K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 13:55 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:Lutra, oryginał jest u mnie.
A teraz podam suche fakty, bo jeżeli zacznę komentować to mogę powiedzieć za dużo :evil: Zadzwoniła pani z os. Niepodległości, że na działkach znalazła 5 maluszków bez matki, takich 2-3 tygodniowych. Podjęła się je wykarmić wcześniej zahaczywszy o lecznicę na Handlowym. Tam je odpchlono, podano na kark odrobaczacz i nakazano karmić tłustym, krowim mlekiem z żółtkiem ... No, i to by było na tyle ...

Sraka jak stąd do Bochni.
Tłuste krowie mleko dla przegłodzonych maluchów.. I jeszcze zółtko.
Ostatnio edytowano Pt paź 09, 2009 14:18 przez Miuti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt paź 09, 2009 13:56 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:ALBO NUMER DO QUEEN_INK!

masz pw

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt paź 09, 2009 13:58 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

wysłałam ci lutra prezentację na maila
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt paź 09, 2009 13:59 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

merci.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt paź 09, 2009 14:03 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

czy ktoś będzie wystawiał moje Muchomorki na allegro?

Tweety

Post » Pt paź 09, 2009 14:22 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Miuti pisze:
A teraz podam suche fakty, bo jeżeli zacznę komentować to mogę powiedzieć za dużo :evil: Zadzwoniła pani z os. Niepodległości, że na działkach znalazła 5 maluszków bez matki, takich 2-3 tygodniowych. Podjęła się je wykarmić wcześniej zahaczywszy o lecznicę na Handlowym. Tam je odpchlono, podano na kark odrobaczacz i nakazano karmić tłustym, krowim mlekiem z żółtkiem ... No, i to by było na tyle ...

Sraka jak stąd do Bochni.
Tłuste krowie mleko dla przegłodzonych maluchów.. I jeszcze zółtko.

nie wiem czy zdążyłyby taki rozrzut osiągnąć, bo jest szansa, że zostaną wykończone odrobaczaczem. My sie pierniczymy, że vetminth nie, flubenol troszeczkę, najlepiej pyrantelum a tu z grubej rury

Tweety

Post » Pt paź 09, 2009 14:26 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety poleci przelew ze Stalowej Woli za Eisteina, koło 100, może więcej :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt paź 09, 2009 14:46 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Mjs, proszę o wystawienie na bazarku dwóch pojedynczych kuponów do Multikina, ważne do 31.05.2010

Tweety

Post » Pt paź 09, 2009 15:06 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Cóż z tym Mopikiem ?? :(

Wiślackikocie to następnym razem miauczymy wspólnie w Sosnowcu :P

PS. Niektórzy kopacze też lubią koty... ;)

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pt paź 09, 2009 15:15 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

kastapra pisze:Cóż z tym Mopikiem ?? :(

Wiślackikocie to następnym razem miauczymy wspólnie w Sosnowcu :P

PS. Niektórzy kopacze też lubią koty... ;)

a którzy konkretnie?

kto może zawieźć Shirkę z Kocimskiej do nowego domu na Ruczaj w poniedziałek o dowolnej porze (pani jest w domu cały dzień ale oczywiście wcześniej trzeba się umówić)?

Tweety

Post » Pt paź 09, 2009 15:34 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:
noemik pisze:dokonałam zakupów - pan przywiózł mi dziś suchą psią i kocią karmę husse.
mam nadzieję, że będzie zwierzakom smakować tak, jak próbki.
:-)
jedyna korzyść z tego, że zdycham przeziębiona to fakt, że jestem w domu. i odebrałam karmę.

a po ile policzył Ci kocią?

Muti, tak to ta szwedzka.
Tweety, niech pomyślę.
zamówienie miałam duże:
- 2 x 20 kg dla psa - po ok. 120 za worek
- 2 x 7kg dla kota - nie miałam drobnych, pan też nie, więc po zaokrągleniu w dół wyszło po 60 zl za worek. :-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pt paź 09, 2009 17:23 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Miuti pisze:Odpowiadając na pa pytanie o Maję informuję, że walczy ona dzielnie o życie Mopika.

Z Mopikiem niedobrze.

maju kochana, trzymam kciuki za Ciebie i Mopika. Nie trac nadziei, musi byc dobrze :!:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt paź 09, 2009 17:24 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Że co?! :evil: 8O :|
Poglupieli?!

solangelica

Post » Pt paź 09, 2009 17:33 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Proces socjalizacji G&F trwa. Ganiaja po mieszkaniu, omijajac klatke (nie dziwie sie im), uciekaja przed psem, probuja wykiwac Fione coby na nich nie syczala. Apetyt dopisuje, kupom sie przygladac bede.
Ulubiona melina: polki w szafie z recznikami ;)
Ulubiona pozycja: przyczajony tygrys ukryty kot a do tego strach ma wieeeelkie 8O oczy
Ulubiona pora: gdy Duzi kursuja na linii lodowka-miski

Nadal G&F boja sie psa, choc dzis widzialam jak Glus-strachulec spod krzesla w przepieknym klasycznym stylu pogonil psu kota (wymachiwal lapa tak energicznie, ze pies zglupial ;)), syczac pokazal chyba wszystko co ma w krtani, prawie mozna bylo zobaczyc ujscie do zoladka ;)
Fumik tez od razu do niego startuje z lapami, wiec pies powoli zaczyna przyjmowac do wiadomosci, ze "nie z nimi te numery, Brunner"

Fiona sie puszy i mizia, jest zazdrosna ale przez to bardziej przytulasna - dzis rano bylismy z TŻ-em swiadkami wzruszajacego widowiska liryczno-dramatycznego pt Ja Cie kocham a Ty co? W rolach glownych: Niespelniona Kotka Fiona, Nieczuly Amant Kalif, Krzesla Kuchenne, Chor w postaci piszczacej mikrofalowki, tlo - dwoje ludzi robiacych kanapki. Rezyseria: samo zycie.
Fiona stanela na krzesle, tuz przy boku Nieczulego Amanta, ocierajac sie o jego leb swoim lebkiem zaczela mruczec. Amant nie ruszal sie wcale ze wzrokiem utkwionym w kanapki, ktore robilo tlo, czyli ja i TŻ. Chor piskliwie przypominal, ze czas podgrzewania mleka sie skonczyl... Fiona niespelniona wsadzila leb pod ucho Amanta, miauknela i poszla, po czym nastapily wielkie litery koncowe :THE END.
Nominacji do Oskara sie nie spodziewamy ale moze to i lepiej :)

solangelica

Post » Pt paź 09, 2009 18:04 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi w sprawie wetów kardiologów - chyba wezmę sobie jakiś wolny dzień w tygodniu i pójdę do Tarabuły, polecano mi ją, poza tym mają usg w gabinecie... Szkoda że nie w weekend, no ale i jakiejś super pilności tfu tfu tfu nie mam. A co do pani Chw. w krakvecie - czy moge poprosić jakieś info o niej na priva? Też mi ją polecano...

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

[poprzednia][następna]