Jaki piekny...
Iwonko, trzymaj sie jestem z Toba calym sercem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:Solangelica, a całej szafy do porąbania byś nie chciała? Mam na zbyciu dwie, ma je wprawdzie zabrać ekipa remontowa, ale jakbyś miała transport (wiem, to jest problem, bo szafy są w jednym kawałku) to chętnie odstąpię, ekipa już zabrała całą stertę boazerii i inne "dobra" do spalenia, więc szaf nie muszą
Cammi pisze:Mam na bieżąco gazety - mogę co tydzień się ich pozbywać przez całą zimę. Ustalimy sobie jakoś to będę je przekazywać regularnie.
Myszka spędziła całą noc w kuchni - pod łóżkiem nie była. Skorzystała z kuwety chłopaków w łazience.
A do tego jest ogromnym żarłokiem!!!! Po otwarciu lodówki pierwsza do niej przyleciała. Jak szykowałam jedzenie to z górnych rejonów przyleciała jak na skrzydłach. Najpierw się sama posiliła a śFirek musiał poczekać.
dała się kilka razy pogłaskać bez burczenia. jest chyba wychudzona nieco - pod futerkiem czuć wystający kręgosłup.
anna09 pisze:Ok, jeden laserek odkładam na Kocimską (jesli wszystko pójdzie zgodnie z planami - zostawie go tam dzisiaj), a pozostałe przekażę jutro Mjs na bazarek.
BarbAnn, laserki to moja specjalność![]()
queen_ink pisze:anna09 pisze:Ok, jeden laserek odkładam na Kocimską (jesli wszystko pójdzie zgodnie z planami - zostawie go tam dzisiaj), a pozostałe przekażę jutro Mjs na bazarek.
BarbAnn, laserki to moja specjalność![]()
No właśnie. Ja mam do wystawienia m. in. "fontannę" Puriny. Mogę przekazać ja komuś, kto już wystawiał albo wystawić sama na bazarku, tylko jak wtedy najlepiej rozwiązać kwestię płatności?
Będę polować na jeden z laserków w takim razie ;)
lutra pisze:Patka, zadzwoń tylko i zapytaj, kiedy mozesz pryzjechać, pewnie najwygodniej będzie Ci w sobotę.
Mamy tam jeszcze sporo sterylek. Może udało by Ci się po drodze zgarną towarzystwo od Miuti, które też już powinno się wysterylizować? Ja mogę zadzownić i Cię umówić, ale chyba lepiej bez pośredników, co?
kosma_shiva pisze:Dziewczyny, musze wam powiedziec, ze RITA MA JAJA I JEST FACETEM !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości