Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 8:33 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

Ale... ?

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt paź 09, 2009 8:42 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Wieści wieści...

Cameo pisze:
pisiokot pisze:Zdjęcia przepiękne, faktycznie fotografowanie świetnie Ci idzie :ok:.

Operacja Trusia (mimo wsparcia z forum) położyła mnie finansowo, nie policytuję, chociaż bardzo chciałabym mieć taką piękną fotkę Niki :(.

A którą?

Dostaniesz w prezencie ;) od Niki :)

Jejku, wszystkie piękne, przejrzałam prawie cały wątek i trudno sie zdecydować ...
Teraz zachwyciło mnie najbardziej to ostatnie, jak siedzi na klawiaturze laptopa.

A co ze sterylką ? Chodzi o pieniądze ? Wyskrobiemy coś z funduszu schroniskowego, tylko daj znać.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt paź 09, 2009 14:30 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

Nie, nie, nie... to nie chodzi o kasę... bo są kocie :aniolek: na forum, dzięki którym Niki będzie miała zrobioną sterylkę... problem tkwi gdzie indziej... Niki po prostu nie nadaje się teraz do żadnego zabiegu :( ciągle smarka i świszczy. Jak się gdzieś chowa (np. przede mną) to wiem gdzie jej szukać, bo słyszę jej oddech :strach: jest malutka poprawa, ale przed nami dłuuuuuuga droga do całkowitego wyzdrowienia :cry:

Aniu, te laptopowe fotki są bardzo kiepskiej jakości (robione przy marnym świetle) więc nic z tego nie wyjdzie :( ale te które niedawno wstawiłam, mogę dać bo jeszcze ich nawet nie obrobiłam... więc mam orginalny rozmiar...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt paź 09, 2009 19:20 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

:balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
to za testy,a to :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
za zdrówko. :ok:
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Pt paź 09, 2009 21:57 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

lara1974-34 pisze::balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
to za testy,a to :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
za zdrówko. :ok:

Podpisuję się pod tym obiema ręcami i nogami !!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :D :P :)
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Pt paź 09, 2009 22:49 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

;)

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Pt paź 09, 2009 23:48 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

"Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie
Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze
Tylko Twoja dłoń. To stały ląd..."

Obrazek

Obrazek

Wiem że napewno jest więcej takich jak JA, ale... mimo wszystko...
Przytul mnie proszę, do swojego SERDUSZKA... bo do szczęścia potrzebna mi tylko: wygodna poduszka, pełna miseczka i ciepłe dłonie, głaszczące futerko...

Obrazek

Zatrzymaj się, i spójrz prosto w moje zielone oczy. Może to Cię zauroczy...

Więc proszę... Cię blisko bądź, kochaj mnie...

Obrazek

Obrazek

Niki vel Nikita, była pensjonariuszka Łódzkiego schroniska dla zwierząt. Obecnie kocia lady w DT u Cameo na śląsku.

Niki szuka najlepszego domku pod słońcem :1luvu:

Cameo

Post » Pt paź 09, 2009 23:58 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

Niki asystowała mi dzisiaj w kuchni przy robieniu spagetti :lol: jest coraz bardziej ufna, chociaż zdarza się jej uciec, kiedy chcę do niej podejść, ale to pikuś. Jak skończą się leki, to skończy się ten problem ;) ale rano był cały "pakiet" :( tzw. siusiu i kupka ze strachu :(

Saszetka kitten Animonda, bardzo jej smakowała :1luvu: apetyt dopisuje...

Cameo

Post » Sob paź 10, 2009 0:46 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

magu z rodzinką meldują się w wątku Niki :D
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Sob paź 10, 2009 10:07 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

Łał, Kamila znowu przepiękne zdjęcia :1luvu:
Wszystkie śliczne, ale to mnie zauroczyło:

Cameo pisze:Obrazek

Niki vel Nikita, była pensjonariuszka Łódzkiego schroniska dla zwierząt. Obecnie kocia lady w DT u Cameo na śląsku.

Obrazek

pisiokot

Post » Sob paź 10, 2009 10:10 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

A to cała Niki :D

Cameo pisze:Obrazek
Obrazek

pisiokot

Post » Sob paź 10, 2009 11:24 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

NiKitka
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob paź 10, 2009 16:28 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

:lol:
Ostatnio edytowano Sob paź 10, 2009 16:30 przez Ira., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ira.

Post » Sob paź 10, 2009 16:29 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

Głupia stara baba się poryczała..............................................

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

ech..........................

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ira.

Post » Sob paź 10, 2009 16:39 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem. Testy ujemne!!!

Cudowneeeeeeeeeee fotki, opisy, normalnie wątek full wypas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:love: :love:

Cameo pisze:"Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie
Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze
Tylko Twoja dłoń. To stały ląd..."

Obrazek

Obrazek

Obrazek :love: :1luvu: :1luvu: :love:

ZARAZ PRZYLECĘ........................

Obrazek

Przytul mnie proszę, do swojego SERDUSZKA... bo do szczęścia potrzebna mi tylko: wygodna poduszka, pełna miseczka i ciepłe dłonie, głaszczące futerko...

Obrazek

Zatrzymaj się, i spójrz prosto w moje zielone oczy. Może to Cię zauroczy...

Więc proszę... Cię blisko bądź, kochaj mnie...

Obrazek

Obrazek

ZNOWU ODFRUNEŁAM................ ACH......................

Obrazek
Obrazek

Ira.

[poprzednia][następna]