Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 13:17 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:nie no wyłamały się :crying: :crying: :crying:

E tam wyłamały. To wyrachowanie - jak dobijemy marudzeniem szybko do setki, to Joasia znów dłuuugą przerwę ogłosi :roll:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt paź 09, 2009 13:19 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Monostra pisze:

E tam wyłamały. To wyrachowanie - jak dobijemy marudzeniem szybko do setki, to Joasia znów dłuuugą przerwę ogłosi :roll:

aaa to przewrotne myślenie ale bardzo mi sę podoba - zostaje się dołączyć i siedzieć cicho :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt paź 09, 2009 13:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Monostra pisze:

Przebiegła Monostra 8)
alus1 pisze:gdzie foty :mrgreen:

Ni ma :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt paź 09, 2009 14:38 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

A ja tak jak u Amyszki napiszę, że wobec porażającej dokumentacji fotograficznej dot. Papcia wyedytowanej w dniu wczorajszym nie napisałam nic albowiem zaniemówiłam z zachwytu 8)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę wybaczyć powyższe sformułowania rodem z pisma urzędowego ale wyprodukowałam wczoraj całą hałdę takowych i nieco mi się udzieliło :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 09, 2009 14:40 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

AYO pisze:Proszę wybaczyć powyższe sformułowania rodem z pisma urzędowego ale wyprodukowałam wczoraj całą hałdę takowych i nieco mi się udzieliło :mrgreen:

Wybaczamy sformułowania, jak również środową nieobecność, która nas bardzo zastanowiła (dlaczego nie ma tej, która najbardziej upominała się o foty?! :roll: ) :wink:

Miłego weekendu, ciotki :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon paź 12, 2009 9:55 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Ten wpis obiecałam Olaxiss. Mija już blisko trzy tygodnie odkąd zaginął Kotlet... Mimo rozpaczliwych poszukiwań i ogłoszeń, nie ma o nim żadnej informacji :-( . Nie pisałam o tym wcześniej, bo cały czas wierzyłyśmy z Olą, że się odnajdzie. Niestety, z każdym dniem ubywa nadziei :-( .

Obrazek

Ola bardzo potrzebuje waszych ciepłych myśli. Może one sprowadzą Kotleta do domu...
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon paź 12, 2009 10:18 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

o mamusiu Kotleciku wracaj maleńki do domku :ok: :ok: :ok:
Oluś On musi wrócić :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon paź 12, 2009 10:19 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

:( Moc ciepłych myśli dla Kotleta i Olaxiss :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon paź 12, 2009 10:48 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Ojej, Olaxis, jak przykro :| ............ no to czarny kot - czarnemu kotu - moc kciuków także od nas :ok:

A ja właśnie, Joasiu, wczoraj myslałam o Was, jadąc z moim synem tu: http://www.karate.pl/dojo_inwestycja.php. Mijaliśmy skręt do Włoszczowej, hi, hi. Szkoda, że mieliśmy zbyt mało czasu, żeby Was niespodziewanie odwiedzić.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon paź 12, 2009 11:08 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Myszeńk@ pisze:
A ja właśnie, Joasiu, wczoraj myslałam o Was, jadąc z moim synem tu: http://www.karate.pl/dojo_inwestycja.php. Mijaliśmy skręt do Włoszczowej, hi, hi. Szkoda, że mieliśmy zbyt mało czasu, żeby Was niespodziewanie odwiedzić.

Następnym razem kategorycznie proszę się poprawić i odwiedzać! :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon paź 12, 2009 12:51 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Kotlet :ok:
Cała moja czarna armia trzyma za kumpla :ok:
Może wraca na stare śmieci? Joasiu, rozglądaj sie u siebie, czy go gdzieś nie widać ... te typy tak mają :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon paź 12, 2009 13:01 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Avian pisze:Może wraca na stare śmieci? Joasiu, rozglądaj sie u siebie, czy go gdzieś nie widać ... te typy tak mają :ok:

Byłby skończonym idiotą :roll: . Tutaj Adolf panoszy się na całego :twisted: . Natychmiast odwiozłabym niefortunnego uciekiniera z powrotem do Oli :P
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon paź 12, 2009 13:12 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Kotleciku wróć!!! :( :( :(
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon paź 12, 2009 15:24 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

:ok: za Kotleta i jego powrót do domu.
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

[poprzednia][następna]