kinga w. pisze:Kociama pisze:a chłopu do kanapek zamiast kiełbasy to wsadziłam skórę z kiełbasy a kiełbase wywaliłam do smieci![]()
jak wrócił ż roboty to nie gadał ze mną
![]()
![]()
no w pracy koledzy tez sie tak turlali na widok kanapek Małża

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Kociama pisze:a chłopu do kanapek zamiast kiełbasy to wsadziłam skórę z kiełbasy a kiełbase wywaliłam do smieci![]()
![]()
![]()
Kociamko, zabiłaś mnie po prostuKociama pisze:a chłopu do kanapek zamiast kiełbasy to wsadziłam skórę z kiełbasy a kiełbase wywaliłam do smieci![]()
Femka pisze:Kociamko, zabiłaś mnie po prostuKociama pisze:a chłopu do kanapek zamiast kiełbasy to wsadziłam skórę z kiełbasy a kiełbase wywaliłam do smieci![]()
jak wrócił ż roboty to nie gadał ze mną![]()
![]()
![]()
![]()
Dzisiaj jak weszłam do basenu, to wszyscy zauważyli, bo woda wychlusnęła
Femka pisze:Kociamko, zabiłaś mnie po prostuKociama pisze:a chłopu do kanapek zamiast kiełbasy to wsadziłam skórę z kiełbasy a kiełbase wywaliłam do smieci![]()
jak wrócił ż roboty to nie gadał ze mną![]()
![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Miałam pytać właśnie.
Femka pisze:Marcelibu pisze:Miałam pytać właśnie.
lepiej się nie interesuj![]()
ciekawe, co się stanie, jak Ty wejdziesz do basenu.
Pewnie atak łodzi podwodnej ogłoszą
Femka pisze:Marcelibu pisze:
...nic nie rozumiem.
Femka pisze:
skaskaNH pisze:Femka pisze:
![]()
![]()
![]()
I pomyśleć, że jeszcze całkiem niedawno próbowałam dementować pogłoski, jakoby wejście Femki do basenu powodowało wylewanie się wody na zewnątrz![]()
Bry
skaskaNH pisze:Femka pisze:a nie mogłabyś jeszcze wszem i wobec rozgłosić, że jestem piękną, okołodwudziestoletnią efemeryczną blondynką?
Za TAKI tekst to musiałabym chyba jakieś przynajmniej pięciocyfrowe honorarium zainkasować
skaskaNH pisze:Femka pisze:a nie mogłabyś jeszcze wszem i wobec rozgłosić, że jestem piękną, okołodwudziestoletnią efemeryczną blondynką?
Za TAKI tekst to musiałabym chyba jakieś przynajmniej pięciocyfrowe honorarium zainkasować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, januszek, pibon i 19 gości