* Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH [przerwa do I] *

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw paź 08, 2009 20:25 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

tak, dwie.

do skrzynki? to Wam wypukłe listy wsadzają do skrzynek? 8O
o, to u nas tak nie robią.. odbiór wyłącznie do rąk własnych niezależnie czy polecony czy nie.
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Czw paź 08, 2009 20:28 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

mięta pisze:Ja też chcę piłeczki 2 sztuki ze sznurkami , w kolorze pomarańczowym i zielonym , jeśli takie są. Tylko dopiero po 15 -tym mogę zapłacić .Proszę dane na priv .
A jeszcze , a gdzie te melanżowe włóczki można kupić? Na szalik by mi pasowały :oops:
Pozdrawiam serdecznie:-)

z pomarańczem coś da się zrobić (powinnam mieć jeszcze kawałek z tego samego co żółty, tylko pomarańczowy - mam taką bluzkę ;-) )
natomiast zieleni jak na razie nie ma - jest oliwkowy (ale jasny), i turkusowy (ale w sumie bardziej niebieski)
(fotki są w pierwszym poście...)

do skrzynki? to Wam wypukłe listy wsadzają do skrzynek? 8O
o, to u nas tak nie robią.. odbiór wyłącznie do rąk własnych niezależnie czy polecony czy nie.

widocznie u mnie tacy zacofani...
Jeśli ktoś chce, to oczywiście mogę wysłać zwykłym listem, ale trzeba napisać w pw podając adres... ale w zwykłej kopercie to i tak ciężko będzie...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt paź 09, 2009 7:51 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

podrzucę z rana ;)
a potem uaktualnię pierwszy post i wyślę pw...

charm

Post » Pt paź 09, 2009 8:25 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Ja poproszę 4 piłeczki(wybór kolorów pozostawiam Tobie)z tym że,do każdej poproszę dodatkowo włóczkę celem przyczepienia do lampy(piłeczki nie kota :mrgreen: )i odrazu cenę proszę mnie tu zapodac,to pieniędzory wyślę!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt paź 09, 2009 10:05 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

moje wczoraj doszły i są super
każdy ma swój egzemplarz-dziecko i dwa słyszące koty
niesłysząca się nie bawi grzechotkami
dzięki :)

Rooda

Od: Pon sie 25, 2008 20:36

Post » Pt paź 09, 2009 11:25 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Rooda pisze:moje wczoraj doszły i są super
każdy ma swój egzemplarz-dziecko i dwa słyszące koty
niesłysząca się nie bawi grzechotkami
dzięki :)

cieszę się, że się podobają :mrgreen:

charm

Post » Pt paź 09, 2009 14:18 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Byłam w pasmanterii... niestety nowych kolorów nie ma, tylko te, które są wymienione w pierwszym poście (i są widoczne na zdjęciu zbiorczym)

Ale i tak zapraszam do zakupów :ok:

charm

Post » Pt paź 09, 2009 20:44 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Piłeczki się robią ;-)

zapraszam na zakupy :ok:

charm

Post » Sob paź 10, 2009 16:57 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Podrzucę sobotnio - wieczór się robi, porządki skończone... można np coś kupić swoim kociastym ;-)

charm

Post » Nie paź 11, 2009 10:59 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

do góry niedzielnie :ok:

charm

Post » Pon paź 12, 2009 9:15 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Nie ma to jak piękna pogoda :/
jak tylko przestanie padać, to zbieram się na pocztę.. (no, chyba że nie będzie zamierzało przestawać, to po południu...)

Poza tym za chwilę wrzucę fotki do pierwszego postu - melanżowe piłki są w dwóch wersjach - w paseczki i "łaciate" ;-)

charm

Post » Pon paź 12, 2009 15:04 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

No, piłeczki wysłane - prawie wszystkie...
Mięta - adres by się przydał pod który mam wysłać ;)

Za chwilę uaktualnię pierwszy post, ale muszę foty z aparatu zrzucić ;)
na razie napiszę tylko, że melanżowe są w dwóch wersjach ;-)
(niektóre zobaczą na żywo jak paczki przyjdą ;) )

charm

Post » Pon paź 12, 2009 18:03 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Uaktualniłam trochę pierwszy post ;-)

Są dostępne dwie wersje piłeczek melanżowych - takich w paseczki, i takich w łatki ;-)
Obrazek
więcej fotek w pierwszym poście... ;-)
(jeśli ktoś dostał łatki a chciał paseczki albo odwrotnie, to bardzo mi przykro :oops:)

zachęcam oczywiście do dalszych zakupów :ok:

piłeczek i włóczki jest pod dostatkiem... ;-)
do katowickiego schroniska w jeden dzień trafiło 19 nowych kotów......

charm

Post » Pon paź 12, 2009 22:55 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Ciekawe czy moja mędzidupa się tym zainteresuje, bo on jest generalnie niezabawkowy.

A nic, zrobimy eksperyment, najwyżej se do komputera przywieszę. :mrgreen:

To ja bym poprosił jedną oliwkowo-żółto-jasnobrązową w paski + dodatkową włóczkę. Z tego co widzę kasy jest teraz po połowie, więc ja moją część chciałbym oddać Niekochanym. Chyba że się umówimy w ten sposób, że wrzucę te 5,50 do puchy na akcji w SCC w ten weekend? Wtedy bym sobie też odebrał piłkę. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Wto paź 13, 2009 6:12 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

siriwan pisze:Ciekawe czy moja mędzidupa się tym zainteresuje, bo on jest generalnie niezabawkowy.

A nic, zrobimy eksperyment, najwyżej se do komputera przywieszę. :mrgreen:

To ja bym poprosił jedną oliwkowo-żółto-jasnobrązową w paski + dodatkową włóczkę. Z tego co widzę kasy jest teraz po połowie, więc ja moją część chciałbym oddać Niekochanym. Chyba że się umówimy w ten sposób, że wrzucę te 5,50 do puchy na akcji w SCC w ten weekend? Wtedy bym sobie też odebrał piłkę. ;-)

Da się zrobić ;-)
W scc będę przez praktycznie całą sobotę, i nawet puszkę przez 95% czasu będę mieć w ręce (jak zwykle...) ;-)

charm

[poprzednia][następna]