Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Dzięki, że jesteście..
Jakoś mi lżej.. troszkę..
Zawiozłam dzisiaj Gremlinka od Maryli do Kropka.. Braciszkowie są już razem..
Przez chwilę Gremlinek był wystraszony i niepewny..
Jak wychodziłam już jedli wspólnie kolację..
Niedawno wróciłam..
Teraz dopiero siedzę i ryczę.. już nie muszę udawać, że nic się nie stało..
Upiłam się setką wódki..i idę spać..
Aniada pisze:Anuś, Kasia ma rację.
Czy Ty sądzisz, że ja rok temu wzięłabym do domu rzekomo agresywną, dorosłą, zaniedbaną, wyleniałą, chorą kotkę, gdy marzyłam o rodowodowym rasowcu?? NIE, Aneczko, nie wzięłabym. Czy brałabym kredyt na ponad 1000zł, by na wariackich papierach wykupywać kota, któremu źle się działo? - Nie, brałabym. Dlaczego brałam zatem i dlaczego kupowałam?? - bo Aamms może, to ja też. Jesteś naszym niedoścignionym wzorem, naszym "Kociarzem Wieku", naszą kochaną wirtualną Przyjaciółką i Kocim Aniołkiem, który ma prawo strzelić sobie tęgiego kielicha, gdy mu smutno, ale absolutnie nie może się załamać, bo koty i forumowicze go kochają i potrzebują. Kumasz, mój Dżinie z Butelki??????![]()
kasiunia773 pisze:Rozetrzyj na proszek ,no a potem podziel na działeczkipoczujesz się jak rasowy diler
![]()
![]()
aamms pisze:kasiunia773 pisze:Rozetrzyj na proszek ,no a potem podziel na działeczkipoczujesz się jak rasowy diler
![]()
![]()
Oni chyba jednak dzielą troche większe ilości..![]()
Ja też nie mam pojęcia jak to zrobić..
MariaD pisze:aamms pisze:kasiunia773 pisze:Rozetrzyj na proszek ,no a potem podziel na działeczkipoczujesz się jak rasowy diler
![]()
![]()
Oni chyba jednak dzielą troche większe ilości..![]()
Ja też nie mam pojęcia jak to zrobić..
kasiunia ma rację.
Sproszkuj tabletkę na czymś bardzo gładkim (szkło, plastik?). Z proszku uformuj nożem ładną kreseczkę równej grubości. Zmierz linijką.
Oblicz ile to będzie 1/10 czy 1/8 z X cm kreski proszku.
Oddziel nożem te milimetry kreski stanowiące 1/10 czy 1/8. I już
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, nfd i 67 gości