Moderator: Moderatorzy
MIKUŚ pisze:eski pisze:Winko za +2 zł
Czyli najwyższa oferta za winko to 22 złote![]()
TERESA WIDZIAŁAŚ TO
eski pisze:Zagapiłam się i winko przeszło mi koło nosaGapa ze mnie.... Ale chociaż zagłosowałam sobie na Kocią Chatkę
terenia1 pisze:eski pisze:Zagapiłam się i winko przeszło mi koło nosaGapa ze mnie.... Ale chociaż zagłosowałam sobie na Kocią Chatkę
Dziękujemy za głos na Kocią Chatkęa wypicie winka będzie 24 października więc jak będziesz w okolicy to zapraszamy - opcja "all inclusive"
terenia1 pisze:Dziękujemy za głos na Kocią Chatkęa wypicie winka będzie 24 października więc jak będziesz w okolicy to zapraszamy - opcja "all inclusive"
Iweta pisze:terenia1 pisze:eski pisze:Zagapiłam się i winko przeszło mi koło nosaGapa ze mnie.... Ale chociaż zagłosowałam sobie na Kocią Chatkę
Dziękujemy za głos na Kocią Chatkęa wypicie winka będzie 24 października więc jak będziesz w okolicy to zapraszamy - opcja "all inclusive"
Hej dla czego 24 października? ja będę 31 w Sosnowcu
Iweta pisze:terenia1 pisze:eski pisze:Zagapiłam się i winko przeszło mi koło nosaGapa ze mnie.... Ale chociaż zagłosowałam sobie na Kocią Chatkę
Hej dla czego 24 października? ja będę 31 w Sosnowcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości