Manga spod krzaka po ropomaciczu..ZNALAZŁA CUDNY DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 12, 2009 21:39 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Moglabym postarac sie zorganizowac transport by ja dowiesc. To do zalatwienia!

Potrzeba wtedy pilnego DT bo jak pisalam odpadam totalnie juz z jakakolwiek mozliwoscia tymczasowego przetrzymywania zwierzat.. ( dla potwierdzenia chyba jest dzisiejszy dzien gdzie z mezem, duzym psem i 5 chorymi kociakami na kilka dni musielismy przyjechac do tesciow na maly pokoik do bloku - takie zgrzyty mam juz z matka. I gdzie w taka atmosfere i sytuacje jeszcze kota po zabiegu moge brac? Naprawde- chocbym chciała nie mam mozliwosci. )

Dlatego pilnie szukamy tymczasu pooperacyjnego! Tutaj oczywiscie niewyobrazalne podziekowania dla Kingi za ta przecudowna oferte!!! :1luvu:

Ogromne dzieki dla Kaprys2004 za zainteresowanie sie kotką i dla Izabeli za oferte badania!

Prosze przesylajcie linka po osobach znajomych z Trójmiasta!

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon paź 12, 2009 22:02 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Czy w Rumi nie ma nikogo z forum kto pomógłby Angel_ ?
Ona tak dużo już dla tej kotki zrobiła? :D

Angel_ bardzo dziękuję ci za pomoc koteczce. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon paź 12, 2009 22:11 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Tak strasznie zaluje, ze nie moge wiecej..

Ale kazdy moj wyjazd z domu dokadkolwiek to zawsze specjalnie obok sklepu zeby chociaz zobaczyc czy jest, czy wszystko ok..

Zla jestem, ze znowu cos stanelo mi na drodze by zrobic chociaz jej lepsze fotki.. Teraz te kilka dni jestem w Wejherowie, nie wiem kiedy znowu bede w domu i bede miala mozliwosc podejsc tam do niej.. :x

I chyba z tych ciaglych stresow przeziebienie nie chce cos mnie opuscic..

Ludziska bardzo prosze pomozcie!! Z takimi fotami nawet bannerek ciezko zrobic :evil: :( to chociaz linki po ciotkach z trójmiasta..

Angel_

Post » Wto paź 13, 2009 10:30 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Podnoszę!!!!!!! :(

Angel_

Post » Wto paź 13, 2009 10:33 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

mamy w rumii taniego weterynarza, mogę zarejestrowac z ramienia PKDT ta kotke do ciachnięcia. prosze o kontakt na priv :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto paź 13, 2009 10:35 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

angel- mogłaś mi podrzucić maluchy, co prawda pewnie teraz, jak są chore, to wolałaś je mieć przy sobie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Wto paź 13, 2009 10:49 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Jutro prawdopodobnie pojadę do weta, mogę wziąć i tę kotkę, tylko co dalej?

Kocia dusza

Post » Wto paź 13, 2009 11:01 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

sabina skaza pisze:mamy w rumii taniego weterynarza, mogę zarejestrowac z ramienia PKDT ta kotke do ciachnięcia. prosze o kontakt na priv :)

dziekuje slicznie, wiem, ze chodzi o Podgórskiego bo gadałam już z mpacz78 kiedy mialam mame Kiare z moimi bąblami:) Ona zwiala, a maluchy beda z PKDT mialy podpisywane umowy:)

Oferta darmowej sterylki w Gdyni jest błogosławieństwem dla tej kotki tylko co potem???

Babeczki proszę podnoście kicie i przesyłajcie po znajomych! Albo dla niej mały kącik albo lada moment dla nij i kilku kolejnych skazanych na niewiadomo jakie zycie kociątek..:(

Asiu dzieki za chec pomocy! No sytuacja nie jest najwspanialsza nasza obecnie- nie wiem na ile tu zostaniemy, nie wiem co dalej bo coraz gorzej sie dogaduje z matka i dosc mam juz pewnych rzeczy..

Angel_

Post » Wto paź 13, 2009 11:22 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Kocia dusza pisze:Jutro prawdopodobnie pojadę do weta, mogę wziąć i tę kotkę, tylko co dalej?

Trzeba ją przetrzymać jedną dobę w domu lub piwnicy a potem na dwór można wypuścić tylko koniecznie musi być budka teraz pogoda ma być koszmarna.Moje skierowanie jest ważne tylko w październiku więc jest potrzebna szybka decyzja bo z wetem trzeba się wcześniej umówić na sterylkę.
tel do mnie 793-789-268
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto paź 13, 2009 11:23 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Angel_ - a u Ciebie na podwórku nie było by możliwości postawienia budki?

Kocia dusza

Post » Wto paź 13, 2009 11:29 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Kocia dusza pisze:Angel_ - a u Ciebie na podwórku nie było by możliwości postawienia budki?

Jak juz pisalam, raczej juz zgody na to nie dostane..bo sek w tym, ze to nie moje podworko.
Uwierzcie mi, ze jakbym mogla jej w jakikolwiek sposob dac tdt to bym to zrobiła..

Angel_

Post » Wto paź 13, 2009 15:58 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

:( hop :(

Ona_Sc

Od: Sob maja 16, 2009 12:05

Post » Wto paź 13, 2009 21:43 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Czemu nikt cie nie widzi mala?? Ludzie kilka dni chociaz po operacji.. :(

Angel_

Post » Wto paź 13, 2009 23:00 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Ja jestem z drugiego końca Polski, ale są przecież schroniska, gdzie mogą kota przetrzymać po sterylce. U nas w schronisku tak robią. Wet też mógłby przetrzymać po sterylce. Są jeszcze fundacje, nie wierzę, że gdy będziesz bardzo się o to starć to nikt Ci nie pomoże.
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Wto paź 13, 2009 23:04 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Ludzie z Trójmiasta pomóżcie ANGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

[poprzednia][następna]