Manga spod krzaka po ropomaciczu..ZNALAZŁA CUDNY DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 10, 2009 11:59 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Dzieki za podnoszenie..

Tam nie ma gdzie postawic tego domku nawet! Zrobie fotke calej okolicy .. Krzak gdzie najczesciej jest stoi przed sklepem, gdzie z dwoch stron ulica jest, a obok idzie chodnik. Za chodnikiem parking gdzie wczoraj pod samochodem siedziala i bloki i domki dalej..
Taki domek nie ma tam racji bytu..
Widzialam chyba jakies pojemniczki kolo krzaka, moze ze sklepu ja karmia, chociaz tyle..

Rumia jest w Trójmiescie ( za Gdynia..)

Dzisiaj wet przyjmuje do 14 i zaraz lece z moimi maluchami- fizycznie nie jestem w stanie jej wziac nawet.

Napisze jak wroce , specjalnie bede obok niej zeby zobaczyc ja i moze fotke zrobic.

Prosze podrzucajcie, moze ktos zmieknie...:(

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob paź 10, 2009 12:00 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Sob paź 10, 2009 12:24 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

hop na górę :(

Ona_Sc

Od: Sob maja 16, 2009 12:05

Post » Sob paź 10, 2009 14:37 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Nie ma ktos z trojmiasta kawalka podworka chociaz gdzieby mozna ja bylo w jakims wyslanym ocem kartonie umiescic?? :(

Siedzi pod sklepem dalej..

Angel_

Post » Sob paź 10, 2009 16:34 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

podnoszę...
Obrazek

trzydziescidwa

Od: Pon mar 31, 2008 11:30

Post » Sob paź 10, 2009 18:00 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Na górę !!!!!
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Sob paź 10, 2009 20:38 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Angel_ pisze:Dzieki za podnoszenie..

Tam nie ma gdzie postawic tego domku nawet! Zrobie fotke calej okolicy .. Krzak gdzie najczesciej jest stoi przed sklepem, gdzie z dwoch stron ulica jest, a obok idzie chodnik. Za chodnikiem parking gdzie wczoraj pod samochodem siedziala i bloki i domki dalej..
Widzialam chyba jakies pojemniczki kolo krzaka, moze ze sklepu ja karmia, chociaz tyle..

Dzisiaj wet przyjmuje do 14 i zaraz lece z moimi maluchami- fizycznie nie jestem w stanie jej wziac nawet.

Napisze jak wroce , specjalnie bede obok niej zeby zobaczyc ja i moze fotke zrobic.

Dlaczego nie możesz wziąść jej do weta? Bo nie zrozumiałam.

Karton przemoczy pierwszy deszcz. Większość mieszka zresztą w blokach i nie ma nawet skrawka podwórka.
W mojej admnistracji już dawno pytałam o zgodę na postawienie kociego domku i niestety nie dostałąm. :(

Ale dokarmiać chyba możesz? Pisałaś, że to niedaleko.

Można zrobić ogłoszenia nawet mając takie zdjęcia. Może nie zachwyci uroda koteczki, ale jej tragiczna sytuacja może poruszyć czyjeś serce. Napisz w tytule prośbę o allegro.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie paź 11, 2009 18:07 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Angel_ co z koteczką ?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie paź 11, 2009 20:57 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

kotika pisze:Angel_ co z koteczką ?

Co z nią będzie , za moment maja być przymrozki :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon paź 12, 2009 7:26 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Angel jest chora, lezy w lozku, gdyby nie laptop to nie mialaby nawet jak napisac...

hop :!:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 12, 2009 12:21 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

kotika pisze:
Angel_ pisze:Dzieki za podnoszenie..

Dlaczego nie możesz wziąść jej do weta? Bo nie zrozumiałam.

Karton przemoczy pierwszy deszcz. Większość mieszka zresztą w blokach i nie ma nawet skrawka podwórka.
W mojej admnistracji już dawno pytałam o zgodę na postawienie kociego domku i niestety nie dostałąm. :(

Ale dokarmiać chyba możesz? Pisałaś, że to niedaleko.

Można zrobić ogłoszenia nawet mając takie zdjęcia. Może nie zachwyci uroda koteczki, ale jej tragiczna sytuacja może poruszyć czyjeś serce. Napisz w tytule prośbę o allegro.

Nie moglam jej wziac do weta bo mam 5 kociatek ktore w rekach zawiniete w recznik przewoze, wiec dlatego pisalam nawet o fizycznej nie mozliwosci zabrania jej. Wiec nawet nie mam w czym jej tam zawiesc, nie mam kasy by na nia wykladac- juz wyporówam się szczerze mowiac na moich tymczasowiczach. Nie jestem teraz naprawde w stanie jej pomoc. Dlatego mimo braku mozliwosci postanowilam chociaz sprobowac umiescic ja tutaj. Sporo jest osob z trojmiasta, myslalam, ze moze ktos ma jakakolwiek mozliwosc pomocy.

Podrzucic karme bym mogla jasne, ale nie jestem w stanie zapewnic jej nic lepszego jak zwykla marketówka..

Zdjecia sa fatalne, wciaz czekam na okazje by podjechac i zrobic lepsze- ale jak napisala tillibulek jestem chora. Wrecz jeszcze sie doprawilam, jak wczoraj musialam na kilka godzin jechac do pracy. A, ze pracuje z końmi to przy tej pogodzie myslalam, ze juz do domu sie nie dowloke.. wstalam dopiero przed godzina..( nie liczac wywlekania sie z lozka na polprzytomne karmienie kociąt..)
I znowu dwa kolejne szykuja sie na wizyte u weta- czasem poprostu czlowiekowi brak sił ..

Angel_

Post » Pon paź 12, 2009 12:46 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Kotkę po pierwsze trzeba wysterylizować. Jeśli ciężarna, to tym szybciej, chyba, że są chętni na zajmowanie się kociakami (a jak są to polecam 21 sztuk dla których szukam natychmiast DT). Cała reszta - później.

Nie wierzę by nikt w 3-mieście nie znał weta, który zabieg przeprowadzi i skredytuje. Wystaw bazarki na spłatę tego.

A lokum - no cóż, łazienka, strych, klatka w pokoju... cokolwiek.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon paź 12, 2009 13:18 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

PODNOSIMY!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 12, 2009 19:20 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Ja mam jedną darmową sterylkę do wykorzystania w październiku ale Angel musiała byś przywieść kotkę do Gdyni i potem wziąść z powrotem bo nie mam gdzie ją przetrzymać.Ja trzymałam ta sterylkę dla kotki z mojego osiedla ale najwyżej kiedy indziej ja ciachnę.
Koteczka musiała by chociaż jedną dobę być przetrzymana gdzieś by obudziła się z narkozy.Ja mogę tylko zaoferować tą darmową sterylkę.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon paź 12, 2009 19:29 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Jeżeli do Gdyni byłby problem przyjechać na sterylkę to jeszcze można by było wysterylizować za pół ceny kotkę u dr.Podgórskiego z Rumi ale o szczegóły to już musisz pytać np Sabinę Skazę z PKDT .
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

[poprzednia][następna]