Moderator: Estraven
czarna.wdowa pisze:Uwielbiam nowe forum
Powiadomienia przychodzą wybiórczo, napisałam rano posta i teraz widzę że go nie ma![]()
A wiec jeszcze raz mam nadzieję że tym razem skutecznie
Za mną weekend spędzony w stolicy u IzyA ze spontanicznym wypadem do teatru
było strasznie miło szkoda tylko że miałyśmy tak mało czasu na rozmowy
W tzw miedzyczasie moi panowie odebrali nową kanapę w miejsce tej zniszczonej przez Simbusia
oczywiście mebel wybierany pod kątem koloru głównego użytkownika i jego zamiłowania do drapania
Różowy zaakceptował zakup i nawet zdążył przetestować zabawiajac się z maskotką![]()
co wiecej uznał że jest to jego własnośćsyczy i gryzie każdą osobę która ma czelność usiąść
![]()
Zdjęcia kiedyś bedą![]()
Sarabka powitała mnie w drzwiach z wielkimi pretensjami i zażadała napełnienia misek
na jej nieszczęście miski były jeszcze pełne po obiedzie wydawanym przez Damiana
czarna.wdowa pisze:Sarabka lubi każdy kształt suchego pod warunkiem że wystaje ponad krawędź miseczki
czarna.wdowa pisze:Zrobię kiedyś Sarabce zdjęcie od góry to zobaczycie jak ona wyglada
MaryLux pisze:czarna.wdowa pisze:Zrobię kiedyś Sarabce zdjęcie od góry to zobaczycie jak ona wyglada
Niemożliwe, żeby była okrąglejsza niż moja Kulka
Avian pisze:MaryLux pisze:czarna.wdowa pisze:Zrobię kiedyś Sarabce zdjęcie od góry to zobaczycie jak ona wyglada
Niemożliwe, żeby była okrąglejsza niż moja Kulka
.... i Albert Catherine![]()
Pierwszy raz usłyszałam ostatnio określenie ukochanego koteczka - maciora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], marekdradom i 16 gości