Fredziolka jest silna i na pewno sie z tego wylize

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Serdecznie dziękujemy za wpłaty. Z całą pewnością teraz uda nam się pokryć koszty wykonanych dotychczas badań, zakupionych leków i środków utrzymania dla Fredzi!!!
Przyszły wyniki Fredzi, tak Halina pisała anemia jest, poziom białych krwinek nieco spadł. Testy w kierunku FeLV i FIV wyszły ujemnie. Resztę opisze później i postaram się jutro zaktualizować pierwszy post.
Dziś przyniesiono kolejne dwa kociaki. Załamałam się.
Obie dziewczynki, obie mają koło 7-8 tygodni. Jedna ma chyba do usunięcia oba oczka i mam poważny dylemat moralny czy ją ratować czy raczej uśpić. Po przeglądnięciu wątku Ślepaczków i Ślepinek postanowiłam dać jej szanse.
Nadałam im imiona: Szarka i Panga.
Formica pisze:halbina pisze:no cóż.. zabralam do Formicy aparat, ale zapomniałam przełożyć kartę... i fotek nie mam...![]()
porobiłam Fredzi fotki aparatem Ani_w, ale ma je na kompie Formica, mam nadzieję, że wklei choć trzy...
Fredzia "wietrzyła" dziś tyłeczek i grzała się na kaloryferku, kupkała też pod siebie, więc na fotkach widać, że nadal ma biegunkę... Fredziolina wystąpiła dziś w żółciach... piękny ma ten kubraczek... ale mam złe wieści - nauczyła się już reagować zamknięciem oczu na pstrykanie...
Wklejać nie będę, ale można obejrzeć na Fredziowej picassie tylko zajrzeć trza![]()
Konsultacja Szarki potwierdziła, że maleńka najprawdopodobniej będzie musiała mieć usunięte oczka.
Chantal10 pisze:Biedne te maleństwaTakie malutkie a takie cierpienie jest ich udziałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 34 gości