Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:To normalne, że boli - parę dni potrwa ... (wiele razy to z Rychem przerabiałam, po którymś razie przestałam nawet jeździć na pogotowie)
Okłady z rivanolem, albo najlepiej całą dłoń trzymaj w rivanolu. Najwyżej będzie żółta
Możesz smarować rany tribioticiem (http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.ph ... ts_id=3199)
Za szybkie i bezbolesne gojenie
Dorota pisze:iwcia pisze:Dorota pisze:Zabije Mru!!!!!
Jak boooliii!
Mam przedramie poharatane.
Duza od Mru
Co mu zrobiłaś?
Biedny koteczek, pewnie się ratował
Swinski Ryj chcial Bolka pogonic
MaryLux pisze:Przecież Mru to nie świnia, więc czemu to jego maltretowałaś?
Dorota pisze:MaryLux pisze:Przecież Mru to nie świnia, więc czemu to jego maltretowałaś?
Mru, zwany tez Swinskim Ryjem
Avian pisze:Tak sobie myślę, że chyba najważniejsze, żeby rany nie zaschły za szybko, bo to raj dla beztlenowców ... może choć przegotowaną wodą przemywać? Albo nawet moczyć? Jak będzie chłodna, to przy okazji uśmierzy ból.
A trochę jeszcze poboli ...
MaryLux pisze:Avian pisze:Tak sobie myślę, że chyba najważniejsze, żeby rany nie zaschły za szybko, bo to raj dla beztlenowców ... może choć przegotowaną wodą przemywać? Albo nawet moczyć? Jak będzie chłodna, to przy okazji uśmierzy ból.
Ja z tego powodu smaruję takie rany Tridermem. On zawiera antybiotyki i dodatkowo steryd, który spowalnia gojenie. Wet mi tak kazał
aglo pisze:Cześć Mru!
A mi Duzi mówią, że mam grubą dupę i że żrę jak świnia...![]()
Bruno wpędzany w kompleksy
Dorota pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:Tak sobie myślę, że chyba najważniejsze, żeby rany nie zaschły za szybko, bo to raj dla beztlenowców ... może choć przegotowaną wodą przemywać? Albo nawet moczyć? Jak będzie chłodna, to przy okazji uśmierzy ból.
Ja z tego powodu smaruję takie rany Tridermem. On zawiera antybiotyki i dodatkowo steryd, który spowalnia gojenie. Wet mi tak kazał
Jakos mi wszystkie takie leki wyszly![]()
Lapa (grzbiet dloni) czerwono-sina i spuchnieta.
Nie cierpie kotow!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 24 gości