Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 12, 2009 10:36 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

dzwoniłam.
Jas ok. Je,śpi i ociera się o nogi.Mruczy pieknie.
Daszek dalej siedzi w wersalce-ale juz drugiej. Nie jadł i nie był w kuwecie.
Jasio opieprz dostał totalny i jakby sie uspokoił troche. On czuje sie jak u siebie.
Nie chca Daszka stresowac i wyciągać go na siłe. Biedna głowina pewnie mu peka.
mam nadzieje,że nie zapomną o swej przyjaźni i wrócą po pierwszych zawirowaniach do siebie!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 12, 2009 10:45 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

no oby oby, Asiu - kciuki za to tez potrzymam :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 12, 2009 12:49 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

trzymam kciuki za kocią przyjaźń
:ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon paź 12, 2009 15:32 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ja też!
dopiero niecała doba minęła a ja tak sie zamartwiam.
Aby Daszek wyszedł i dał się pomiziać-to będzie ok.
Oby przyjaźń przetrwała.
A nawiasem mówiąc z podzwu dom wyjść nie może,że tak dobrze wyglądają :lol: A bo to "bezdomny"to nie znaczy,że chudy :twisted:
Mają twoim wzorem hanelka wyjęta kratkę w drzwiach od łazienki coby koty przełaziły i jakas prywatność była. Jaś prawie zaklinował sie :ryk: .Daszek tez brzunia nie przepcnie :ryk: Wiec drzwi zostały oficjalnie otwarte :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 12, 2009 16:18 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

biedne wynędzniałe kociska :lol:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Pon paź 12, 2009 18:30 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

otrzymałam fotke z...Daszkiem na kolanach :lol: . Reszta relacji podobno później.
Oby zaczął sie miziać to i reszta pójdzie. On bez tego zyć nie może. No..jedzenie jest pierwsze!
A na spokój przypomniałam sobie(a własciwie córka to zrobiła),że Jaś w stresie traci kontrole na soba. Niby mizia sie ,mruczy ale kazdemu sie dostaje. A tu był Daszek pod łapką.
Kazdy nowy "nabytek"u nas był przez Jasia zażarcie ofuczany. I wywarczany był kazdy kto choć okiem mrugnął. Wiec mam nadzieje,że to to!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 12, 2009 19:22 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:otrzymałam fotke z...Daszkiem na kolanach :lol: . Reszta relacji podobno później.
Oby zaczął sie miziać to i reszta pójdzie. On bez tego zyć nie może. No..jedzenie jest pierwsze!
A na spokój przypomniałam sobie(a własciwie córka to zrobiła),że Jaś w stresie traci kontrole na soba. Niby mizia sie ,mruczy ale kazdemu sie dostaje. A tu był Daszek pod łapką.
Kazdy nowy "nabytek"u nas był przez Jasia zażarcie ofuczany. I wywarczany był kazdy kto choć okiem mrugnął. Wiec mam nadzieje,że to to!!!

No to Jaś się zadomowi, Daszkowi się oberwie, to sobie przypomni, że jest u siebie, a Jaś to jego stary przyjaciel, Jaś ochłonie i sobie przypomni, że już gdzieś, kiedyś spuszczał Daszkowi łomot i więcej nie musi. I wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie... :lol:

A otwór w drzwiach należy powiększyć, żeby się biedne koteczki mieściły! :wink:

I fotkę Daszka na kolanach poproszę wrzucić. Może być moimi rękami. Niech się ponapawam. :D
Obrazek

hanelka

Post » Pon paź 12, 2009 19:28 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Ale mają chłopaki przygody na wstępie w nowym domu. :roll:
Będzie dobrze, bo żyć bez siebie nie mogą. :ok:

A te brzuchy za duże... to im Ciotka wyhodowała nieźle... :ryk:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon paź 12, 2009 21:46 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Proszę bardzo, zdjęcia chłopaków :1luvu:
Daszeczek jeszcze spięty bardzo, ale dobrze będzie.
Luksusowy namiocik już w użyciu, jednym słowem słodkie życie przed nimi :D

Obrazek Obrazek
Obrazek

hanelka

Post » Pon paź 12, 2009 21:47 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

A Achaję, Trusię i Aldo uprasza się o częstsze pokazywanie pysiów.
Niech świat ich widzi, niech się zakochuje :D
Obrazek

hanelka

Post » Wto paź 13, 2009 9:28 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

tez przyłączam się do próśb o foty.
Chłopaki coraz lepiej.Daszkowi przytrafiła sie wpadka i narobił na dywan :oops: Od niedzieli do wczoraj wszystko trzymał chłopina.Stres!!!A może nie była to wpadka,bo dywan zielony działkowa młoda trawke przypominajacy :lol:
Dom podszedł ze zrozumieniem.
No i w przełamaniu oporów daszkowych pomogła niezawodna watróbka. W nocy jak rozmawiałysmy to juz wpakował sie na kolana i uczestniczył w rozmowie.
Jasio bardzo dobrze się czuje. Wszystko zwiedził i wszedzie był.Pierwsze kwiaty poszły juz do pracy bo zaczęły byc w uzyciu :wink: . No i przestał warczec na Daszka.
Jeszcze ogłoszeń nie wycofuje-przesadna jestem!
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 13, 2009 11:33 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:Daszkowi przytrafiła sie wpadka i narobił na dywan :oops: Od niedzieli do wczoraj wszystko trzymał chłopina.Stres!!!A może nie była to wpadka,bo dywan zielony działkowa młoda trawke przypominajacy :lol:
Dom podszedł ze zrozumieniem.
No i w przełamaniu oporów daszkowych pomogła niezawodna watróbka. W nocy jak rozmawiałysmy to juz wpakował sie na kolana i uczestniczył w rozmowie.
Jasio bardzo dobrze się czuje. Wszystko zwiedził i wszedzie był.Pierwsze kwiaty poszły juz do pracy bo zaczęły byc w uzyciu :wink: . No i przestał warczec na Daszka.
Jeszcze ogłoszeń nie wycofuje-przesadna jestem!

No to chatka już ochrzczona :lol: czyli chłopak oswoił teren. Skoro gada przez telefon to już będzie tylko dobrze. W razie czego krótki telefonik i zrobisz porządek :wink:
I Jaśkowi też już stres odpuszcza, skoro przestaje na kumpla warczeć. Kocia przyjaźń wszystko zwycięży :D
Obrazek

hanelka

Post » Wto paź 13, 2009 13:39 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

koty szukają domów!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 13, 2009 14:02 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Zostały już tylko trzy.
Ostatnia okazja :D
Obrazek

hanelka

Post » Wto paź 13, 2009 14:36 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

hanelka pisze:Zostały już tylko trzy.
Ostatnia okazja :D

zgadza sie!!!Ostatnia i być może jedyna!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]