» Pt wrz 18, 2009 12:31
Re: Tygrys w domu!!!!!Czekamy na relację:)
No młodzieniaszek to on już nie jest i zdrowie też takie sobie.
Najpierw miał problemy z uchem, potem ropiały oczy, później koci katar, niedawno krew w kupie, ale to wynik antybiotyku, podrażnił śluzówkę, teraz jest ok, ale bierze stale leki cinnarizinum WZF, to ma mu pomóc na głowę tzn lepsze krążenie i dotlenienie i odżywienie mózgu no coś w tym stylu. Dostaje karmę dla staruszków, kociaki bardzo ją lubią, jako jedyny ma swoją osobistą miskę i potrafi usiąść i czekać, aż ktoś nasypie, kupiłam pastę witaminową dla seniora, ale niestety nie smakuje. Tigi sypia ze mną i wara innym bo łapą lub paszczą. Potrafi użreć kota i to solidnie, mnie też ale zdecydowanie delikatniej A jak widzi krople do oczu to dostaje takiego przyspieszenia, że trudno dogonić. Jest mu chyba dobrze jest mruczasty i miziasty i to bardzo, towarzyski każdego wita, no chyba że śpi, a śpi dużo. Wychodzi na spacer na balkon oczywiście pod nadzorem, chociaż on nie skacze, nie ma siły. Mam w każdym razie nadzieję że jest szczęśliwy, zaokrąglił się, przychodzi, przytula się, koty czują przed nim respekt, ale czasami się z nimi bawi, czasami też bawi się myszką lub piłką, więc mam nadzieję że jest mu dobrze.