u rodziców bezbłednie trafiał do kuwetki. rezydentów nie zaczepiał,mama sie zakochala i namawiała mnie żebym go nie oddawała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Co do dziczka to kompletnie nie mam pomysłu co z nim dalej...
honda11 pisze:Gibutkowa pisze:Co do dziczka to kompletnie nie mam pomysłu co z nim dalej...
Może to niezbyt popularny pogląd, ale uważam, że dzikusek powinien żyć jako kot wychodzący. Może znlazło by się dla niego miejsce w jakiś gospodarstwie, dbajacym o zwierzęta?
Kułko pisze:No Duduś już chyba do wydania do domku stałego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u rodziców bezbłednie trafiał do kuwetki. rezydentów nie zaczepiał,mama sie zakochala i namawiała mnie żebym go nie oddawała
Gibutkowa pisze:honda11 pisze:Gibutkowa pisze:Co do dziczka to kompletnie nie mam pomysłu co z nim dalej...
Może to niezbyt popularny pogląd, ale uważam, że dzikusek powinien żyć jako kot wychodzący. Może znlazło by się dla niego miejsce w jakiś gospodarstwie, dbajacym o zwierzęta?
Problem w tym że dziczek jest chory. Z jednej strony przydałby mu się tymczas a z drugiej kto weźmie takiego prychająco-burczącego? Też myślę że dziczka by można spróbować ulokować w stadninie ale w takim stanie...
Gibutkowa pisze:honda11 pisze:Gibutkowa pisze:Co do dziczka to kompletnie nie mam pomysłu co z nim dalej...
Problem w tym że dziczek jest chory. Z jednej strony przydałby mu się tymczas a z drugiej kto weźmie takiego prychająco-burczącego? Też myślę że dziczka by można spróbować ulokować w stadninie ale w takim stanie...
ckrrr pisze:Oferuję tymczasowy domek dla kota lub kotki w Krakowie. Chętnie udzielę szczegółowych informacji na pw, przed przekazaniem kotka zapraszam do siebie do mieszkania , nie jestem bowiem pewna czy warunki jakie oferuję są wystarczające - ale chcę pomóc jeśli byłaby taka potrzeba. Ciepły kącik czeka na tymczasowicza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości