Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2009 0:55 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

bubor pisze:W głosowaniu na Kocią Chatkę 100 osób oddało głosy :D , inni kandydaci mają większe poparcie ale przynajmniej w/g mnie to i tak dobry wynik zważywszy na większą popularność jak i większe rozreklamowanie tematu głosowania przez tych kandydatów np w bannerkach :wink: .

Pawełku dokładnie masz rację też tak myślę :D
Do dziewczyn na dyżurach w Kociej Chatce bardzo ważne dokariać kociaki z boksu całą piątkę, convalescens jest zapas starczy do przyszłego tygodnia :) a jeśli mogłybyście przynieście do kociarni jakąś gotowaną rybkę , ja dziś zawiozłam kociaczkom maleńtasom z boksu gotowaną pangę normalnie rzuciły się na nią :D więc jakbyście mogły przywoźcie jakąś rybke właśnie dla maleńtasów z boksu :D i oczywiście karmienie convalescensem obowiązkowe dla wszystkich dyżurantów :D
I taka ogólna uwaga - na dyżurze proszę wymyć kuwety oraz miseczki , wyrzucić śmieci bo jeśli to wszystko zostane to muszą to zrobić osoby na następnym dyżurze :(
I podziękowania za wielkie wory ciuchowe na posłąnka dla kociaków - wszystko zostało rozpalcerowane, do szafy, pod półkę na kociarni i do pólki w przedsionku. Jeśli macie wymieniać posłania to proszę w pierwszej kolejnosci wykorzystywać ciuszki :D W zielonym worku w szafie spakowałam szmatki do użytku do mycia boksów, podłogi potem można wywalić :)
Ewuni i Piotrusiowi dziękujemy za dary dla naszych kociaków :1luvu: i za wszystko :1luvu:
A tak znów nam się zwiększył stan naszych kociastych, u mnie wylądowały 3 maleńtasy 2 cudne pręguski i 1 czarny czorcik chyba wszystkie dziewczynki miały wylądować w schronie są u mnie :D kociaki to maleńtasy chyba 6tygodniowe, ale na szczęście jedzą badzo ładnie :) niestety bardzo przerażone :( dosłownie brzuszki przy podłodze, troszkę fuczą i syczą ale chyba tak bardziej dla zasady :) jak się wyluzuja zrobię im jakieś fotki, ale to 3 cudne puchate kule :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie paź 11, 2009 10:18 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Przedpołudniowe hoop :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 11, 2009 10:35 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

ojj nie było mnie dwa dni i tyle wiadomości

MIKUŚ strasznie mi przykro :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie paź 11, 2009 10:39 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

A ja dalej zachecam, a może ktos się jeszcze zdecyduje na pomoc dla Kociej Chatki :roll:

Iweta - 10 zł
- jest wpłata :D
Bubor - 50 zł - jest wpłata :P
Madziula - 10 zł - jest wpłata :D
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :D
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł - jest wpłata :D
Felinae - 35 zł - jest wpłata :D
Kesse - 20 zł - jest wołata :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie paź 11, 2009 14:49 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

hopsa popołudniową porą ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie paź 11, 2009 15:34 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Hello!
Oddalam w tym tygodniu glos na Chatke! :D

Mang-usta

Od: Wto mar 03, 2009 17:44

Post » Nie paź 11, 2009 18:05 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Mang-usta pisze:Hello!
Oddalam w tym tygodniu glos na Chatke! :D

No i fajnie , hejże ha , głosów mamy już sto dwa :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 11, 2009 19:16 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

A oto trzy dupecki, które wylądowały wczoraj u mnie :D nadal się boją, ale na szczęście jedzą łądnie , piją, załątwiają się :D brzuszki troszkę duże muszę je w tym tygodniu odrobaczyć, buraski to dziewczynki, czarnuszek chłopczyk :D
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

terenia1

Post » Nie paź 11, 2009 19:22 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Ojej jakie pieknosci :). Ja chce jeszcze jednego kotka, ale poki co musze do tego przekonac mojego mezczyzne ;), bo on chociaz kocha koty, to uwaza, ze branie kazdego kota ktorego sie zobaczy do domu to lekka przesada (ciekawe czemu ;)). Ostatnio widzialam rudzielca cudownego, prawie go wzielam no, ale moj ukochany sie pojawil i plan przeforsowania sila dal w leb.
Obrazek

DzejkaMikusiowa

Od: Wto sie 18, 2009 20:33

Post » Nie paź 11, 2009 19:24 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

I ciąg dalszy :lol:
Obrazek Obrazek

terenia1

Post » Nie paź 11, 2009 19:26 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Zaglosowalam na kocia chatke w plebiscycie :). Czy ktos mi moze podac dane konta do wplat, bo chyba gdzies zawieruszylam, a chcialam wplacic. Dziekuje z gory.
Obrazek

DzejkaMikusiowa

Post » Nie paź 11, 2009 19:47 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

DzejkaMikusiowa pisze:Zaglosowalam na kocia chatke w plebiscycie :). Czy ktos mi moze podac dane konta do wplat, bo chyba gdzies zawieruszylam, a chcialam wplacic. Dziekuje z gory.

A czy chodzi o wpłate na nasze "różne" ?

A ja dalej zachecam, a może ktos się jeszcze zdecyduje na pomoc dla Kociej Chatki :roll:

Iweta - 10 zł
- jest wpłata :D
Bubor - 50 zł - jest wpłata :P
Madziula - 10 zł - jest wpłata :D
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :D
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł - jest wpłata :D
Felinae - 35 zł - jest wpłata :D
Kesse - 20 zł - jest wołata :D

Iweta

Post » Nie paź 11, 2009 19:50 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Ja juz nie wiem co i jak, czy na wszystko jest jakies inne konto? Bo ja juz zglupialam co i jak?
Obrazek

DzejkaMikusiowa

Post » Nie paź 11, 2009 20:21 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

DzejkaMikusiowa pisze:Ja juz nie wiem co i jak, czy na wszystko jest jakies inne konto? Bo ja juz zglupialam co i jak?

Ja zbieram pieniadze na rózne tzw Akcje. Była juz Akcja Sterylki, Akcja Na Żarełko a teraz jest Akcja "RÓŻNE" :) i na te akcje zbieram pieniadze własnie ja :wink:

Iweta

Post » Nie paź 11, 2009 20:45 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Teresa, dojrzewamy 8) nie mówimy nie. Kombinujemy jak zbudować kojec w poprzek pokoju. jutro albo pojutrze sie odezwiemy. :wink:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]