Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2009 11:36 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Nie nadążam za Wami :twisted:

Maluszek śliczny, niech szybko zdrowieje.
Dzisiaj jest tak paskudnie i zimno, może reszta zmądrzeje i da sobie pomóc

Izuś przepraszam, na razie nie dam rady wspomóc. Leczenie mojej trójki + budka (i moje stałe wirtualki) trochę mi kieszeń przetrzepały, ale będę pamiętać.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie paź 11, 2009 12:33 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Cześć Cioteczki!
Niedawno była akcja "łapanka" - w budce były kociaki, kotka gdzieś polazła. Wsadziłam rękę i udało mi się złapać jedno kocię - Boże, myślałam że mam deja vu - po prostu Pyza bis :roll: Koteczka (bo to samiczka) wyrywała się niemiłosiernie, gryzła, drapała i darła się tak, jakby Ją ze skóry obdzierali :roll: Drugie kocie nawiało, ale niedługo powinno wrócić, bo one tak często robiły. Zwłaszcza jak matka się pokaże. Kociczka - diabliczka siedzi w klatce i syka za każdym razem, kiedy próbuję głasków, ale nie atakuje. Zjadła trochę Gerberka z miseczki. Oczy wyglądają dobrze. Będziemy próbować dalej :roll: Moja prawa dłoń wygląda tak, jakbym miała stygmaty :roll:

A tymczasem czekam na propozycje imienia - oczywiście na magiczną literkę P :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 11, 2009 12:44 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

To się cieszę, że udało się złapać drugiego maleńtasa :1luvu: I mówisz, że szukasz imienia... Hmm... Trzeba pomyśleć :roll:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie paź 11, 2009 12:54 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Izuś, może idąc tropem komputerowym Pixelka to może Partycja? :lol:

nanetka

Post » Nie paź 11, 2009 12:59 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

nanetka pisze:Izuś, może idąc tropem komputerowym Pixelka to może Partycja? :lol:

Albo Plazma? :ryk:
P.S. Przeglądarki internetowej albo płyty głównej nie będę proponować, bo myślę, że zbyt długie :lol: :mrgreen:

nanetka

Post » Nie paź 11, 2009 13:02 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

nanetka pisze:
nanetka pisze:Izuś, może idąc tropem komputerowym Pixelka to może Partycja? :lol:

Albo Plazma? :ryk:
P.S. Przeglądarki internetowej albo płyty głównej nie będę proponować, bo myślę, że zbyt długie :lol: :mrgreen:

Dobre! :ok:
Zastanowię się. A może jeszcze jakieś propozycje? :P

Trzecie kocię miałam przez chwilę w rekach, ale mi się wyrwało. To też chyba kocurek, z tego co zdążyłam zauważyć. Jakie jeszcze imię dla chłopaka z serii komputerowej możemy wymyślić?
Ostatnio edytowano Nie paź 11, 2009 13:07 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Nie paź 11, 2009 13:04 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

PIXI :lol:
Ela , kotki cztery i pieski dwa :-)

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Nie paź 11, 2009 13:09 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Yoko pisze:PIXI :lol:

Hehe, też fajnie :ok:

Erin

Post » Nie paź 11, 2009 13:13 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Mała ździebko fafluczy z noska, ale malutko. Postaram się zapuścić Jej do oczek Erytromycynę. Kociaki zainstalowane w klatce, będę co jakiś czas wyjmować i oswajać. Imię Partycja bardzo mi się spodobało :P Czekam jeszcze na propozycję imion męskich.

Erin

Post » Nie paź 11, 2009 13:23 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Paint, Player,
Pikasia lub Picasia (od Picasa)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie paź 11, 2009 13:24 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Męskie to może Pascal albo Ploter? :D

nanetka

Post » Nie paź 11, 2009 13:25 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Amika6 pisze:Pikasia lub Picasia (od Picasa)

To jest super! :ok:

nanetka

Post » Nie paź 11, 2009 14:43 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Najlepszy będzie Pięknot Pimpilołek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie paź 11, 2009 14:53 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

MaryLux pisze:Najlepszy będzie Pięknot Pimpilołek

:mrgreen:

nanetka

Post » Nie paź 11, 2009 14:58 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Oj to masz teraz wesoło Iza. :mrgreen:
A dla pocieszenia dodam, że mnie jeszcze palec boli od próby łapania bezdomnej Misi, miesiąc temu. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]