Prośba do dziewczyn ogłaszających koty - zmieńcie w ogłoszeniach Oczka zdjęcia. Zamiast z tych z Wielopola wstawcie mu te już domowe. Chyba lepiej na nich wyglada
DziękujęNiestety Oczko posikuje poza kuwetą

Wczoraj przyłapałam go, kiedy znowu chciał nasiusiać na kanapę, a w nocy nasiusiał do legowiska chłopaków

Zatem chyba mamy winnego siusiania na legowiska na Wielopolu
Jak myślicie, czy to siusianie ma podłoże chorobowe, czy psychiczne? Moczu do badania na pewno nie uda mi się złapać, bo on jest strachliwy i siusia tylko, kiedy ja nie widzę. Jeśli trzeba mu konicznie zrobić badanie moczu, to jedyna opcja chyba w Theriosie pobranie poprzez nakłucie. Ale to byłoby dla niego stresujące
Przez weekend będę go obserwowała. Jeśli to się nie zmieni, to niestety będę musiała przygotować mu łazienkę, w której będzie spędzał noce i czas, kiedy jestem poza domem

Szkoda, bo on najbardziej aktywny jest właśnie w nocy(ale nie mogę pozwolic sobie na zasikane mieszkanie, które codziennie rano trzeba sprzątać). Wczoraj, kiedy koty już spały, a ja leżałam w łóżku i oglądałam film w TV, Oczko usiadł obok łóżka i wpatrywał się w telewizor. Chyba zainteresował go film, bo siedział tak z 10 minut