magicmada pisze:Malati, mam trzy kociaki na wydaniu.
Oj, to gorsze niż trzy córki na wydaniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Malati, mam trzy kociaki na wydaniu.
magicmada pisze:Malati, mam trzy kociaki na wydaniu. Warczą, biegają, itp. Ancymon by sobie wychował miniAncymonka:)
Uschi pisze:brud lub grzyb
obserwowac
Malati pisze:No ja właśnie też się nad grzybkiem zastanawiam. Czy grzyb może wyglądać jak mokre futerko? Bo samo futro jest normalne, gęste, bez łysych placków, nie swędzi Go, innych zmian nie ma, tylko taki kolor. Zresztą On się zmienia to znaczy raz jest bardziej szpiczasty, raz mniej![]()
pisiokot pisze:
se wymyśliła w końcu![]()
wiedziałam, że prędzej czy później tak będzie, taaa
a CC to Ci bardzo dobrze radzi, i Magic, no.
Malati pisze: Na razie muszą mu wystarczyć 3 pokoje, 3 psy, 3 Dużych, 1 lodówka, 3 rodzaje karmy, 3 miseczki.
Malati pisze:pisiokot pisze:
se wymyśliła w końcu![]()
wiedziałam, że prędzej czy później tak będzie, taaa
a CC to Ci bardzo dobrze radzi, i Magic, no.
Ania jak tylko się wyprowadzę to sprowadzę na siebie zniszczenie kompletne w postaci drugiego kota. Na razie muszą mu wystarczyć 3 pokoje, 3 psy, 3 Dużych, 1 lodówka, 3 rodzaje karmy, 3 miseczki.
Malati pisze:W sumie mało pisałam jakośi możecie o tym nie wiedzieć, bo jakoś nie podkreślałam tego faktu. Ancymon jest fetyszyst,ą nie tylko toaletowym ale też łazienkowym
Łazienka jest świetna, zwłaszcza rano, bo rano są tam super atrakcje. Mycie zębów wywołuje falę baranków z wanny, pralki, kręcenie się wokół kranu, mruczenie, gruchanie. Przelewaną wodę trzeba obserwować. Dzisiaj w ramach obserwacji dzielny koteniek znalazł świetne miejsce. Duża zmieniła się w dziwnego stwora i polewała się wodą. Woda to bardzo ciekawa rzecz, a że akurat Dużej znikła głowa to trzeba było to wykorzystać i wskoczyć jej na plecy skąd do wody nie było już tak daleko i można było świetnie wszystko zaobserwować.
Malati pisze:Dziewczyny!!![]()
W ogóle nie interesujecie się tym BARDZO chorym nosem co zmienia kolor! Może to objaw jakiejś nowej super choroby, na przykład mózg mu się fałduje i stąd to wszystko (łącznie ze skokiem do lodówki!).
Georg-inia pisze:Malati pisze:Dziewczyny!!![]()
W ogóle nie interesujecie się tym BARDZO chorym nosem co zmienia kolor! Może to objaw jakiejś nowej super choroby, na przykład mózg mu się fałduje i stąd to wszystko (łącznie ze skokiem do lodówki!).
![]()
jakby mu się mózg fałdował, to chyba nie byłoby źle... może zacząłby mówić na przykład... albo myśleć abstrakcyjnie...
magdaradek pisze:Georg-inia pisze:![]()
jakby mu się mózg fałdował, to chyba nie byłoby źle... może zacząłby mówić na przykład... albo myśleć abstrakcyjnie...
a skąd wiesz? Może zacznie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości