Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lusesita pisze:wybaczcie mi, ale jestem gupia i nie potrafię wstawić fotek Krecia
lusesita pisze:to jest właśnie Krecinekzapewne mi nie uwierzycie, ale ma ADHD
Ps. tylko dlaczego te fotki są takie małe...
CoolCaty pisze:Sisi dobrze, tylko miłości i człości jej brakuje. Sisi jest w klatce w gabinecie, nie w szpitalu, więc widzą ją wszyscy wchodzący do lecznicy. Każdy jest zachwycony małą małpeczką, wariującą w klatce i pchającą się na ręce do każdego.![]()
![]()
kasia86 pisze:A oto ''moja'' księżniczka SisiCoolCaty pisze:Sisi dobrze, tylko miłości i człości jej brakuje. Sisi jest w klatce w gabinecie, nie w szpitalu, więc widzą ją wszyscy wchodzący do lecznicy. Każdy jest zachwycony małą małpeczką, wariującą w klatce i pchającą się na ręce do każdego.![]()
![]()
Małgorzata Golanowska pisze:Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu dla malutkiej Mrusi. Nie wiem, w jaki sposób zrobić banerek i umieścić Mrusię na wątku kotków niedowidzących.
Mrusia ma około 6 miesięcy. W każdym razie ma stałe ząbki, a wygląda jak kociak trzymiesięczny.
Znalazł ją mój znajomy w warsztacie samochodowym, podobno błąkała się tam od jakiegoś czasu. Nikt jej nie przeganiał, ale też nikt się nią specjalnie nie przejmował. A Mrusia ma paskudnie chore prawe oko. Pojechałam z nią od razu do okulisty. Dostała kurację od doktor Warzechy, kontrola za trzy tygodnie. Niestety na tym oczku pozostanie ślad przebytej choroby. Drugie jest zdrowe i ślicznie zielone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości