BANDA KULAWEGO'07 - Koral dziś nie przyjmuje życzeń :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 19:15 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

[quote="Femka". Żeby była pełna jasność, były to wyłącznie naciski o charakterze psychologicznym, nastawione na to, kto wytrzyma ciśnienie. Dałam radę całej czwórce [/quote]

Kruca fuks :D
a jo se myślałach że było nojpiyrw motykóm potym grabiami a na kóńcu poleciała ciupaska

Za zdrówko Twoje i Kociastych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt paź 09, 2009 19:18 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Kociamko, aż czułam swędzenie rąk, żeby ciupaskę chycić :ryk: To byłby najskuteczniejszy argument i szybciutko byłoby po wszystkim :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt paź 09, 2009 19:18 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Ja jakoś ostatnio na nic nie mam siły....
Tylko sobie siedzę i czytam...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt paź 09, 2009 19:20 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Femka pisze:Kociamko, aż czułam swędzenie rąk, żeby ciupaskę chycić :ryk: To byłby najskuteczniejszy argument i szybciutko byłoby po wszystkim :twisted:

eee no u nos sie godo że jak swyndzóm rynce to bydóm wielki pinióndze napływac do kapsy
Femcia może se jakómsik premie dosz :lol:

Kociama

Post » Pt paź 09, 2009 19:22 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Sihaja, może to jesień daje już znać o sobie?
Mnie też nostalgia zaczyna dopadać, szczególnie, jak taka pogoda, jak dzisiaj.
Już powietrze pachnie jesiennie...

Kociamko, u nas jak lewa ręka swędzi, to na pieniądze. Prawa na witanie z kimś. A mnie swędziały obie :mrgreen: Ani chybi, na mordobicie :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pt paź 09, 2009 19:25 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Femka pisze:Sihaja, może to jesień daje już znać o sobie?
Mnie też nostalgia zaczyna dopadać, szczególnie, jak taka pogoda, jak dzisiaj.
Już powietrze pachnie jesiennie...

Kociamko, u nas jak lewa ręka swędzi, to na pieniądze. Prawa na witanie z kimś. A mnie swędziały obie :mrgreen: Ani chybi, na mordobicie :ryk:

mie to tam nic nie swyndzi :roll:
ale miałabych ochote kómuś lutnyć :twisted:

Kociama

Post » Pt paź 09, 2009 19:26 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Cześć Femuś 8)
Jednak żyjesz? Znowu zołzy rozsiewały plotki?
:mrgreen:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt paź 09, 2009 19:26 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Femka pisze:mośka, tym razem lekko licząc pięć Romanów :mrgreen:
W szczytowym momencie dałam odpór czterem facetom i babie, którzy próbowali mnie zagadać i zakrzyczeć. W takim towarzystwie urządziłam demonstrację siły i się wystraszyli. Żeby była pełna jasność, były to wyłącznie naciski o charakterze psychologicznym, nastawione na to, kto wytrzyma ciśnienie. Dałam radę całej czwórce :mrgreen:
Skuteczność to moje drugie imię :ryk:

ale taka siła kosztowała bardzo dużo. Dwie godziny po wszystkim miałam normalne zakwasy.

:ryk:
biedulka
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt paź 09, 2009 19:33 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Femka pisze:Nawet nie wiesz, jak mi już brakowało zaglądania tutaj i spotkania z Wami.
Teraz zamiast sprzątać, to przyleciałam sprawdzić, jak mnie Zołzunie obsmarowują :ryk:

Ufff, kurka wodna, ufff...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 09, 2009 19:58 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

moś pisze:
Femka pisze:mośka, tym razem lekko licząc pięć Romanów :mrgreen:
W szczytowym momencie dałam odpór czterem facetom i babie, którzy próbowali mnie zagadać i zakrzyczeć. W takim towarzystwie urządziłam demonstrację siły i się wystraszyli. Żeby była pełna jasność, były to wyłącznie naciski o charakterze psychologicznym, nastawione na to, kto wytrzyma ciśnienie. Dałam radę całej czwórce :mrgreen:
Skuteczność to moje drugie imię :ryk:

ale taka siła kosztowała bardzo dużo. Dwie godziny po wszystkim miałam normalne zakwasy.

:ryk:
biedulka

Teraz to się łatwo śmiać, w mordę jeża 8) . Takie "ciśnienie" było, że :evil: .... teraz dopiero odpuszcza.
Chyba się kropnę spać, wróciłam z Meonikiem z kroplówki i padam na ryj. Nie dla mnie takie stresy :lol: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 09, 2009 20:02 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Monia, kladz sie, odpocznij, zeby zelżalo :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt paź 09, 2009 20:03 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Kociama pisze:
eee no u nos sie godo że jak swyndzóm rynce to bydóm wielki pinióndze napływac do kapsy

Kociama, że się spytam... Beskid Śląski?? Bo Sądeckim czy Niskim to zupełnie nie zalatujesz, na Żywiecki też nie bardzo, ale zboczami Szyndzielni lub Czantorii to ślicznie zapachniało. :1luvu:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt paź 09, 2009 20:10 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Marcelibu, my sie marnujemy w dotychczasowej robocie. Załóżmy firmę windykacyjną, na początek zaprosimy Bardzo Mądrego Pana do dobrze płatnych konsultacji i normalnie blady strach padnie na branżę :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pt paź 09, 2009 20:13 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

Femka pisze:Marcelibu, my sie marnujemy w dotychczasowej robocie. Załóżmy firmę windykacyjną, na początek zaprosimy Bardzo Mądrego Pana do dobrze płatnych konsultacji i normalnie blady strach padnie na branżę :mrgreen:

Ale fajnie! Będę z Kretkami jako te...goryle? :roll: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 09, 2009 20:17 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Milusia na antybiotyku, zdrowieje.

kinga w. pisze:
Kociama pisze:

Kociama, że się spytam... Beskid Śląski?? Bo Sądeckim czy Niskim to zupełnie nie zalatujesz, na Żywiecki też nie bardzo, ale zboczami Szyndzielni lub Czantorii to ślicznie zapachniało. :1luvu:

łomatko Kinguś :ryk:

nie wym czym jo zalatujym ale chyba niziymsko cióngnie bo na mie muchy lezóm

ale zbocze Czantoryji pieknie wónio
Trefiłaś z dziesióntke :ok:

Kociama

[poprzednia][następna]