kosma_shiva pisze:Aga, jak się czuje Natalka ?????????????????????????
Się podepnę pod to pytanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:15 zeta za 15 kilo to wychodzi za tyle samo, co ja kupuje PROFILUM.
10zl / 10kg.
sorrki, profilum troszke drozsze. 20kg kosztuje teraz 220 złotych.
Akima pisze:kosma_shiva pisze:15 zeta za 15 kilo to wychodzi za tyle samo, co ja kupuje PROFILUM.
10zl / 10kg.
sorrki, profilum troszke drozsze. 20kg kosztuje teraz 220 złotych.
Kosma ja nie mam nic przeciw urozmaicaniu im jedzenia. Kupilam Purinę bo mniej więcej tyle z bazarków zostało. Jeśli Profilum jest lepsze można z Profilum spróbować. Może kupić jakieś mniejsze opakowanie i zobaczyć czy będą wcianać. Z tego co widzę Purina nieźle schodzi. Niedługo będę wystawiać bazarki: pół na pół - na Pirata i na jedzenie dla naszych maluchów. Jak się zbieże sumka to będziemy się zastanawiać, ale ja wolalabym im tym razem puszki kupić.
Akima pisze:kosma_shiva pisze:kilkanaście stron temu pytałam, czy wystawiać HH.
Pytałam też ostatnio ile kosztuje takie jedzenie suche jakie jest na Kocimskiej i czy uważacie, że koty są zadowolone.
... coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam.
Aga, jak sięczuje Natalka ?????????????????????????
Purina dla małych kociat, worek 15 kg kosztuje 150 zł. Moim zdaniem to dobra karma jest. Moje maluchy nie chciały Royala jeść za to chciały Purinę. Zmienic trzeba tylko puszki, koniec z May Lady. Teraz w Rossmanie KiteKat za 2,09 zł!!!!!!
solangelica pisze:panikota, chcialam napisac ze Twoje opisy i instrukcje sa niezwykle szczegolowe i dokladne. I chwala Ci za to, dobra niewiasto, bo atechniczne humanistyczne stworzenie takie jak ja rozumie wszystko
solangelica pisze:Akima, ja moge robic allegro dla moich tymczasow - nie ma sprawy, moge tez wziasc jakiegos innego kota do zrobienia na allegro.
poza tym chcialabym sie z Toba jakos umowic po ten grzejnik... jak Ty w tym tygodniu stoisz z czasem?
Kurde dotczytalam dopiero teraz![]()
maju, kochanie poglaszcz ode mnie Mopika i powiedz mu ze trzymam za niego kciuki a moje ogony wszystkie lapki i ogony.
mjs, czy mozemy sie jakos umowic na spotkanie? kiedy masz czas?
queen_ink, co z kotami na Wielickiej?
Akima pisze:
W poniedziałek odpada, swiętuję 30. W któryś dzień jadę po pracy z Lutrą do Trzebini odwieźć ostatniego kociucha. Nie wiem jeszcze dzisiaj kiedy, ale będę informować. Im szybciej tym lepiej bo zamarzniecie w tej łazience. Możecie dzisiaj podjecha\ć wieczorem jak amcie transport.
Ogłoszenia dla twoich chyba już są. Sprawdz na stronie AFN w aukcjach.
maja215 pisze:Witam.
Dziewczyny poradzcie mi co można podać kotu przez szczykawkę by wzmocniło i odżywiło no i utrzymało się w żołądku,przy wymiotach?Słyszałam o siemieniu lnianym,ale nie wiem jak z tym postępować..
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
maja215 pisze:Akima zgadzam się że to dobra rzecz.Pytam,bo z tego co widzę jak się zachowuje Mopik to on ma objawy jak przy wrzodach na żoładku czyli podrażnienie śluzówek.A to przy nerkach typowe.
Dlatego pytałam o coś co by mogło zrobić za osłonę w żołądku i by się utrzymało,bo gerberek niestety wywołuje wymioty...
EDIT : Kto miał by do ostąpienia na już..Royal Conwalescent? Oczywiście zwrócę kasę..
Akima pisze:Oczko ma już zaktualizowaną aukcję z nowymi fotkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 103 gości