3 czarne kulki, mała kluska i czarna suczka PILNIE GDAŃSK!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 25, 2009 17:33 3 czarne kulki, mała kluska i czarna suczka PILNIE GDAŃSK!

Trzy młode śliczne czarne i czarno-białe kulki (mieszańce) szukają dobrego domu! Pieski mają niecałe 2 miesiące. Ich mamą opiekuje się starsza pani, która poprosiła mnie o pomoc w szukaniu domów dla szczeniąt. Mieszkają na dworze na działkach, jedynym ratunkiem dla nich przed zimą jest ciepły, kochający dom. Wybiegają z miłością w oczach do każdego przechodzącego człowieka. Część maluchów znalazła już własne kąty, te wciąż czekają z tęsknotą wypatrując kogoś, kto zechce odmienić ich los.

Na działce obok u pani, która tam zamieszkuje – żyje jeszcze kilka znajd, jedna z nich niedawno również się oszczeniła – ta mała kuleczka na rękach pani – to młoda psinka, która bardzo prosi o ciepły i kochający dom. Obok jej mama – czarna niespełna roczna suczka (grudzień 2008), dla której również szukamy własnego kąta. To nie jest pies, który może żyć tylko na dworze, ona bardzo potrzebuje ciepła i miłości.

Jeśli jesteś w stanie podarować któremuś z nich kochający dom, odrobinę uczuć, odwdzięczy się po stokroć. Potrzebujemy także wsparcia finansowego na sterylizację dwóch suczek (czarnej damy i mamy 3 czarnych kulek).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Negro

Od: Sob wrz 13, 2008 15:55

Post » Wto paź 13, 2009 0:55 Re: 3 czarne kulki, mała kluska i czarna suczka PILNIE GDAŃSK!

:ok: :ok: zapraszam do wątku podlinkowanego w moim podpisie, może uda się dzięki temu znaleźć dom dla któregoś z psiaków :) sporo chętnych jest z portali gumtree i cafeanimal, myślę, że warto umieścić tam ogłoszenia :) POWODZENIA :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09