Codziennie zachwycam się tym "numerem 4".

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Agnesko, na moich kontach w różnych serwisach wiszą jeszcze ogłoszenia niektórych Twoich tymczasów - fakt, że już sprzed jakiegoś czasu, pewnie trzeba by uaktualnić...
Tylko na razie czasowo nie wydolę, jedyne, co mogę zaproponować, to pojedyncze ogłoszenia na Allegro. Jeśli jesteś zainteresowana, podeślij mi na maila fotki i opisy (przy czym Trusia, Aldo i Filip mają Allegro, odnawiałam im aukcje).
EDIT: sprawdziłam, Filipowi Allegro niedawno się skończyło. Mogę odnowić, ale może masz jakieś nowe fotki? On sporo większy już jest niż na tamtych zdjęciach...
jopop pisze:to fotka zrobiona przez _kathrin. Będę bezczelna i wyrażę zgodę w jej imieniunie mam pojęcia, dlaczego dziewczyna dysponująca dobrym aparatem i NAPRAWDĘ NIEZŁYM zmysłem foto (zrobiła setki cudownych zdjęć moim kotom) swojemu kotu zrobiła tak rozpaczliwie beznadziejne fotki...
![]()
Może ten wpis zmobilizuje ją do wycieczki na Ursynów, zrobienia Piwku porządnego zdjęcia i przy okazji wykonania fotek kociaka przywiezionego przez Agneskę
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 48 gości