Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 08, 2009 17:53 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

HALOOOOO :!:

Jest tu kto :?:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 08, 2009 21:04 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Erin pisze:No nieźle :roll: :D
U mnie taka jest Pysia - na moich oczach broi, a chwilę potem przybiega i strzela barany :roll: :wink:

Hehe, to fajnie :D U mnie Puma jak coś zbroi to znika z miejsca dokonania niecnego uczynku i udaje, że to nie ona, że niewinna :lol: Pepsi z kolei jak coś zbroi a my to widzimy to zamiast my ją to ona nas ochrzania i obrażona jest! :twisted:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt paź 09, 2009 5:59 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ach te kocice - łobuzice :roll: :wink:
Cześć i czołem przed weekendem!

Erin

Post » Pt paź 09, 2009 15:10 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Witamy piątkowo już prawie weekendowo! :D Za 1h i 50 minut zmykam do domu :dance:

nanetka

Post » Pt paź 09, 2009 20:42 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Oj, łobuzice straszne :? .
Pańcia właśnie zakończyła pranie kanapy i wszystkiego co zlane, a cały dzień jeździła za odkurzaczem piorącym. To znaczy połowę tego czasu spędziła w korkach! :roll: :twisted: .
Teraz wszystko wyprane i schnie, a Gaguni od dzisiaj zapowiedziałam wszelki szlaban na lanie! :twisted: . No!
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt paź 09, 2009 20:48 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

No! :ok:

nanetka

Post » Pt paź 09, 2009 21:01 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Hehe :mrgreen:
Dobre! Tak trzymaj Ulla :ok:

Erin

Post » Pon paź 12, 2009 0:24 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Przed chwilką byłam świadkiem takiego oto obrazka: Niuniunia tradycyjnie leżała na biurku drzemiąc (zawsze pakuje się na biurko, jak tylko Pańcia rozkłada papiery :roll: ) i w pewnym momencie wskoczyła na biurko też Gagunia. Niunia nic sobie z tego nie robiła, a maleńka najpierw zaczęła ją obwąchiwać po grzbieciku kierując się w stronę doopeńki Niuni. Gdy tam dotarła, zaczęła ją lizać najpierw po futerku a potem po samej doopce 8O :lol: . Jakiś czas to trwało, zanim Niunieńka zareagowała :lol: . Zerwała się, spojrzała na Gagunię i zbliżyła swój nosek do jej noseczka :D. I tak ze 3 razy dziewczynki zrobiły sobie noski :1luvu: .
Po czym rozeszły się każda w swoją stronę :D.

Patrzyłam na nie jak zafascynowana :D. Nie mam pojęcia, co ta wymiana uprzejmości między moimi dziewczynkami miałaby znaczyć? 8O. I nigdy do tej pory nie spotkałam się z lizaniem doopeniek między kotkami 8O :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon paź 12, 2009 6:33 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ale fajnie :P
U mnie lizanie doopek to nic nowego - nawet chłopaki sobie liżą nawzajem :roll: :wink:

Erin

Post » Pon paź 12, 2009 14:31 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

U mnie Juśka chodzi czasami za Dyziem i tylko sprawdza czy jest czysty. Odwrotnie nie ma mowy, do siebie nie pozwoli się zbytnio zbliżyć Dyziowi :twisted: .
Noski noski bywają ale rzadko, jak któreś się wystraszy to drugie idzie i sprawdza czy już wszystko ok :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon paź 12, 2009 15:10 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Dzięki dziewczyny za uspokojenie mnie, że to są normalne zachowania u kotków, bo już zaczynałam się niepokoić... :wink: .
Do tej pory zauważyłam już, jak parę razy Gagunia lizała Niunieńkę po grzbieciku (i raz chyba Niunia maleńką), no ale doopeńkę to po raz pierwszy :roll: . I robiła to ze strasznym zaangażowaniem, jak tylko ona to potrafi :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon paź 12, 2009 15:26 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Jak na moje oko, to u kotów jeden z najwyższych stopni wymiany uprzejmości. U nas takie zachowania prezentują np. Blender z Sykorią - typowa zakochana para. Zwłaszcza, jeśli się przez jakiś czas nie widziały (Blender pasjami przesiaduje w garażu, a reszta bandy nie ma tam wstępu, bo tylko Blendziak umie się tam zachować :lol: ), to powrocie Blenderka są piski, pogaduchy i wzajemne lizanie doopek.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pon paź 12, 2009 15:59 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Kurczę, koty są jednak NIESAMOWITE! :lol: :1luvu:. Ale muszę przyznać, że lizanie doopeńiek mnie trochę zaszokowało :lol: .
I takie przy tym są piękne :love: .

Teraz Gaguleńka rozwaliła mi się na biurku, a Pańcia zamiast pracować, zaczęła się jej przyglądać :wink: . I normalnie nie mogę wyjść z podziwu, jaka ona jest CUDNA! :love: . Zaczęła już porastać takim dorosłym futerkiem, nabrała mocniejszych, nasyconych barw, brzusio ma przecudny i strasznie kudłaty, a ślipka - po prostu coś nadzwyczajnego :love: . Zrobiły jej się całkiem zielone z brązowymi kropeczkami tu i ówdzie :1luvu:.

No normalnie nie mogę się na nią napatrzeć! :1luvu: .
Gdyby jeszcze chcieli płacić za przyglądanie się kotkom, to świat byłby piękny! :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon paź 12, 2009 16:02 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ło matko, a potem ludzie wypisują bzdury o homoseksualizmie zwierząt :ryk:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pon paź 12, 2009 19:34 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

U mnie Puma wylizuje Pepsi - wszędzie :D Pepsi zdarza się polizać Pumę, ale raczej tego nie robi, bo Puma za tym nie przepada :wink:

nanetka

[poprzednia][następna]