Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 10, 2009 9:43 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

anita5 pisze:Maluszek ma bardzo mądry wyraz pyszczka! Zresztą, z TAKIM imieniem to on na pewno jest małym mądralkiem! :D

No jak nie jak tak :mrgreen:

Parę nowych foteczek dla cioteczek :P

Obrazek

Obrazeknie ma to jak ciepła podłoga :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dla tych co nie czytali pierwszych części to powiem że tym kanarkowym tygryskiem bawił się kiedyś malutki Karmelek :P

Obrazeki też chował się pod stolik jak tera Gucio :lol:

Gardło znowu boli jak szlag :twisted: Kołdra mokra i dwie koszule nocne :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob paź 10, 2009 10:01 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

hihi to chłopaki w młodości preferują puszyste laski
a jak dorastają wybierają rude smukłe :wink:

Amyś ja też wczoraj lepiej a dzisiaj jakoś nie za tęgo kurcze co to za wirus, kciuki wielkie za zdrówko :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob paź 10, 2009 13:22 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

alus1 pisze:
Amyś ja też wczoraj lepiej a dzisiaj jakoś nie za tęgo kurcze co to za wirus, kciuki wielkie za zdrówko :ok: :ok: :ok:

Gardło czerrrrwone i boli jak przełykam :placz: TŻ przywiózł takie smakołyki od mamy ,a tu dupa ,nawet jeść się nie chce :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob paź 10, 2009 15:13 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Amys, bidulo, galaretke moze jakas bys zjadla? co za jakies swinstwo sie przyczepilo! :evil:
Bedziesz musiala profilaktycznie wystarac sie o druga ruda i chuda, bo bedzie wojna! :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Sob paź 10, 2009 17:37 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Doczytałam :mrgreen:
Zdjęcia boskie :1luvu:
Zdrówka życzę, bo szkoda czasu na chorowanie :piwa:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Sob paź 10, 2009 20:40 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Coś teraz "łazi" po wszystkich, gardło, osłabienie... Za zdrówko nadal :ok:

Malec jest śłodki. :P
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob paź 10, 2009 20:41 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

uuu biedna Amysia miodu ciepłego znaczy grzanego Ci trzeba :ok: :ok: :ok:

alus1

Post » Nie paź 11, 2009 7:38 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Albo herbatki z miodem i sokiem malinowym. A na drapanie w gardle dobry jest tymianek z podbiałem w tabletkach, sama próbowałam!
A tu jeszcze pogoda nie teges :( Właśnie siedzę w Szklarskiej i zaklinam słoneczko, żeby pokazało się na dłużej, żebym mogła pójść gdzieś na spacer. Bo wyjście w górki wykluczone.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie paź 11, 2009 10:39 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

miszelina pisze:Albo herbatki z miodem i sokiem malinowym. A na drapanie w gardle dobry jest tymianek z podbiałem w tabletkach, sama próbowałam!
A tu jeszcze pogoda nie teges :( Właśnie siedzę w Szklarskiej i zaklinam słoneczko, żeby pokazało się na dłużej, żebym mogła pójść gdzieś na spacer. Bo wyjście w górki wykluczone.

To jesteś blisko mnie :D Jak się nie boisz zarazić to wpadnij do nas :lol:
Ja będę koło Szklarskiej za miesiąc - na weekend pojadę do Piechowic na balety :lol: :ok:

----------------------

Nadal się kuruję wszystkim co się da 8) Pocę się jak hutnik w pracy :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie paź 11, 2009 10:48 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie paź 11, 2009 11:00 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:
Nadal się kuruję wszystkim co się da 8) Pocę się jak hutnik w pracy :evil:

i dobrze to pomaga trzeba wypocić draństwo :ok: :ok: :ok:

a jak Guciowaty z Chłopakami :D

alus1

Post » Nie paź 11, 2009 11:25 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

alus1 pisze:

Wieczorem ganiały się po całym domu wszystkie trzy 8O Duże lubią przed nim uciekać 8)
Maluch terroryzuje duże koty :ryk: Gania za nimi ,wskakuje ,obejmuje i podgryza :lol:
Filip go paca łapą po głowie ,albo go przytrzymuje łapą i namiętnie liże -koniecznie pod ogonem -jak mamusia :oops: Maluch się wyrywa bo chce się bawić -to jest raz liźnięcie,raz pacnięcie :lol: Kino mam non stop :wink:
Gucio jest bardzo mądrym kotkiem ,włazi mi na klawiaturę i zagląda co ja tutaj czytam i co piszę :lol: Wczoraj oglądał ze mną "Mam talent " 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie paź 11, 2009 11:34 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:
alus1 pisze:

Wieczorem ganiały się po całym domu wszystkie trzy 8O Duże lubią przed nim uciekać 8)
Maluch terroryzuje duże koty :ryk: Gania za nimi ,wskakuje ,obejmuje i podgryza :lol:
Filip go paca łapą po głowie ,albo go przytrzymuje łapą i namiętnie liże -koniecznie pod ogonem -jak mamusia :oops: Maluch się wyrywa bo chce się bawić -to jest raz liźnięcie,raz pacnięcie :lol: Kino mam non stop :wink:
Gucio jest bardzo mądrym kotkiem ,włazi mi na klawiaturę i zagląda co ja tutaj czytam i co piszę :lol: Wczoraj oglądał ze mną "Mam talent " 8)

rozczulające :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale Ci się trafił chłopak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
warto było czekać prawda? a teraz po co Ci telewizja :mrgreen:

alus1

Post » Nie paź 11, 2009 11:48 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Ojej, Amyszko - za zdrowie :ok:
Ja też polecam te tabletki do ssania podbiał z tymiankiem - są bardzo dobre na gardło.

Gucio jest bezbłędny :D
Cudnie morduje tego długoogoniastego tygryska :wink: :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie paź 11, 2009 17:34 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Maluch jest świetny i oby taki pozostał 8)
On się nigdy nie nudzi -umie się bawić sam i cały czas jak nie śpi jest bardzo zajęty :wink: :lol: Do zabawy nadaje się dosłownie wszystko -od swojego ogonka ,poprzez skrawek kocyka i wszystko co napotka na swojej drodze :lol:
Dziś bawił się w ganianego i chowanego z Karmelkiem .Zapasiki uprawia z Filipkiem -bo Filip nie ucieka tak jak Karmel :P

Parę fotek na ponury dzień :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek