[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 12, 2009 22:33 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Szałwia pisze:Luspa, śliczny kiciuś :). A skąd się wziął?

Wziął się jak zwykle ZNIKĄD 8O może UFO wyrzuciło go pod krzaczkiem albo krasnoludki przyniosły ( w sumie dałyby radę, bo jest niewielkiego kalibru :lol: ) , bo chyba to nie ludzie :evil: Siedział w deszczu, pod krzaczkiem. Siostra koleżanki znalazła go jak była na spacerze z psem.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon paź 12, 2009 22:46 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Szałwia pisze:Tylko chyba wystawa psów, takiej dużej rangi, jest co roku, a kotów chyba nie?

Z nieoficjalnego źródła wiemy, że istnieje niemała szansa, ze klub No Problem zorganizuje wystawę także w przyszłym roku. :lol:
...a może i za 2 lata... :ryk:

Ania i Krzyś

Od: Pon kwi 14, 2008 13:12

Post » Pon paź 12, 2009 23:24 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Luspa pisze:Wziął się jak zwykle ZNIKĄD 8O może UFO wyrzuciło go pod krzaczkiem albo krasnoludki przyniosły ( w sumie dałyby radę, bo jest niewielkiego kalibru :lol: ) , bo chyba to nie ludzie :evil: Siedział w deszczu, pod krzaczkiem. Siostra koleżanki znalazła go jak była na spacerze z psem.

Heh, ja doskonale rozumiem pojawiające się kocięta czy dorosłe koty "znikąd". W Ufo wierzę czasami, rzadko w sumie :D, ale bywa, zwłaszcza w kocich zachowaniach :D . Pytam, bo warto wiedzieć co i z jakiego miejsca kto znalazł :). Zwłaszcza, że jakoś się utarło już, że piszemy o tym :).

Ania i Krzyś - dobre wieści :ok: .

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Wto paź 13, 2009 7:02 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

UFO czasem podrzuca koty ;) U moich Rodziców latem pojawiło się 6 kociąt na samiutkim środku podwórka (skąd, skoro wszystko pokastrowane, a podwórko bardzo duże?)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto paź 13, 2009 7:09 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Dziewczyny pomyślcie czy któraś z Was łapała koty pod koniec września na Konopnickiej??

Wczoraj do TOZu przyszła nieszczęśliwa Pani i prawie płacząc mówiła, że ktoś wyłapał jej koty 8O dwa malutkie 8 tygodniowe, kotkę i kocurka bodajże, sąsiedzi powiedzieli, że TOZ łapał koty na ich osiedlu. Pani rozpacza strasznie, kotkę miała wysterylizować na dniach, a kocięta oddać.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto paź 13, 2009 7:41 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

monia3a pisze:Wczoraj do TOZu przyszła nieszczęśliwa Pani i prawie płacząc mówiła, że ktoś wyłapał jej koty..., sąsiedzi powiedzieli, że TOZ łapał koty na ich osiedlu. Pani rozpacza strasznie, kotkę miała wysterylizować na dniach, a kocięta oddać.

Ach, ten TOZ, przyczyną tylu nieszczęść. Ludzie dbają o zwierzęta :catmilk: , już, już mieli wysterylizować kotki :kotek: , właśnie, właśnie mieli zająć się kociakami wałęsającymi się po podwórku :cat3: , a tu wkroczył bezlitosny TOZ. Ludzie strzeżcie się TOZu :strach:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto paź 13, 2009 7:48 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Proszę nie szydzić :evil:
Kobita przyszła o prosic o pomoc do sklepu Kakadu i tam jej powiedziano, że oni mogą wziąć kocięta jak ona wysterylizuje mamę, Pani była w lecznicy, wypozyczyła transporter i ktoś zwinął jej wszystkie koty.
Warunkiem naszej pomocy jest sterylizacja mam kociąt i tego się trzymajmy, bardzo chciałabym odnaleść te koty i dlatego pytam czy ktoś sobie kojarzy łapankę na Konopnickiej.

monia3a

Post » Wto paź 13, 2009 8:55 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

wczoraj w TOZie była pani od lisa na działkach, co na jej kota (przygarniętego) poluje :strach:
pani od kociąt nie wiedziałam... ale może ja ślepa :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto paź 13, 2009 9:03 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

była Pani od kotów, jeszcze przed piatą, przyszła razem z mężczyzną, oboje bardzo zmartwieni, opowiadała, że zaginęło jej stadko 5 kotów w tym dwuletnie buraska, reszta to mniejsza lub wieksza młodzież.... o ile kocięta Pani może sobie darować (chciała je oddać poprzez Kakadu) o tyle za burasią bardzo tęsknią i marzą by ją odzyskać

jeśli wiec ktoś z naszych łowił na Konopnickiej pod koniec września...bardzo prosimy o wiadomość co sie dzieje z koteczką
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto paź 13, 2009 9:07 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Ja także nie widziałam i nie słyszałam głosu Pani w sprawie Konopnickiej, a byłam w TOZ-ie.

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Wto paź 13, 2009 9:13 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

jania pisze:Ja także nie widziałam i nie słyszałam głosu Pani w sprawie Konopnickiej, a byłam w TOZ-ie.

Janiu.....Państwo byli jeszcze przed godziną piatą, zanim przyszłyście z Lu

Basica

Post » Wto paź 13, 2009 9:13 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

jania pisze:Ja także nie widziałam i nie słyszałam głosu Pani w sprawie Konopnickiej, a byłam w TOZ-ie.

Janiu, ale Basica mówi, że ją widziała, a skoro miała swoje bryle, to ją widziała :lol:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 13, 2009 9:17 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

no żesz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... niedowiarki jedne :mrgreen:

Basica

Post » Wto paź 13, 2009 9:18 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dowiarki dowiarki :mrgreen: jak mówisz, że widziałaś, to widziałaś :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 13, 2009 9:39 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Ja też byłam w TOZie i ktoś mnie widział ?? była też Bożena i Ryśka :ryk:

Rysia - mega mruczak i tulaczek :roll:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto paź 13, 2009 9:44 przez monia3a, łącznie edytowano 1 raz

monia3a

[poprzednia][następna]