Moja pani ciągle jakoś nie w sosie. Miała dostać nową pracę, a tu tymczasem nie wiadomo, czy coś z tego będzie I może będę musiała przerzucić się z Orijena na Whiskas
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wczoraj zostawiłam Sisi na gospodarstwie i razem z TŻ-em pojechaliśmy do Bielska odwiedzić Berni i jej liczne stadko. TŻ wziął cyfrówkę, więc jak tylko zgramy, będą fotki z wizyty
Majka - słodziaszek Płatek vel Śnieżek U wodopoju Pan Jinks i ja A teraz - hit dnia: Gospodyni z Bursztynem Harce na sianie moja (adoptowana wirtualnie) Pampela - nieśmiałka
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.