Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 10, 2009 16:44 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Boże, to straszne :cry:
Podnoszę, bo bardzo ważne :!:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 10, 2009 18:44 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

do góry
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Sob paź 10, 2009 18:52 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Zrobiłam na szybko banerek, temat jest jeszcze świeży, może warto wrzucić w podpis, żeby zainteresować innych użytkowników forum ...

Obrazek

Kod skopiować i wkleić do podpisu
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=101327][img]http://img246.imageshack.us/img246/4889/kotystoczni.gif[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob paź 10, 2009 18:56 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

najlepiej wkleic banerek i kod do pierwszego postu
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob paź 10, 2009 19:00 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Anna Rylska pisze:najlepiej wkleic banerek i kod do pierwszego postu

Yammayca, wklej proszę kod banerka do pierwszego wątku, będzie się lepiej rzucał w oczy.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Sob paź 10, 2009 19:12 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Dziewczyny, a może zróbcie tu na forum akcję zbiórki np. po 10zł i jak wiele osób da chociaż drobną kwotę, to się uzbiera na pomoc. Już były tutaj takie zbiórki organizowane :wink: a pomoc jest potrzebna ogromna!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob paź 10, 2009 19:21 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

dziś annaarczyk kupiła ode mnie duży drapak za 150 zł, przekażę pieniążki na karmę dla stoczniowców od PKDT.
JUTRO JAK MOJA SIOSTRA POSIEDZI Z DZIEĆMI MOŻE UDA MI SIĘ NAPISAĆ JAKIEŚ PISMO DO SZCZURKA......... temat strasznie smutny.............
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob paź 10, 2009 19:53 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

zuzia96 pisze:Dziewczyny, a może zróbcie tu na forum akcję zbiórki np. po 10zł i jak wiele osób da chociaż drobną kwotę, to się uzbiera na pomoc. Już były tutaj takie zbiórki organizowane :wink: a pomoc jest potrzebna ogromna!

Pomysł dobry, każda nawet drobna kwota jest ważna, tylko musiałby się tym zająć najlepiej ktoś na miejscu, kto będzie mógł te pieniądze rozdysponować ...
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Sob paź 10, 2009 20:13 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Panikota, dziękujemy pięknie za bannerek! :) Już podałam na pierwszej stronie.

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Sob paź 10, 2009 20:19 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

sabina skaza pisze:dziś annaarczyk kupiła ode mnie duży drapak za 150 zł, przekażę pieniążki na karmę dla stoczniowców od PKDT.
JUTRO JAK MOJA SIOSTRA POSIEDZI Z DZIEĆMI MOŻE UDA MI SIĘ NAPISAĆ JAKIEŚ PISMO DO SZCZURKA......... temat strasznie smutny.............

Moje apele już poszły chyba do wszystkich "Swiętych"którzy mogą coś w sprawie zrobić.Ale piszmy Wszyscy!!!Zasypmy e-mailami urzędy,media,posłów
i kogo tam jeszcze.Więc piszcie !!! Podaję adresy e-maili na które pisałem wcześniej: <redakcja@kot.net.pl;(Redakcja "KOTA"już przygotowuje artykuł na temat gdyńskich kotów); wydz.ochrony_srodowiska@gdynia.pl; biuro_prezydenta@gdynia.pl ;k.buzniak@prasa.gda.pl ;patrol@gda.tvp.pl ; reporter@radio.gdansk.pl; kontakt@tvn24.pl dros@woj-pomorskie.pl ;
a.rybicki@woj-pomorskie.pl;marek.biernacki@sejm.pl; panorama@gda.tvp.pl;jolanta.szczypinska@sejm.pl ; dorota@arciszewska.pl ; izabela.jaruga-nowacka@sejm.pl; biuro@b-borusewicz.pl;
biuro@bronislawkomorowski.pl;alarm@gp24.pl ;twoje@tvp.info;

lidjanb

Od: Czw paź 08, 2009 7:01

Post » Nie paź 11, 2009 0:53 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Do góry, niech przeczyta jak najwięcej osób :!:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Nie paź 11, 2009 4:35 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

No strasznie smutno mi sie zrobiło....bardzo kocham te Futrzaki....wkleiłam na razie ogłoszenia Wasze do mnie w galerii i polece wklejanie moim znajomym .Moze cos sie uda pomóc.Pozdrawiam :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 11, 2009 8:22 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

lidjanb pisze:
sabina skaza pisze:dziś annaarczyk kupiła ode mnie duży drapak za 150 zł, przekażę pieniążki na karmę dla stoczniowców od PKDT.

Moje apele już poszły chyba do wszystkich "Swiętych"którzy mogą coś w sprawie zrobić.Ale piszmy Wszyscy!!!Zasypmy e-mailami urzędy,media,posłów
i kogo tam jeszcze.Więc piszcie !!! Podaję adresy e-maili na które pisałem wcześniej: <redakcja@kot.net.pl;(Redakcja "KOTA"już przygotowuje artykuł na temat gdyńskich kotów); wydz.ochrony_srodowiska@gdynia.pl; biuro_prezydenta@gdynia.pl ;k.buzniak@prasa.gda.pl ;patrol@gda.tvp.pl ; reporter@radio.gdansk.pl; kontakt@tvn24.pl dros@woj-pomorskie.pl ;
a.rybicki@woj-pomorskie.pl;marek.biernacki@sejm.pl; panorama@gda.tvp.pl;jolanta.szczypinska@sejm.pl ; dorota@arciszewska.pl ; izabela.jaruga-nowacka@sejm.pl; biuro@b-borusewicz.pl;
biuro@bronislawkomorowski.pl;alarm@gp24.pl ;twoje@tvp.info;

lidjanb wspaniale że nagłośniłeś ta sprawę, my tez nie będziemy odpuszczać. jeżeli czytasz nasz cały wątek- to wiesz, że z całych sił PKDT zaangażowało się w pomoc kotom ze stoczni i forumowicze z miau też są w pełni gotowi żeby walczyć o życie tych kotów.
czy możesz podesłać mi list do prezydenta miasta gdynia na mail: alexis1-75@o2.pl? czy jest to ten sam list, który maja wkleiła w pierwszym poście na tym wątku? jestem ciekawa jakich użyłes argumentów- prosiłeś czy żądałeś pomocy? nasza strategia idzie raczej w żądanie i roszczenie!!!!!!!!!! sprawa przybrała zbyt duży wymiar, żeby korzyć sie i prosić miasto o wsparcie, naszym zdaniem jest to oczywiste, że my żądamy stworzenia natychmiastowo służb odpowiedzialnych za pomoc kotom w opuszczonej stoczni.
sadzę, że petycję powinnyśmy również wkleić na kotach i na kociarni- a tam forumowicze powinni składać swoje podpisy z numerami dowodu- w ten sposób uzyskamy w krótkim czasie mase nowych podpisów.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie paź 11, 2009 8:27 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Sabina spróbuj u Michała Gucia (vice prezydenta) on ma dwa koty. Myślę, że miasto można poprosić o dodatkowe bezpłatne sterylki tylko dla kotek ze stoczni, a my byśmy poświęciły swój czas na łapanie ich i transport do weta. to byłby duży krok do przodu, bo kociąt byłoby mniej...
Może też spróbować napisać do Palikota, braci Kaczyńskich oczywiście do Kaczyńskich inny list i do Palikota inny.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie paź 11, 2009 9:31 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Wrzucam drugą wersję banerka, ciut mniejszy o wymiarach 200x100, może się komuś będzie lepiej komponować w podpisie ...

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=101327][img]http://img7.imageshack.us/img7/9923/newkotystoczni.gif[/img][/url]
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia][następna]