Kruca fuks

a jo se myślałach że było nojpiyrw motykóm potym grabiami a na kóńcu poleciała ciupaska
Za zdrówko Twoje i Kociastych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Kociamko, aż czułam swędzenie rąk, żeby ciupaskę chycićTo byłby najskuteczniejszy argument i szybciutko byłoby po wszystkim
Femka pisze:Sihaja, może to jesień daje już znać o sobie?
Mnie też nostalgia zaczyna dopadać, szczególnie, jak taka pogoda, jak dzisiaj.
Już powietrze pachnie jesiennie...
Kociamko, u nas jak lewa ręka swędzi, to na pieniądze. Prawa na witanie z kimś. A mnie swędziały obieAni chybi, na mordobicie
Femka pisze:mośka, tym razem lekko licząc pięć Romanów![]()
W szczytowym momencie dałam odpór czterem facetom i babie, którzy próbowali mnie zagadać i zakrzyczeć. W takim towarzystwie urządziłam demonstrację siły i się wystraszyli. Żeby była pełna jasność, były to wyłącznie naciski o charakterze psychologicznym, nastawione na to, kto wytrzyma ciśnienie. Dałam radę całej czwórce![]()
Skuteczność to moje drugie imię![]()
ale taka siła kosztowała bardzo dużo. Dwie godziny po wszystkim miałam normalne zakwasy.
Femka pisze:Nawet nie wiesz, jak mi już brakowało zaglądania tutaj i spotkania z Wami.
Teraz zamiast sprzątać, to przyleciałam sprawdzić, jak mnie Zołzunie obsmarowują
moś pisze:Femka pisze:mośka, tym razem lekko licząc pięć Romanów![]()
W szczytowym momencie dałam odpór czterem facetom i babie, którzy próbowali mnie zagadać i zakrzyczeć. W takim towarzystwie urządziłam demonstrację siły i się wystraszyli. Żeby była pełna jasność, były to wyłącznie naciski o charakterze psychologicznym, nastawione na to, kto wytrzyma ciśnienie. Dałam radę całej czwórce![]()
Skuteczność to moje drugie imię![]()
ale taka siła kosztowała bardzo dużo. Dwie godziny po wszystkim miałam normalne zakwasy.
![]()
biedulka
Kociama pisze:
eee no u nos sie godo że jak swyndzóm rynce to bydóm wielki pinióndze napływac do kapsy
Femcia może se jakómsik premie dosz
Femka pisze:Marcelibu, my sie marnujemy w dotychczasowej robocie. Załóżmy firmę windykacyjną, na początek zaprosimy Bardzo Mądrego Pana do dobrze płatnych konsultacji i normalnie blady strach padnie na branżę
kinga w. pisze:Kociama pisze:
eee no u nos sie godo że jak swyndzóm rynce to bydóm wielki pinióndze napływac do kapsy
Femcia może se jakómsik premie dosz
Kociama, że się spytam... Beskid Śląski?? Bo Sądeckim czy Niskim to zupełnie nie zalatujesz, na Żywiecki też nie bardzo, ale zboczami Szyndzielni lub Czantorii to ślicznie zapachniało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości