moje kartonowe słodkie Kumpelstwo
ucałuj Dexia od ciotki mocno i Dziewuszki tyż

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:1. Musze leciec po buty dla Jasia, ...
2. A potem jeszcze inne zakupy, ...
3. pare spraw do zalatwienia,
4. lekcja
5. praca w ogrodku. Musze wreszcie poprzesadzac co nieco i posadzic tulipany...
Georg-inia pisze:Chat pisze:1. Musze leciec po buty dla Jasia, ...
2. A potem jeszcze inne zakupy, ...
3. pare spraw do zalatwienia,
4. lekcja
5. praca w ogrodku. Musze wreszcie poprzesadzac co nieco i posadzic tulipany...
nie zdawałam sobie sprawy jaka ja muszę być szczęśliwa i jak mało mam roboty
![]()
Chat pisze:Witajcie, cioteczki kochane, ja tez tylko na chwilke. Georginio, powodzenia w szkole![]()
Musze leciec po buty dla Jasia, zupelnie nie ma czasu biedak, a w piatek wyjezdza na weekend skautowski w plenerze i ma padac...A potem jeszcze inne zakupy, pare spraw do zalatwienia, lekcja i praca w ogrodku. Musze wreszcie poprzesadzac co nieco i posadzic tulipany... Milego dnia zycze wszystkim cioteczkom!
Chat pisze:Zima sie uspokoiJas tak wyrosl, ze na gwalt musialam kompletowac na nowo cala garderobe
![]()
Alus, a robilas juz makaroniki? Wlasnie sie przymierzam...
http://en.wikipedia.org/wiki/Macaron
Chat pisze:Tutaj na pewno tego nie znajde, dziki kraj...Trudno, zrobie migdalowe![]()
Na gwalt znaczy jak najszybciej![]()
alus1 pisze:Chat pisze:Witajcie, cioteczki kochane, ja tez tylko na chwilke. Georginio, powodzenia w szkole![]()
Musze leciec po buty dla Jasia, zupelnie nie ma czasu biedak, a w piatek wyjezdza na weekend skautowski w plenerze i ma padac...A potem jeszcze inne zakupy, pare spraw do zalatwienia, lekcja i praca w ogrodku. Musze wreszcie poprzesadzac co nieco i posadzic tulipany... Milego dnia zycze wszystkim cioteczkom!
matko ciągle w biegu a mówiłaś, że po wakacjach to już luzik będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 12 gości