nanetka pisze:Izuniu, bo musisz wiedzieć, że tak jak Bieżanów (w którym ja mieszkam) tak i Prokocim jest dzielnicą Krakowa. Obie graniczą ze sobą
Ale ja to wiem Nanetko
Ja koffam Kraków

Moderator: Estraven
nanetka pisze:Izuniu, bo musisz wiedzieć, że tak jak Bieżanów (w którym ja mieszkam) tak i Prokocim jest dzielnicą Krakowa. Obie graniczą ze sobą

Erin pisze:nanetka pisze:Izuniu, bo musisz wiedzieć, że tak jak Bieżanów (w którym ja mieszkam) tak i Prokocim jest dzielnicą Krakowa. Obie graniczą ze sobą
Ale ja to wiem Nanetko
Ja koffam Kraków
nanetka pisze:Ja mówię już Cioteczkom dobranoc, bo my jutro wybieramy się na imprezę 45 rocznicy Slubu moich rodziców
Ulla pisze:Pozdrów Rodziców od formułowych Cioteczek i ich futerek!

A kocie dziewczynki śpią w najlepsze 

Sylwka pisze:Zdjęcie Pepsi wiszącej na półeczce poprzeplatanej łapkami z Pumą jest po prostu super. Normalnie niejeden koci dom pewnie zazdrości tej miłości między dziewuszkami. A ja to już po prostu odpływam. Oba futerka wpadły kiedyś na mnie (a może ja na nie) i nie ma lepszej informacji niż takie fotki.
Sylwka pisze:Zdjęcie Pepsi wiszącej na półeczce poprzeplatanej łapkami z Pumą jest po prostu super. Normalnie niejeden koci dom pewnie zazdrości tej miłości między dziewuszkami....
. Widać na ich pyszczkach, jakie są szczęśliwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, nfd i 16 gości